Zmeurici de iulie-august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
blanca000 spune:
Iaca si eu,
Am putin timp caci am terminat ziua la job dar nu plec ca ploua, asa ca il astept pe J sa mergem impreuna la ai mei s aimi iau puiul acasa. Maine chiulesc de la birou asa ca am we prelungit.
Am mai citit pe sarite ce ati scris dar am aflat de "coditele" lui Rallu si Ely si de "putzi" Inesei si vreau sa le spun ca ma bucur.
Din vara-toamna ne apucam si noi caci tare imi e pofta de un bebe mic.
Eva creste la mama, vad ca nu mai ia in greutate cine stie ce dar am inteles ca de acum ia mai incet, are si ea 11.2 kg si peste 86 cm...
Eu am stresul asta cu mancarea si o intreb pe mama zilnic ce si cat a mancat pisi, mama zice ca mananca eu vreau sa vad la cantar.
Asa arata bine, e vioaie nevoie mare, ii vorbeste si fundu', e plina de vanatai pe picioare si e mereu cu chef...O iau acas ain fiecare seara si abia asteapta sa ne ducem sa o luam..ii zice mamei "plec a casa mea, a mami si tati" si atat ne trebuie sa ne executam.
Face si ea pipi la wc cu reductor dimineata musai cand o pun eu si la mama mai putin caci nu stiu de ce mama asteapta caldura pentru asta...probabil daca as mai fi stat cu ea acasa perseveram la capitolul asta.
Astept si eu fructele de vara si stau cu frica in san de enterocolitele de vara....
Pup, ma duc sa beau apa ca ma usuc...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
uliiasi spune:
Neatza, mamici!
Poftiti la cafeluta!
Vroiam sa va intreb daca ati citit subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163940&whichpage=1
Eu chiar as vrea sa merg daca nu intervine altceva, avand in vedere a nu e weekend, nu cred ca voi fi plecata pe undeva. Mai vine cineva? Ar fi frumos sa vedem si cateva fetze cunoscute.
Pup, sa aveti o zi frumoasa azi!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Giova spune:
la noi e asa de cald...am iesit cu piticul la ora 10 afara, la 11:30 eram deja in casa.
acum doarme bine mersi la racorica.
Ieri am fost cu Marco la dentist si l-am luat si pe edi, nu aveam cu cine sa-l las acasa.
L-a urcat si coborat d-na dr. si pe el cu scaunul...i-a deschis guritza si s-a uitat la incisivul laeral + canin, jos stanga. I-au crescut deodata si sunt lipiti, si am tot uitat sa intreb un dr.
Cica nu stie sigur daca au doar o radacina comuna....sa mai treaca cativa anisori si ma pune sa-i fac radiografie ca acolo se vede bine. daca e asa, sa speram ca urmatorii vor fi ok...de nu...nu stiu ce va fi.
Ea zice ca s-ar fi produs o malformatie cand i s-au format mugurii in burtica.
Noce!!!Tot binele din lume ti-l doresc, alaturi de baietii tai!
Uliiasi am vazut pozele, ce mare si grasun e david...iti vine sa-l mananci, nu alta.
Bafta maxima la gasit cresa pt. David! e si normal sa ai multe criterii in alegerea unei crese, doar vrei tot ce-i mai bun pt. copilul tau.
Blanca bine ai revenit. ce fain ca azi esti cu Eva acasa. ma bucur ca-i prieste la bunici, si nu o mai stresa pe mama ta cu mancarea, ai incredere in ea. La cat alearga si se zbenguie e si normal sa nu se vada la cantar. Bine ca e sanatoasa si vioaie.
de entero si mie mi-e groaza...Marco e fan asa ceva...in fiecare vara face cate una.
fetele, merg si eu la treaba, si nu prea am chef.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
La multi ani, Elena!
Giova, multumesc
A fost atat de frumoasa ziua asta, nu-mi vine sa ma culc. Ziua am fost toti 3 la mariposario (fluturariu), apoi la delfinariu, am vazut pinguini, maimutele, spectacol de pasari exotice, lei de mare, iar cand a inceput show-ul cu delfini, a adormit puiul, ne-am bucurat noi ca doi copii. Seara au venit prietenii cu tarta de ciocolata si cadouri si am luat-o de la capat.
lucialu spune:
La Multi Ani Noce! La Multi Ani Elena!Sa fiti sanatoase, iubite si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!
Giova spune:
Elena! sa ne traiesti cu numele
LMA tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena!
si weekend frumos.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
La multi ani Noce!!! multa fericire[b]
[b]La multi ani Elena !!!
_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
noce ce frumos ati petreceut de ziua ta, ma bucur ca ai avut o zi superba
n-am mai intrat de multdin lipsa de timp si de raceala , de vreo 2 saptamani am o tuse seaca care ma termina , cand ma apuca tusea nu ma mai opresc , am luat de 1 saptamana ACC si nu vad nicio diferenta, luni tb sa merg iar la dr
Anastasia 2 zile a avut o alergie ...nu stiu la ce, s-a umplut toat ade bubite/pete pe maini, fata si picioare, nu stiu de la ce ca nu i-am dat nimic nou, acum vad ca e bine dar ma cam speriasem
in rest stam toataaaa ziua afara doar la pranz intram in casa si facem nani , azi a dormit afara in foisor in balansoar aproape 4 ore, cred ca a fost asa bine pt ea, apoi s-a trezit si a luat masa tot afara , acum am intrat in casa din cauza de ploaie dar trece ea
eu m-am apucat de alergat, alerg 1 km dimineata si 1 km seara, si vreau sa ajung la 2 km dimi si 2 km seara, mi-am gasit o super oferta la un salon cu 89 lei am 8 sedinte de impachetari cu diverse chestii , abia astept sa ma duc , cam atat de la noi
pupici
_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
laura.s spune:
La multi ani, Noce! La multi ani, Elena!
La multi ani tuturor celor care au sarbatorit azi onomastica, sa fie sanatosi si voiosi alaturi de cei dragi!
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
andreea_1979 spune:
Buna fete ! Am intrat si eu cu intarziere ca sa urez " La multi ani ! " tuturor care poarta numele de Elena .
Noi suntem bine , avem 11.2 Kg , este super vioaie , nu sta o secunda linistita , dar daca este sanatoasa nu-mi fac probleme deloc .
Blanca 000 si Laura are aceleasi kg , nu-ti afce griji daca mananca . Pana acum Laura nu a mancat aproape deloc , acum mananca mult mai bine! Asa sunt ele ,fetitele , vor sa-si pastreze silueta !
Pupam dulce toata tufa
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)