Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..alice..FELICITARI!!!deci presimitirle mele, cum ca larisa va fi viitoare gravi, nu s-au adeverit!

crissy, eu cumpar covalact si napolact-asta e de 200 gr, cum ii trebuie la grasu :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Eu nu ma omor cu dezinfectatul. Si are o placere nebuna sa linga papucii de casa, sa vedeti ce-i lucesc ochii si ce viteza prinde cand vede vreo pereche (mai ales a sor'sii, care-i uita pe unde apuca).

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud
acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula)

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

iuiiiiiiiiiiiiiiii bravo-bravo
uite ca cineva a spart gheata...cine urmeaza???

sa ai o sarcina usoara si frumoasa
abia astept sa iti facem galerie!

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

uite asa ma faceti sa stau mai mult pe forum, am u tre sa urmesc cine urmeaza la bebe

http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Am mancat asa! un iaurt muller mic(de la R) 2 oua fierte, 2 bucati de carne de vita cu salata verde, 2 rosii, 1 castravete, 2 fire de ceapa verde, sare, ulei masline si otet........atat!!!!!!!! mor de foame dar am vazut ca Lunea e cea mai grea zi din dieta

Fetelor, e prima data in viata mea cand tin dieta si mai sunt si gurmanda rau de tot, ca am niste sunci pe la burta.....mama, mama! ce sa mai zic! sunt gurmanda cu sunci!

Off, si mi-e o foame!!!!...nici apa nu am baut ca n-am avut dupa ce...dar ma duc acum sa fumez o tigara si sa beau un pahar mare cu apa

Paula, cate kg ai dat jos? ...zici ca ai papat cascaval in loc de branza slaba? nici eu n-am luat branza slaba si vreau sa mananc cas dulce de oaie

Voi puneti la salata ulei, sare si otet? eu nu pun nimic
Am noroc ca imi place carnea de vita si pestele
Legumele, cum le faceti? fierte sau trase la tigaie? la abur, daca te apuci sa le prajesti in ulei, n-ai facut nimic

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am cam hoinarit in seara asta prin oras, ce bine a fost! ne-am oprit si la farmacie sa ne cantarim (adica sa confruntam cantarul de acasa cu cel de la farmacie) si am ramas masca in fata unui aparat care era in locul cantarului. n-am gasit loc de bagat nici o fisa, asa ca m-am urcat pe el si a inceput sa-mi povesteasca . e o chestie super, recunosc ca nu am mai vazut niciodata/nicaieri, pui degetul si pe baza amprentei iti creeaza o baza de date pe care o poti accesa de cate ori vrei, apoi. deci, m-a masurat (161 cm, zice el, 1 cm o fi fost talpa de la papuci), m-a cantarit (54.8, atata arata si al meu de acasa, cat in ziua cand m-am "prostit" cu cina de la chinezi), mi-a luat tensiunea (127/68/73), indicele de greutate (21%), indicele de grasime (23%), mi-a mai si povestit intre timp . ce mai, o incantare!! am cantarit-o si pe Isa, dar mai greu, ca trebuia s-o pun culcata pe o masuta care se ridica din masinaria aia (tre sa-i fac o poza intr-o zi ) si nu-i placea, se tot agita. mi-a arata fix 11 kile, pai atat avea si acum 2 sapt (aaa, atunci eram in Ro si era cu haine pe ea mai multe...)

ooo, si acuma vad ca pe tichet e si o adresa de net, am intrat si vad ca acolo sunt salvate toate masuratorile, ce faaaiiiin!!!

is ca un copil nestiutor care iese in lume, , si care se bucura de o jucarie noua. dar atenta la jucarie, am uitat sa intreb de pasta de dinti pentru Isa si de sare dietetica

ma retrag si eu, sa vad daca reusesc sa adorm repede, ca restul casei doarme. Isa scumpica de ea a dormit doar o ora jumate azi, nu stiu ce a avut, asa ca a fost cam maraita in seara asta pana am bagat-o in baie, acolo a uitat si de somn si de maraiala. apoi a luat somn rapid. sper s-o tina pana dimineata.

noapte buna, delfinariu

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Holaaaa, fetelor!

Vroiam sa o felicit pe Alice ! Multa sanatate Si sarcina usoara!

Ii felicit si pe sarbatoritii zilei si le uram numai bine!

Noi, se pare ca, in sfarsit, avem program de somn... De la 10 seara la 10 dim, cu doua somnuri peste zi- unul pe la 12, de 45 -50 de min Si unul pe la 17 de o ora jumate-doua bineinteles ca doar la tzitzi sau plimbat pe afara

Ma duc sa mai dorm nitel !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

crispro, cum fu' noaptea? productiva? ceva?

Eu sunt tare bucuroasa ca azi pare a fi frumos, iesim in parc sa alergam toti copiii. Alearga Rebeca dupa copilasii astia mititei si vorbeste cu ei! Bine, ei nu o baga in seama, dar na! crestem noi.

oana, eu nu i-am dat inca peste din cauza dermatitei (care a disparut de cateva luni, dar mai bine sa prevenim). Cica dupa 11 luni. A gustat de la noi pastrav si somon, dar nu se numeste ca a mancat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, cum sunteti?
noi tot asa..asta noapte avea 38,5..pus supozitor cu paracetamol.azi tre sa il vada pediatra

acu doarme la san

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele
va asteapta!!
Alice felicitari!!! Sa ai o sarcina usoarasi o nastere si mai usoara!!! Ce vrei? Fetita sau baietel? Cand tb sa nasti? Au inceput greturile? Mama, ce de intrebari am...dar ma opresc momentan!!!!
Stai ca mai am una urgenta...am vazut ca ai facut cezariana...nu a zis nimic dr de faptul ca ai ramas insarcinata asa repede dupa cezariana?
Noi ne-am propus sa ne apucam de bb2 din august, ca tare as vrea sa-l nasc tot vara si poate pana in nov reusim...
A inceput si Raul sa se trezeasca noaptea. Nu plange, nu maraie, povesteste doar. O ora!!!!Noaptea la 4, pe intuneric Eu nu-l inteleg deloc...
Nici eu nu ma omor cu dezinfectantul. Oricum baga in gura cam tot ce prinde, si linge podeaua...la ce sa mai spal si eu , daca o face el?
Tina 4 kg am slabit intr-o saptamana cu dieta.
La multi ani Sebastian, Felix, Cristian, Raducu, Anastasia si Otilia!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Victo, ufff mai mami, 38.5? Ce viroza ati mai luat si voi?
piticul bolnavior.

De maine iesim iar afara!!

Crissy, cand am fost prima data la tara la sotul meu in Sv (Udesti), nu intelegeam muulte, acuma pot spune ca le mai stiu, 'cheag' foloseste sotul meu, ca altfel nu stiu cum ii spuneam.

Mi-am mai amintit ceva.. Si medicul meu pediatru mi-a dat Fe pt puiut, asa, profilactic. Eu, mama mai tare ca medicul, i-am dat mult mai putin.. ei.. la analize a iesit o anemie feripiva destul de aiurita .. n-am vrut eu sa-l incarc pe pui, dar n-am procedat bine, plus ca, din cate am inteles, surplusul de Fe nu are efecte adverse.

Sebastian si Felix, de Dragaica
Cristian Alexandru, de Laurika1982
Eric Nicholas, de grety_niku
Raducu, de Pufescu
Anastasia, de Catalina2307
Otilia Ioana, de bratafel

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput