Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

RODY da??Nu am stiut ca ai trimis si tu.Si eu stiam ceea ce mi-a spus medicul,in afara de faza cu fructele dimineata,insa cred ca e destul de comun (vb ta) acest "tratament"
Mie imi place,mi-a spus clar ca nu trebuie sa urmez o cura care ma scapa de 10 kg in 5 zile,deoarece dupa terminarea ei,cu un pic de neatentie kg se depun aproape la loc.Cea mai sigura e cura lunga
Chiar am vazut la tv o tipa ce a slabit 40 kg in 3 ani.Si cum arata
De asemenea,sportul este esential in cure,parerea mea.Burta doar asa se da,celulita la fel.E pe testate de mine .
Dupa ce am slabit 11 kg rapid,am avut mare grija la ce mancam si pe parcurs am ramas la fel.
O sa intru pe mail sa citesc ce ai trimis tu.

PAULA nu stiu de ce,dar de fiecare data cand povestesti de Raul e ca si cum as spune eu de Paul.Tare se aseamana nazdravanii la gesturi.
Noua ne plac farfuria de tabla cu lingura de lemn,asa batem la ele...tobosar il face mama

Va pup,ma duc la curatenie si apoi gimnastica de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu fete, nimic cu sotul.. ca ieri si alaltaieri a stat mult cu noi, si a stat mult si cu copilul in brate. Asa ca aseara il durea spatele de numa... ne-am dat amandoi cu fastum gel si ne-am culcat, ca 2 batranei... poate azi... tot asa zic de 6 luni... noi stam foarte prost la capitolul in sarcina nimic, iar dupa sarcina de 2-3 ori... jenant de-a dreptul.. nici nu mai Zic nimic...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'neata, mamici!

btz, e vorba de dieta pusa de Rody, dar sotul face si miscare.
Cat despre acele reguli generale, cred ca toata lumea le stie, dar nu prea le aplica.

Papa nicolau eu am facut la controlul de 6 saptamani. De rezultat am uitat sa ma duc sa-l iau. Mi-am adus aminte dupa 6 luni. Ma gandesc ca daca era ceva in neregula m-ar fi sunat...
Mi-a venit si mie CM, a doua zi de Paste.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

giorgia, multi ani fericiti si voua

gata, s-a enervat piticotul meu, a aruncat din patut toate jucariile si acum da cu picioarele in gratii... mammaaa!! la strigatul asta nu pot rezista, e asa de dulce!

am uitat sa va mai zic cat imi e de draga cand o dezbrac si ii spun: sus manutele, mami! rapid se executa nu mai am treaba cu ea la imbracat/dezbracat, colaboreaza foarte bine. exceptie cate un pantofior pe care inca il considera jucarie si in timp ce eu ii pun unul, ea il da jos pe celalalt (sunt cu scai)

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

am uitat sa va mai zic cat imi e de draga cand o dezbrac si ii spun: sus manutele, mami! rapid se executa nu mai am treaba cu ea la imbracat/dezbracat, colaboreaza foarte bine. exceptie cate un pantofior pe care inca il considera jucarie si in timp ce eu ii pun unul, ea il da jos pe celalalt (sunt cu scai)

Isa mai 2011

Isa si Vladut

si noi stam la capitolul imbracat mai bine. Desi mai maraie, sau plange, cand ma vede cu vreo hainuta, deja cauta sa-si bage manutele in maneci.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, eu am trimis in mail dieta, nu sfaturi, ca mie tre sa-mi spuna cineva exact ca/cat sa iau, ca altfel in generalitati ma pierd. ca eu is adepta ciugulitului, in liceu imi amintesc ca numaram in gluma caloriile, ma intreba tata :"no acuma eu ce-am mancat aici?" si eu cu sora-mea ii faceam un calcul aproximativ, el radea si zicea: "pai eu credeam ca am mancat pui, nu calorii" dar atunci imi doream sa mai pun 1 kil/doua...

pai asta cu datul burtii jos, la mine merge si fara miscare, ca nu e burta pusa de-a lungul anilor, e mai degraba pusa dupa ce am nascut, cand mancam toata ziua sa produc lapte . adica eu as putea sa ma opresc si acum din dieta, dar daca m-am apucat de ea o duc pana la capat (nu-mi pot dezamagi sotul mai ales acum, dupa ce m-am obisnuit cu ea ). oricum nu-mi fac iluzii ca as mai arata ca dupa nasterea Mariei (m-am uitat acum pe picassa la pozele mele de demult ), dar nici nu fac un capat de lume din asta...

