Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 3
bumblebee spune:
Buna dimi!
Cata, eu stiam povestea ta.. dar m-a lasat din nou fara grai..
Rubia, draga de tine, cat chin si pe voi.. cata suferinta .
Macar acum, dupa atata lupta, aveti un sufletel inocent, care acusica va va spune 'mama'.
ce bine ca Maria e mai bine!!
Victo, deci eu acum o iau pe aratura cand aud de febra .
Delfinasul sef are 11 luni!! Acusica acusica implinim un anisor!!
Stefan Calin de Ariana
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de creatza11
Adina Stefania de Lauri_ca
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
btz_ovi spune:
Neatza si de la noi.
ELADEA multumim de cafeluta .
Maii de cand vreau sa te intreb:de la ce vine numele tau????
CRIS 4 kg in 6 zile???Dar ce dieta a tinut sotul???Vreau si eu
By the way:am facut ieri cornurile,au iesit super delicioase,deja azi nu mai e nici unul merita incercate,sunt ideale pt micul dejun.
RUBIA oohh Doamne,mi s-a facut pielea gaina cand am citit.Nu am cuvinte deloc .
BUMBLE sa speram ca Victor nu va mai avea febra,daca se poate niciodata .Legat de intalnirea din Iasi,stai calma,este timp destul sa ne vedem.Stii doar ca noi te asteptam cu bratele deschise
CRISPO cum fu noaptea?Ai dormit langa sot?
Noi tot cu treziri peste noapte,ieri 6 scaune in total ,i-am dat Biotics,insa azi deja are 2 la nr.Si gingia de sus e umflata toata,cred ca ii vor iesi 3 dinti deodata .Pe la 2.30 s-a trezit urland de foame (nu mai stiu cum sa-i scot masa de noapte) si dupa "cafeluta" a inceput sa faca miscarile lui sexi.Noi il luam in brate,il adormeam,cum ne puneam in pat iar se ridica si da-i la treaba.Pe la 3.30,rupti de somn amandoi si plini de nervi l-am luat in patul mare in speranta ca va dormi pana la 10 (desi niciodata nu a facut-o).Eii vise maica.La 5.30 maraia dupa suzeta,desi era in gurita.Dar o cauta pe cealalta.Asa chioara de somn sunt.
Si-a facut sotul analiza,HCG total,iar miercuri vin rezultatele.Dar eu stiam ca astea se dau in cateva ore...cel putin asa imi spusese mie dr gine.Sa speram ca va fi totul bine.
Fetele o intrebare mare
DUPA CATE MENSTRUATII SE FACE PAPA NICOLAU?Eu abia am trecut de prima (nu mai stiu cine spusese ca dupa ceza e mai dureros si abundend CM-ul.La mine e la fel.Eu am experimentat durerile alea de 5 ori in viata cred,iar fluxul cel dintotdeauna)SI E DUREROS PROCEDEUL???CAM IN JURUL CAREI SUME SE VEHICULEAZA A FI TOTUL?Multumesc mult pt raspunsuri
Si sa va spun ce "dieta" mi-a recomandat medicul momentan.Dupa rezultatele de la endo mi-a promis ca ma va trimite la un nutritionist pt o dieta personalizata,insa pana atunci sa urmez anumite reguli:(pe care le stiam da nu le-am aplicat niciodata):
-fara paine alba,doar neagra sau graham
-fara dulciuri,doar cioco neagra si aia in cantitati reduse
-fara combinatii periculoase gen :carne si cartofi
-fructele doar dimineata
-lichide multe
-zaharul inlocuit cu miere de albine naturala (si aici m-a atentionat sa fiu atenta la cea din comert,o parte e fake)
-multe legume si fructe
-prajeli nu,doar gratar atat
-carne de 3 ori pe sapt,chiar si de porc,insa cantitati mici
-paste in jur de 250g max/sapt
-3 mese regulate plus 2 gustari
-peste de 2/ori pe sapt daca se poate
-oua nu mai mult de 4 /sapt
Si sport musai.
Cam atat imi aduc aminte momentan,revin daca trebuie sa adaug ceva,sper sa va fie de folos
crispro spune:
Neata! somn mai buuuuun, mult mai bun. culcat la 9, trezit la 3 juma, papat, a stat putin treaz, 20-30min si somn pana la 8 juma dimi. nu e rau deloc!
Rubia, o imbratisare calda si pt tine!!! ai avut si tu multe incercari pt o sarcina si pt un copil sanatos!!! acum o ai pe Maria, ea e minunea ta!!! Esti o mami foarte puternica!
Andrei, la multi ani!!! nu pot sa cred ca ai 11 luni!!!
Victor, la multi ani frumosule pt 10 luni!!!
La multi ani Matei de Creata si Stefi- puiuti dragi de 9 luni!
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!!
Victo, are muci Mihai? sau ceva semne de raceala?
Tu fete, e nasoala de tot cura asta, bine, eu sunt la mic dejun- adica o cafea (asta nu e asa nasoala), dar tre sa rabd o foame, ioi... apoi nu tu fructe, nu tu ciugulit ceva dulce... of, sper sa pot rezista 2 sapt.. ca sa nu va zic ca mi-e plin frigiderul de mancarica de ieri de la soacra-mea, cand il deschid miroase asa bine a snitele si a chiftele... si mai am capsuni si lebenita (asta nu e grozava, de asta nu imi pare rau). merg sa duc la soacra-mea un platou cu mancare- ca mi-a adus 2, apoi unul ii ajunge sotului, si ala e prea mult...
Sa-l ajutam pe Alex
mov_79 spune:
ceau fetelor
la multi ani Andrei, nu pot sa cred ca ai 11 luni,
la multi ani Victor!!
La multi ani Matei de Creata si Stefi!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Rubia si Catalina, va pup si va respect pt cat sunteti de puternice
Victo spune:
alina..ma, parca am avut asa..o presimtire ca te-am batut la cap cu trat. pt febra..si cd l-am vazut asa somnorila, am zis eu ca nu-i a bine...
are ceva mucuti, dar nu semnificativi..mai mult sunt pe trecute cumva..asta noapte nu a trebuit sa il aspir. de aia zic ca nu-s ce are de fapt.:(
a transpirat asta noapte..de la nurofen..el care nu transpira..
trebuie sau nu inveliti cd fac febra?
mi-a fost mila/groaza asta noapte sa il iau sa il schimb- bine, nu era fleasca, ca atunci clar il schimbam. era umezit un pci body..pijamaua nu era uda. si la cap era ud.
ma gandeam ca e mai bine cu o paturica peste, ca simte frgi de la transpiratie..
ce bine ca ati venit la cafea! si eu am..desi nu-s la cura :)
nu pot tine eu asa ceva.cum s atraiesc cu o cafea, 2 oua si un iaurt? du-te frate...pt 2 kile ale mele in plus..si burta care necesita sport nu ma infometez :):)
rubia, te rog eu mult sa ma ierti..uff...asa nasol ma simt dupa ce ti-am citit postarea.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Buna dimineata
Ce frig e!! M-am cam saturat de frig, de abia astept sa ma satur de caldura...Siu pe Raul il imbrac cu multe bluze, ca eu am facut curatenie , la haine, si pe cele mai groase le-am pus deoparte...
Catalina, Rubia, sunteti niste femei extraordinare!!
Cristina, nu e chiar asa nasoala cura, pe joi , vineri te obisnuiesti
Oana, nu stiu daca mai sunt copii interesati de jucariile alea. Raul e cel mai fericit cu un pet si un lighean. Va imprumut eu floricica, daca vreti. De abia i se face dor lui Raul de ea.
Giorgia, ce bine sta Antonia in picioare nesustinuta. Si Raul sta, doar un pic si cu genunchii indoiti. O sa-si dea si el drumul...
Btz, eu stiam ca la 6 luni de la nastere se face Papa Nicolau.
La multi ani Andrei, Stefan, Victor, Matei, Adina!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
de unde speram sa doarma Isa pana la 11 (sau macar ca de obicei cel putin pana la 10...), la 8.30 era treaza lumina, multumita Mariei care urla disperata ca i-a aparut un cosulet pe frunte . am lasat-o in patut sa se mai joace singurica, poate adoarme, dar slabe sanse, o aud cum rade la jucarii, trage de interfon, se mai enerveaza, ma mai striga. i-am pregatit oricum papa, pentru cand incepe sa se plictiseasca
cristina, eu as zice sa amani cura o saptamana, daca ai atatea bunatati in frigider la care iti sta capul. asa am facut si noi, aveam cozonaci, pasca, ceva afumatura (toate din Ro), am socotit eu cam in cat timp le-am termina si abia apoi ne-am apucat de treaba, macar sa nu ne stea gandul la ele si sa le arunc. sotul zice ca lui ii e usor, ca e la munca si acolo poate sa aiba o mie de pofte, ca doar iarba daca nu mananca , dar eu acasa, cu mancare pentru Isa si Maria, le am sub nas toata ziua. primele doua zile au fost cam... no! oricum, succes! si cu sotul, cum a fost?
btz, e vorba de cura "comuna" a mamicilor de delfinasi, se pare . am trimis-o in contul comun.
uite ce zice si paula, ca nu e asa rea cura, eu confirm! (si eu sunt dintre cele care nu vrea sa faca foame...)
anca, sa ne povestesti de Maria si de experienta din spital, cand o sa ai timp
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
giorgia23 spune:
Neata mamici
Andrei,Stefan,Victor,Matei si Adina Stefania
Cu intarziere...Cata si Rody...la multi ani in continuare
Multa sanatate bolnaviorilor
Rubia,Cata jos palaria in fata voastra
Off mai vroiam sa zic cate ceva si am uitat