Zmeurici de iulie-august 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna fetelor

Laura Felicitari pentru fetita!
Inutsa Felicitari si tie pentru baietel
Azi am acces de la servici la forum, nu stiu cum s-a intamplat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La noi e tot urat...inorat, bine ca nu ploua. am iesit cu edisorul la piata si pe la magazine. am luat o alta rochita de botez pt. finuta.

Mai ce de vesti bune:
Inesa felicitari pt. baietel. Vorba ta...tu ti-ai primit fetita, lasa sa se bucure si sotul. nu poti sa fii asa egoista. Bine ca e totul ok si e sanatos.
Laura felicitari pt. fetitza! din majoretele tale sa inteleg ca asta iti doreai, nu?
Lucialu cum ii papa? si trebuie sa fie scumpi, ca sa fie cat mai eco?
pai vezi ca sunt si la 345 lei modele frumoase de fetita, din piele eco in Euro. de baietei nu prea e mare lucru, dar pt. parc afara sunt ok.
Sunt curioasa cum sunt astia care i-am luat de pe okazii. abia astept sa vina coletul, sper sa-i fie buni.
Pony daca ai acces zi-ne mai multe despre raducu...

fug la treaba.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Inutsa, felicitari pentru baietel! Si eu tot fetite mi-am dorit, dar e frumos tare si cu baieti .

Laura, felicitari pentru fetita!

Ce de burtici in perioada asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna fetelor.
Hei, cata vreme a trecut de cand nu am mai scris. Mai citesc din cand in cand.
Multa fericire, sanatate bebelusilor, mamicilor, celor din burtici!
Maria-Catalina a crescut, e o frumoasa si o dulcica. Ma iubeste tare si totul e "mami i China'. Suntem nedespartite si eu sunt maxim fericita. A inceput sa lege propozitii de 3-4 cuvinte, o combinatie romano-olandeza de numai mami si tati pot intelege.Ii merge tare bine, vroiam sa va spun si voua.
Pun poze pe cont. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Unguras, ma bucur sa aud ca sunteti bine si frumoase. Ti-am vazut papusica, e dulcica foc!
Inutsa, a ta e roscatica aia cu ochii mari de pe contul comun? Nici n-am fost pe faza cand ai pus pozele. Dragalasa foc!
Felicitari pt baietel! Stii cum suntem noi, mamele de baieti? Mai toate ne dorim fete la inceput si cand ne trezim cu printisorii in brate, numai baieti am vrea! Cu unele exceptii evident.
Laura, felicitari si tie pt fetele cucuiete! Rochite sa fie, la dublu!
Cornelia, si eu va privesc mereu cu mare drag, sunteti o familie frumoasa, iar copiii tai sunt norocosi sa aiba cate 2 frati, nici nu le puteai oferi ceva mai frumos. Basca o camera roz si una albastra Am auzit ca pe la 6-7 ani fetitele trec de faza totul roz, deci felicitam d-ra pt gusturi!
A, si "Byce" de Clara mare ochios e Frumos, nene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am pus poze noi cu copii mei!

Maine am sa incers sa va scriu mai mult. Daca totul va fi bine maine seara voi pleca spre Romania interese.

Am o intrebare. O firma din Polonia vrea sa inregistreze propria firma in Romania? Ei vor intr-o zi, dar cred ca nu este real.
Poate cunoasteti vreo pagina unde pot afla cate ceva pe aceasta tema.

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=biFZ_9lNu2k

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + Mateusz (Matei)
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Cum sa nascut Mateusz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

ungaras ce fetita draguta foc ai . Tati ar trebui sa-si ia pusca de pe acum si sa o pazeasca

noce a mea e fetita cu ochi mari, e satena. Pare roscata? Poate iluzie optica

Azi ne-am plimbat muuuult , pe jos, in carut. Eu sunt lata de oboseala. Ma retrag in barlog

de si20+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna fetelor!Zilele astea izolam casa,asa ca David e ba la mama,ba la soacra-mea si eu mai mult prin casa,asa ca am mai mult timp de forum.O sa pun si eu cateva poze cu david pe contul comun.
Va pupam

mamica lui David Andrei(17 august 2009) si gravidutza 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Vai fetelor ce poze frumoase am vazut!!!
Ungaras,Maria Clara e o frumoasa!Ce par are...si ce ochisori!!!!
Gata,am pus si noi poze!

mamica lui David Andrei(17 august 2009) si gravidutza 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

LUCIALU-mai avem si noi ramase pe stoc citeva perechi de sandalute, daca te intereseaza. Poti sa intri la noi in magazin: da google gasca sic.ro si ne vei gasi. Sandalutele de blugi sunt deja epuizate, au mai ramas doar cele argintii si cele cu flori.
Hai pupici la toata lumea,

Clara si Bryce

Mergi la inceput