Zmeurici de iulie-august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Haideti la o aburinda...

de si21+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am simtit miros de si am intrat. mersi Inesa.

Aseara am intrat si eu in contul comun si am vazut-o pe frumoasa de Bia, e mortala Inesa.
si pe MC, care e leita mama ei. Ungaras ai o splendoare de fetitza. Intra mai des si mai zi-ne despre ea. super ca poti lucra cu ea alaturi, tare cumintica trebuie sa fie.
Elly l-am vazut si pe gentelmanul de david.....la camasa si cravata...ce baietel serios si frumos.
Poze cu burtici nu am vazut nici acum. pai ce faceti mai mamici? nu intra poza in cadru? sau nu se incarca in album...vorba Inesei?
Lucialu ai sunat-o pe dani pt. tuns? eu merg maine la ea. de abia astept sa vad ce freza imi face ca m-am saturat. si ea s-a mirat cum de nu am mai mers...credea ca mi-am ciopartit eu bretonul....se va cruci maine sa vada cum arat....nu mai sta nici cum.

Noi ieri am fost in parc, desi nu era soare, era chiar placut afara.
Azi de dimineata era o ceata...brrr......acum parca incearca sa i9asa si soarele. Noi o luam din loc ca am treaba multa de rezolvat.
, pe mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

BUna dimineata si multumesc de cafea!

Felicitari graidutelor care au aflat sexul!!sa aveti copii sanatosi, frumosi si fericiti!!

Poze nu am vazut inca...

Inesa, nu fi trista, vei vedea dupaeu am fost din categoria care nici macar nu concepea sa aiba baiat, acum sint totalmente topita dupa el, si el dupa mine, nu as concepe sa nu am fata si baiat. e foarte frumos, vei vedea!

Pooh, mai esti la dieta? eu ma adaptez la un dukan personalizat de mine pt mine si ma simt ok, am dat jos putin dar m-am desumflat, burta.

hai sa zic ceva si de Daniel,ca nu am mai zis nimic: inca e cu tzitza, il las pina la 2 ani, daca nu se lasa pina atunci de voie buna, gasim atunci o solutie. pina atuncu nu ma mai stresez, ne e bine asa
nu vorbeste decit pe limba lui, ce zice sint doar: mama, tata, asta, da!, hai-da!, aia si cam atit. dar pe limba lui cred ca ne zice tot ce ar vrea sa zica, intelege absolut tot ce ii cerem, e foarte harnic, ma ajuta cind fac treaba si cel mai mult ii place sa dea cu aspiratorul, e pasiunea vietii lui. dealtfel trebuie sa ascund tot ce are steker, cablu, prizele sint astupate dar la una reuseste sa scoata cu stecherul sau cu cite un incarcator, si ma streseaza la maxim ca nu am cum sa ascund priza ca e pe un hol mic, eventual sa o scot de tot si sa zidesc. e f hotarit cind vrea ceva, se lasa cu plinsete si tipete daca nu ii dau, e extrem de mamos (ceea ce citeodata nu e chiar d placut, mai ales dimineata cind plec de acasa, sau cind intu la baie).
are aproape 11 kg, cm nu stiu dar e destul de inaltut.
fetele cu copii mai mari, cum se mai comporta??
Rebecca a trecut la o faza in care se comporta ca un copil mic, il imita pe el si cind vorbeste, si cind merge, de cele mai multe ori imi zice "mami, eu eram bebelus si tu imi faceai, ziceai...etc"
intru in jocul ei, dar citeodata ma gindesc ca parca e prea mult si ar fi trebuit sa treaca faza asta. i-am explicat ca nu o iubesc mai mult daca e bb, ci imi place asa cum e acum de 6 ani, cind povestim, ridem, etc.si ca daca sintem incitanti ca el face ceva nou pt virsta lui, la fel sintem si de ea cind face lucruri de 6 ani..mai vreau pareri. am incercat sa o duc intr-o seara la una din matusi/verisoara unde va ziceam ca e topita sa mearga si nu o mai puteam lua acasa, acum a inceput sa plinga pe la ora 22 ca vrea acasa, ca nu mai poate de dorul meu si al lui DAniel si ca nu poate sta fara noi (stia ca era doar eu cu el acasa singuri..)
ei intre ei se joaca f frumos, se iubesc si se cauta mereu unul pe celalalt.
cam atit despre noi!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Felicitari Inutsa pt baietel!
Giova, inca nu m-am programat. Tot o lalai ca sunt confuza, nu stiu ce sa-i zic ca as vrea si mi-as dori si sa imi schimb culoarea, iar eu nu stiu in ce si in plus nu stiu dc pupa ma lasa sa ma lafai eu acolo atat. As vrea schimbari, sa ma dau pe mana unei magiciene dar sa nu fac infarct mai apoi, un fel de marea schimbare nu foarte tare, intelegi ceva din ce bat eu campii? Pupa baga pantofii in gura si roade pe ei. Super pozicile cu superbaieteii tai, s-a uitat si pupa cu mine. Nu sh ce zici tu de freza ta, dar eu nu vad nimic urat.
Unguras, ma bucur ca sunteti bine si ati mai dat semne.
Patricia, la vorbit si noi suntem nici nu stiu cum sa zic, ca puturoasa nu e, din moment ce vorbeste de zor pe limba ei. Si eu sunt parca din ce in ce mai relaxata si ma bucur mai bine de pupeata mea. Ieri era sa o loveasca un leagan, am urlat ca apucata din secunda in care am vazut-o ca se indreapta hotarata spre el, insa nu stiu am niste reactii de ma sperii de mine, ca nu e bine pt ea. Pur si simplu parca paralizez ori ma misc in reluare, am alergat la timp dar efectiv in secunda cand am vazut leaganul ca e aproape sa o atinga si ea inca se indrepta inspre el, am inghetat.
Alus, asteptam pozicile.
Chiar tre sa intru si eu pe cont sa vaz minunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fete!