Isa mai 2011

Isa si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crispro, draga mea...idem la mine...frigiderul plin cu bunataturi de la soacra...asa ca nu rezist...plus ca eu bag in mine de toate, indiferent de ore...aseara am bagat cioco, o bere fara alcool, praji, plus o felie de paine proaspata cu vinete...no poftim cura... da si eu ca si tine nu pot trai cu o cafea dimineata...mi se face rau...stiu ca daca as manca omeneste si as respecta niste reguli de bun simt as da jos cateva kile...da uite ca nu e vointa...paote poate cand oi vedea ca vine vremea rochitelor si a bluzitelor, m-oi ambitiona putin...

btz-ule, esti mortala...'ela' vine de la Manuela, 'dea' vine de la Andreea..in 2005 imi facusem parca noul cont de yahoo... ca ID-ul e acelasi...no te-am lamurit acu, nu?? sa stii ca si eu am curiozitati de-astea...chiar vroiam sa intreb multe fete de pe aci de la ce provine ID-ul lor... poate imi raspund...cele care vor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

RODY tu esti o norocoasa,insa multe dintre noi au nevoie si de sport.Eu desi nu sunt fana infocata,dupa cateva ture de teren sau orice alta activitate ma simt super bine.Nu gasesc dieta ta

MI-am gasit bona pt Paul:MASINA DE SPALAT .Efectiv nici nu mai respira in fata ei

Cat costa un test PapaNicolau fetele?Caci trb sa ma duc si eu sa-l fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Hai mai fetelor nu va amarati ca nu s-a intamplat nimic,cateodata imi face bine sa-mi aduc aminte sa stiu sa apreciez mai cu foc ce am, chiar am senzatia uneori ca toate astea nu mi s-au intamplat mie asa de indepartate mi se par acum...atunci nu era chiar asa.

Deci sa va dau datele fetei:Tania Maria nascuta pe 16.07.2010,la ora 23.15,3500 gr,la 36 sapt si o zi,cu 52 cm(sau erau 51 cm).Sa va explic acum de ce am zis numai Maria la inceput ,asa vroiam eu sa o cheme dar nu am ajuns la un consens cu sotul el vroia Tania,nici unul nu eram fani sa aibe doua nume dar nici unul nu renunta,asa ca ...2 nume.V-am zis Maria voua ca vreau si eu sa aud pe cineva strigand-o asa ca 95% ii zic Tania .Eu Maria i l-am ales pt ca DPN-ul meu era pe 14 aug deci in apropiere,desi stiam ca o sa nasc mai devreme pt ca la eco ea de la inceput a fost mai mare cu 2 sapt,deci in momentul nasterii dupa masuratori era undeva la 38 sapt si 4 zile si greutate vreo 3500 g si asa a fost.Avand in vedere ca a fost FIV eu am stiut exact momentul conceperii asa a fost stabilit si DPN-ul de 14 aug dar daca era sa ma iau dupa eco DPN-ul meu era intotdeauna 30 iulie

LML delfinasilor aniversati azi,nu-mi vine sa cred deja 11 luni,imediat se face 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, cand trece de 38,5 treci la atac, supozitoare, bai, impachetari.. pana atunci nu stiu cum e cu invelitul, daca-i creste temperatura.. e drept ca se simte frig, frisoanele nu-s deloc prietenoase. Te-am lamuriiit.. sper sa nu ii mai creasca temperatura!!

I-am tot baiguit sotului ca vreau si eu sa tin dieta, ioii, numai rosii nu mi-am luat in cap, mi-a tinut tot felul de teorii, cica, dupa el, n-am nevoie de asa ceva, doar de miscare am nevoie.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput