Zmeurici de iulie-august 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
ClaraJ spune:
CORNELIA- intotdeauna mi-au placut copiii tai si familia voastra, in general. De fiecare data cind ma uit la pozele voastre, desi imi dau seama ca nu e usor sa ai si sa cresti 3 copii, ma topesc cind vad cit de frumos cresc impreuna si fiecare are personalitatea si pasiunile lui. Cred ca e cel mai bun exemplu atunci cind ne simtim coplesite de "the terribles two" sau ce situatii mai apar cind sunt micuti ca toate astea sunt trecatoare si ca intr-o buna zi ne vom trezi linga o mica balerina sau un mic savant calculatorist.:)
Va pup cu drag si numai bine celor 3 sturbulatici,
Clara si Bryce
ely_cta spune:
Buna fetelor!Cu scuzele de rigoare,revin dupa o lunga absenta!Din pacate sunt foarte ocupata,dar am intrat sa va dau cateva vesti!VOM AVEA O FETITAAAAAA!!!!!Suntem bine amandoua,ea este o grasana si o lungana!Totul e ok,au inceput sa ma doara gleznele seara si mijlocul,dar asta e...
David e foarte incantat,pupa burtica si o mangaie si o striga Eva!Cand vede un bebe la tv sau in reviste imi spune ca e Eva.Cu el e din ce in ce mai usor,vorbeste foarte bine,face propozitii,numara pana la 12,stie si cateva culori,cum il cheama,cati ani are,unde sta,etc.E foarte receptiv!
Din pacate nu am avut timp sa citesc ce ati mai scris,o sa incerc acum!
Va pup pe toate!
mamica lui David Andrei(17 august 2009) si gravidutza 7+
Rallu spune:
Sunteti dragute ca nu ne-ati uitat.
Nici eu nu v-am uitat insa stau atat de prost cu timpul incat nu gasesc deloc loc de forumeala. Am reusit sa ma inscriu la odisee insa nici pe acolo nu prea trec.
Ce sa zic, jos palaria fetelor cu 2 sau 3 copii care reusesc sa fie mame, gospodine, neveste si sa aiba grija si de ele.
Clar trebuie sa iau lectii de la cineva.
Nu prea imi iesea nici inainte sa le fac bine si la timp pe toate insa acum, de cand cu burtica, chiar ca nu se mai leaga nimic in jurul meu.
Eh, poate o s-o las si eu mai usor in lunile urmatoare si atunci sa pot sta mai mult la povesti.
Giova, stiu ca intotdeauna m-am lasat asteptata cu pozele insa ce sa-i faci ... asa sunt eu.
Recunosc ca iti admir pozele de cate ori pot (ai o familie superba) insa eu am avut mereu o reticenta atunci cand a venit vorba de a scoate nasul in lume. Poate candva o sa-mi treaca si o sa ma mandresc si eu cu ai mei insa pana atunci prefer sa fiu mai rezervata.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 20+
Sufletelul meu
pony spune:
Buna zmeurici!
Eli-cta feliciari pentru fetita!
Ralu si tie la fel!
Cornelia foarte frumosi copii tai!
Ne apropiem si noi de doi anisori.Cat de repede a trecut timpul!
Zmeuricile noastre cresc frumos.Suntem niste norocoase.
Se pare ca anul asta e al fetitelor si ma bate gandul de o surioara pentru Raducu
Apropo, a venit vara!!!
adrianafedorca spune:
ypyyyyy a venit vara !!!
Anastasia numai in curte a stat de azi dimi, e racita, tusete, dar nu ma inteleg cu ea, vreau afara vreua afara numai asa zice
acum stam putin in casa ca e prea cald dar peste vreo ora iesim iar si cred ca mai intram la 10 in casa
azi am zi de gradina, mi-am luat de dimi rasaduri de rosii, ardei, vinete, varza, deci am ce face, bine ca au venit ai mei la mine ca altfel nu ma descurcam
din noaptea asta am inteles ca iar vin ploile in toata tara , sper sa nu tina iar o saptamana
pupici ma duc la treaba
_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
Giova spune:
haideti la o, sau ceai...la noi ploua de aseara.
Scriu rapid ca ne iau curentul pana la pranz.
Sambata am fost la Zoo la Szeged si o tura prin magazine. I-am luat niste bermude de la H&M. la C&A nu m-au atras prtea mult si aveau niste preturi de mureai.la 15 euro o pereche de bermude...cand la H&M am luat la 8....si cam la fel......
Papuci, doar tenisi la Edi de la H&M, asa ca le conad sandalele din piele de pe okazii. Si Marco vrea la fel ca edi...asa ca le iau la amandoi.
Ieri la iarba verde pana la pranz, venit acasa, dormit si pe urma prin parc cu bici si la terase in centru...am papat si pizza.
Am cam exagerat cu mancarea sambata si duminica, sper sa-mi revin.
Poze dupa ce vine curentul...numai bine doarme si Edi pe atunci.
incerc sa va citesc...sper sa si reusesc. daca nu....cand doarme Edi la pranz.
si o sapt. faina sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Pogos asa face si Edi...sare pe burta mea si face ca si calul. asa ca fac abdomene cand doarme el la pranz...adica faceam ca m-am lenevit.
Lucialu e ok pupa stai linistita.
Si eu vreau sa mai creasca putin Edi sa mergem la sigilat maselute. numai ca trebuie sa stea pe scaun si sa tina gura deschisa...eu nu-l prea vad facand asta.
Adriana te cred ca stati numai la curte...ce frumosss!!!
sanatate lui Cezar, nasol ca inca nu-l poti duce la gradi, dar mai bine il mai tii o sapt. sa fii sigura ca nu ia scarlatina asta. ca e tare urata.
Bafta cu dieta si sportul.
sa-mi zici si mie ce functioneaza la burta. eu am facut si electrostimulari si degeaba. singura sol. vizibila au fost abdomenele.
Noce felicitari pt. reusita. Filip intotdeauna a fosat un copil cuminte si ascultator.
Inutsa nu am reusit sa vad inca pozele d ela zbenguiala, sper ca astazi sa o fac. Nu stiu de ce nu ai putut incarca pe cele cu burtica.
Cornelia bine ai revenit! chiar ma gandeam la tine zilele astea...vad ca functioneaza.
si nou suntem cu nu-nu-nu...dar raspunde si cu Da...si chiar bine.
la wc/olita si noi tare departe suntem....eu speram ca vara asta sa invatam...acum om vedea.
asa dporme si Edi...ori spre dimineata, ori mai repede ne trezim cu el in pat...si are un stil de somn...de primim la picioare in gura de nu-i adevarat.
superbe pozele....si noi avem pat suprapus la fel....aia e camera baietilor? si imi place camera mariei, putin roz.
Tare frumosi sunt, cei mari sunt de revista...ai 2 manechine, ce mai....
Clara iti dau perfecta dreptate...asa-mi lasa si mie impresia cand ma uit la pozele Corneliei.
Elly felicitari pt. fetita....super fain! ma bucur ca sunteti bine amandoua, si David e ok, mare si vorbeste de toate. asa trebuie sa o iubeasca pe surioara lui inca din burtica.
Rallu am tot uitat sa te felicit pt. statul la olita, de acum poti incepe despampersirea.
Mai poze, poti pune pe contul comun, nu-i musai sa le vada toata lumea. Dar decizia iti apartine. si te asteptam mai des pe aici.
Pony ce mai faceti voi? ma bucur ca ai scris, dar intra in detalii...ce mai face Raducu?
pai ce mai astepti...pune-te pe treaba si fa-i o surioara blondinului.
gata, se pare ca inca nu s-a luat curentul si eu am apucat sa citesc tot.
mergem sa ne imbracam ca avem ceva treaba in oras si profitam ca ne duce tati in centru...am oroare de aglomeratie si de lipsa parcarilor.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Neata!!!!Giova,ce fel de sandale comanzi de pe okazii?M-ar interesa si pe mine......Imi dai un link,ceva?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
lucialu spune:
Salut!
Ely, felicitari pt pamepersii roz!
Pony, pupam Raducu. Si bafta si tie la pampi roz!
Giova, si eu mai tre sa-i iau pupei o pereche de ceva-doo, strica mai ceva ca printesele din poveste pantofiorii pt fetite, adica nu din aia inalti, ci balerinii cu barete. Este un magazin in centru nou deschis cu jucarii si au si pantofi pt copii, cred ca sunt din Spania dc retin bine. Am vazut ceva pt pupi si o sa ii iau. La Melania nu aveau nik nici pt fetite? Ne-ati facut curiosi de zoo, si ne-am dus. Pai e altceva acum. Inainte imi venea sa o tin numai intr-un plans, la cat de urat, in ce conditii stateau animalele si ce foame bagau. Acum e super de-a dreptul! Cam nasol ca nu e nik acolo de baut sau papat.
Adriana, sa ai bafta la tot ce pui in gradina! Si sanatate Anastasiei, sa-i treaca odata raceala!
Cornelia, superbi sunteti!Ce sa mai, ai casa plina de copii.