Intru pe fuga sa-i raspund Patriciei. Si Ana il imita pe Tudor si mai nou nu mai vrea sa creasca deloc. Vrea sa ramana mica. Am avut ocazia si am discutat cu doi psihologi si mi-au spus ca e perfect normal si sa nu ma stresez. Este o faza normala de care va trece in timp. Considera ca e mai bine asa mica, la fel ca fratele ei, si cumva ar fi constientizat responsabilitatile pe care urmeaza sa le aiba cand creste. Si uneori cand ii pun sa manance imi zice sa-i dau eu. Mi-au zis sa nu o refuz ca totul va trece.

Va pup si sper si mai intru mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pogos, multumesc mult
of, dragii de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Patricia,calmo,calmo,si Timea e la fel.....Are momente(destul de dese),cand vorbeste bebeluseste,merge in patru labe,suge suzeta papusii,etc.Mai nou seara nu vrea povesti,ci sa ne uitam la albumul cu pozele ei de cand era micuta,si sa-i povestesc ce a facut si cum a fost atunci.Eu cred ca e o etapa,nici nu-mi fac griji,incerc sa-i arat si sa fac sa simta cat mai des ca o iubim.In plus cam de 1-2 ori pe luna avem ,cand doar noi doua plecam in oras,in parc,la cofetarie,etc.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Si DA,sunt la dieta,dar nu Dukan....incerc sa evit carbohidratii(nu reusesc intotdeauna),mananc doar lactate,carne,legume si fructe....in rest mai scap la o ingetata,dar nu des,odata la 3-4 zilePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor!
Am reusit si eu sa ma tund azi...imi sta bine acum, mi-e groaza cand ma voi spala pe cap....parca e scurt si i-am zis ca m-am saturat sa stau cu placa in el toata ziua.

patricia si marco se mai prosteste cateodata, dar eu il repezesc imediat si-l aduc cu picioarele pe pamant.
Pooh si ai dat jos ceva? eu sunt la Rina si greu mai merge in jos acul cantarului. paine mananc din ani in pasti...bag si ziua de vitamine mai des...si degeaba....ma gandesc sa iau si un Colon Help...sau sa merg la un nutritionist....

va, merg sa-mi intind hainele si dupa ce se mai racoreste afara si pe urma la dentist cu copiii.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici dragi!
N-am mai scris demult ca stau f prost cu timpul, dar v-am citit.
Foarte multe noutati frumoase aveti! Ma bucur mult sa citesc asa vesti! Felicitari multe multe pentru burticile cu codite si fara codite!
Am vazut si multe poze frumoase, nu mai enumar ca stiti si voi ce frumuseti avem aici in tufa .
Noi suntem bine, activi(adica David, ca eu is aia care taraie carutul...), am ajuns luni seara in Bucuresti, acum sunt in plina campanie de asire a unei crese/gradinite pt David. Am destul de multe criterii, as vrea sa fie si aproape de casa, dar sa am si un feeling bun cand ma duc acolo si sa-mi insufle incredere.
Am descoperit un loc de joaca destul de aproape de casa, cam la 5 minute, e destul de mare si David se simte bine acolo, uite asta e un lucru care-mi place la Bucuresti, au locuri de joaca faine pt copii, in Piatra ba erau scanduri lipsa de-ti cadea copilul cu piciorul in gaura, nu mai zic ca-mi vine rau, cat sunt de periculoase...
In rest eu ma simt f obosita, astept sa incep serviciul sa ma odihnesc .

Lucia, tin minte ca m-ai intrebat de unghiuta lui David, dar n-am apucat sa-ti raspund. A crescut la loc, adica s-a format una noua in locui celeilalte, acum arata de parca nu s-a intamplat nimic. Chiar o sa-i iau un lac amar de la farmacie si sa incerc sa vad daca merge sa-l dezvat de supt degetul. Daca nu merge, il folosesc la mine, ca eu am problema cu ruptul unghiilor cu dintii...
Lorelay, da, eu eram cea cu sora in Oradea.

Am mai pus vreo doua pozici cu David ca sa va mai amintiti de el in caz ca vreti, n-am mai facut prea multe in ultima vreme, n-am apucat.
https://picasaweb.google.com/puicika/David1An#5606102177523496946

Va las acum ca mi-e tare somn, sper sa fiu mai activa pe viitor.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput