Zmeurici de iulie-august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Pooh eu ma uitam la astia:
http://www.okazii.ro/catalog/54309406/nou-pantofi-baieti-marimea-25-26-28-29-30-supergear.html?utm_source=STXB_Recente&utm_content=NOU!!%20pantofi%20baieti%20marimea%2025,26,28,29,30%20-%20SuperGear&utm_medium=CustomZone&utm_campaign=CustomZone
si la astia:
http://www.okazii.ro/catalog/54670724/nou-pantofi-baieti-marimea-22-24-supergear.html?utm_source=STXB_Recente&utm_content=NOU!!%20pantofi%20baieti%20marimea%2022,24%20-%20SuperGear&utm_medium=CustomZone&utm_campaign=CustomZone
sa vedem daca merge.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Lucialu unde e magazinul de care zici? au produse faine? preturi?
Mai eu de la melania nu mai iau, mi se par super scumpe 85 lei sandalutele la pret de fabrica-outlet. pai la pretul asta le iau si din leonardo. si la Deichmann sunt mai ieftine si mai frumoase, tot de piele.
Gradina Zoologica s-a schimbat in ultimii ani, in fiecare an e cate o imbunatatire. pacat ca sunt aceleasi animale. La Zoo la Szeged in fiecare an e ceva nou. acum sunt niste girafe superbe si zebre. tare le-a placut copiilor. de 4 ani merge la szeged...nu s ecompara cu ce e la noi, insa s-a facut destul de mult si la noi. Ar putea sa ridice taxa de la intrare, mi se pare foarte p[utin biletul. poate asa ar reusi sa mai faca cate ceva, sa mai aduca un animal....
Alinakiss si AndreaC! Multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!
In sf. am culcat si eu copilul, s-a invartiti in pat vreo 30 minute.
Am fost in oras, mi-a adormit in masina jumate d eora, asa ca ne-am putut rezolva treburile linistiti. Mi-am scos sio diploma der fotograf...caci nu stiam cand ajung pe-acolo. sa nu cumva sa am nevoie de ea si sa nu fie acasa.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Giova, preturile sunt piperate. In jur de 2 mil am vazut. Magazinul este axat pe jucarii pt activitati cu manutele si mintea,lemn, si figurine disney ,dar au si un raft cu incaltaminte. Este pe partea cu mcD, dar spre celalt capat. Te cred ca la unguri e mai frumos, eu ti-am mai spus ca nu sunt fandar macar acum sunt conditii mai bune pt animalute si e frumos pt copii, cu alei multe, spatiu de joaca, locul in sine e frumos si curat, verde.
Cornelia spune:
Ely, felicitari pentru fetita!
Multumim pt. aprecieri! Ce dragalasi sunt ei, mai ales in poze .
Clara, ai dreptate !
Giova, gand la gand . Da, cea cu pat suprapus e camera baietilor, dar pe Vladimir inca nu l-am cazat acolo. Iar camera Mariei e "putin" roz la cererea ... parintilor. Fata ne-a spus: Nu vreau dulcegarii! Sa nu aud de roz! Vreau o camera romantica : rosu, alb si negru. Noi am convins-o ca putin mov si putin roz nu i-ar strica, sa mai astepte pentru romantism si in final a iesit o ... dulcegarie. Dar ii place.
Si eu trebuie sa le iau sandale. Vladimir are doar o pereche de adidasi si niste ghetute, care clar nu mai merg. A, da , a venit si la noi ... vara. Ca atata am asteptat primavara, dar cam degeaba
Giova spune:
am pus si eu in sf. poze si filmulete:
http://www.dropshots.com/smecherasii2011#date/2011-05-13/11:31:57
Lucialu e foarte mult 2 mil., eu nu dau atat pe o pereche de sandale pe care le face varza in cateva zile.
cunosc magazinul, e in locul lui Alb si Negru...l-am vazut, dar nu am intrat in el.
vezi ca la pretul asta sunt si prin mall o groaza...si Geox-uyl a scos modele frumoase.
Cornelia mai ce fata romantica ai...a trecut de faza cu printesa....of ca nu ati ascultat-o defel. dar a iesit frumos.
eu la Edi am adidasi, tenisi, sandale adidas de plaja, nisip si inca o pereche de piele rosii cu alb. dar mai vroiam una...si cred ca o iau de pe okazii. pret-calitate super bun fata de magazine.
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Da, sunt scumpi. Dar nici la melania nu am gasit cu mult sub, nici la Zara. I-am mai luat niste sandalute inalte misto din galeria, dar erau unica pereche de anul trecut si am avut batfta ca erau bune de ea si au facut reducere sub milion. In rest, nu am bafta, si elefanten i-am gasit la 1 milion si un pic parca ghetute insa...si am vazut modele urate sincer. Aia de acolo pareau mai trainic facuti. La noi problema nu e atat de cum ii poarta afara ci ca ii papaam un catel de fetita
inutsa spune:
Fetelor, vin cu vesti: o sa avem o putzaaaa, bucuria sotului, bineinteles. I-am zis ca vreau recompensa ca ii fac baiat, la care el "Bine, al treila copil ti-l fac fata". I-am zis totusi sa imi dea o recompensa acum, sa nu ma ia cu bombonica. In rest, totul e bine cu bb. Eu nu sunt chiar sigura ca e baiat, caci dr nu mi-a aratat "uite aici e putza", mi-a zis la final ca "51%e baiat, restul 49% imi garanteaza sotul, aflu 100% la nastere", deci nu m-a convins. Mai vedem peste 4 sapt cand merg la dr meu si poate bb o sa vrea sa arate ce are intre picioare si o sa fiu convinsa 100%.
Am vazut pozele corneliei si ma si vedeam si eu cu primul copil fata, al doilea baiat iar al treilea ... daca o fi fata. Faine camerele copiilor, o familie frumoasa!
giova mi-a placut tare costumatia lui Edi, camuflaj
noce multam pt pontul cu afinele. Ii plac tare Biei, dar daca-s fructe de padure, tre sa le zicem pas o perioada, pana elimina din organism proteina de vaca, sa nu faca alergie incrucisata
de si20+
bebe din burtica
laura.s spune:
Neata, fetelor!
intru scurt sa va spun ca am fost aseara la morfo-fetala. bebe e in grafic, chiar dolofana, zicea dr. si e fetita
mai trec daca ma lasa Sara. azi e naspa vremea, nu cred ca iesim, asa ca tre' s-o distrez eu
pupici
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
inutsa spune:
Neata!
Poftiti la o , ceai sau suc!
laura felicitari pt fetitaaa!!!!
Si in Iasi e urat dar mi-am propus sa merg la un magazin cu produse naturiste, ca am vazut in vitrina si goji , amaranth etc si musai sa le introducem in meniu.
O zi faina!
de si20+
bebe din burtica
inutsa spune:
Ah, uitasem sa va zic: sa vedeti ce bucuros e sotul ca ii vine baiatul, nu l-am vazut radiind de bucurie in felul asta de muuuult timp. Sunt eu supi ca nu am iar fata, dar cum eu mi-am "primit" fata, acu e randul lui
de si20+
bebe din burtica