Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Va multumesc mult pt gandurile bune. Va dati seama ce am suferit sapt asta de cand mi-am facut testul si pana mi-a dat doc oku, ca nu v-am putut spune. Nu prea imi vine sa ma bbag la alta odisee pe forum... Mai vad eu. Va pup pe toate.
Cristina iti tin pumnii :D maine vii cu vesti bune sper

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

crispro GO FOR IT
Mai nici la noi nu e super des dar de 2 ori pe sapt cred ca ne iese ,daca nu asa minim o data in functie de pitica

ilinca vorbeai de unguent de arnica se da sigur la bebe ca eu am primit indicatie cand am avut-o constipata si s-a fortat si a sangerat putin si am pus putin unguent de asta si a fost bine.

alice FELICITARI ma bucur pt voi,eu de fiecare data ma bucur cand aud de cineva ca e gravi(eu mereu am considerat ca o sa avem 3 copii dar acum sa vedem ce ne iese...ne multumim si noi cu ce ne da Domnul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

multumim fetelor dragi de urari , va trimite muciosul mic cate un la fiecare, dar dupa ce se face bine, sa nu va dea virusi

OANA ce forme de la FP care se aseaza una peste cealalta are Matei? sunt in cautare de jucarii pentru ANdrei pentru 1 an

Andrei e racit cobza, are ochisorii rosii, muci garla, bietul de el. dar papa bine si urla cat poate la orice siropel / ser + aspirat. acum doarme si desi l-am aspirat are muci. tot se trezeste dragul de el, nu stiu daca sa il trezesc sa il aspir, saracul iar plange ma gandeam sa il duc la cmu (regina maria) dar mi-ew ca mi-l baga pe antibiotic si mai nu stiu ce si el e doar racit. il mai las, mergem cu imunorezistan si sinupret deocamdata, sper sa nu se agraveze. temperatura nu mi se pare ca mai are, asa ca nu i-am dat nurofen. aaaaa, si cred ca avem dintoc nr 3 sus, de azi noapte

alice oooooaaahhhh!!! felicitari!!! sarcina usoara!!!

rubia, catalina sunteti niste luptatoare!!!

imi e un somn, dar trebuie sa spal biberoanele si imi e cam lene plus ca mi-e frica sa ma culc, imediat se trezeste ca nu poate respira puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud
acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula)

mara

am citit de 2 ori mesajul! Felicitari! Sa fiti sanatosi si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Nici eu nu ma omor cu dezinfectatul.. eu nu prea am stres cu chestia asta, buba mea cea mai mare la capitolul igiena e toaleta, aia e cel mai des dezinfectata, in rest, treaca de la mine.
Crissy, eu ma orientez dupa ce scrie pe cutie, sa nu contina altceva.. am cumparat pana acum de la covalact si napolact (pt mine, dar am pus si cheag pt iaurtul lui V) si astea erau 'curate', in schimb am vazut cu LP la Campina, Tnuva si Danone (sper sa nu gresesc ).

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Si zice cuib, se vede ca nu ai crescut la tara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Alice, felicitari! Mie si acum mi-e ciuda ca nu am facut copiii cand eram mai tanara!

Eu nu ma omor cu dezinfectatul. Si are o placere nebuna sa linga papucii de casa, sa vedeti ce-i lucesc ochii si ce viteza prinde cand vede vreo pereche (mai ales a sor'sii, care-i uita pe unde apuca).

Fetele, spune-ti si mie ce iaurturi cumparati voi din comert? Parca am retinut covalact? Preferatul ramane cel preparat in casa, dar e netransportabil, o sa fie problematic cand vom fi pe coclauri.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

INCEARCA MULLER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani sarbatoritilor.
Alice, sarcina usoara si la termen. sa fiti sanatosi.

racusor - sanatate multa

Multumesc pentru suport si aprecieri .

Pe cuvant daca nu am toata admiratia pt voi, cele ce tineti cura de slabire.Pai pentru mine ar fi tortura. Eu sunt gurmanda si pofticioasa, nu as rezista nici 2 zile.

Salata de spanac imi place de mor. Cu oua de prepelita, parmezan, nuci, branza mucegai, rosioare cherry, cateva feliute bacon bine, bine prajit sa fie crocant, masline, balsamic sau sos rodii, nici nu imi mai trebuie altceva.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud
acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula)

mara

iuiiiiiiiiiiiiiiii bravo-bravo
uite ca cineva a spart gheata...cine urmeaza???

sa ai o sarcina usoara si frumoasa
abia astept sa iti facem galerie!

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Vroiam sa va intreb cum gestionati problema bebilor miscaciosi. Ai mei sunt mereu pe jos, daca uite din greseala usa la baie deschisa acolo sunt, sunt asa de rapizi , pe hol, cu mainile pe jos apoi in gura. Inebunesc mereu le spal mainile, dar tot degaeaba ca ei vpor numai pe jos, aspir, sterg pe jos dar inevitabil nt scame, praf voi cum faceti ?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

haha...asta e si pb mea... dar nu prea ai ce face...aaa, ba da..ma gandeam sa cumpar cel putin un detergent bio, daca tot baga mainile in gura, macar sa fie bio...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

intr-un final...ca de tare mult timp doream...am luat detergent BIO si pentru haine si pentru vase...am luat si solutie de parchet...si gel de dus si sampon Weleda

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
OANA ce forme de la FP care se aseaza una peste cealalta are Matei? sunt in cautare de jucarii pentru ANdrei pentru 1 an

www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=stacksurpriseblocks&pid=50927" target="_blank">astea sunt si le-am luat din AFI
ce preturi bune au in state iar la noi sunt duble-triple...

Citat:
citat din mesajul lui saddie
Oana la noi jucarica favorita de la Lamaze acum sunt gandaciiwww.amazon.co.uk/Learning-Curve-LC27201-Balancing-Stacker/dp/B000I2OKDI/ref=sr_1_6?s=baby&ie=UTF8&qid=1304963167&sr=1-6" target="_blank">astia . Cand era mai micuta era Freddie the firefly. De fapt asta si acum e agatat de carucior.

pana la urma am comandat gandaceii , o carte si o caracatita

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Salutare mamici!

Am tot vrut sa scriu si eu un mesaj si toata ziua n-am apucat...am citit multe pagini azi dar n-am ramas cu mai nimic in cap.
R a avut o zi mai agitata, mi-a dormit 30 min la pranz si dupa-amiza o ora...deci sunt chiauna

Binenteles ca azi am ajuns la Metro, cu tot cu pitic marait sa-mi cumpar carne de vita, iaurt slab si cu fructe.

Am mancat asa! un iaurt muller mic(de la R) 2 oua fierte, 2 bucati de carne de vita cu salata verde, 2 rosii, 1 castravete, 2 fire de ceapa verde, sare, ulei masline si otet........atat!!!!!!!! mor de foame dar am vazut ca Lunea e cea mai grea zi din dieta

Fetelor, e prima data in viata mea cand tin dieta si mai sunt si gurmanda rau de tot, ca am niste sunci pe la burta.....mama, mama! ce sa mai zic! sunt gurmanda cu sunci!

Off, si mi-e o foame!!!!...nici apa nu am baut ca n-am avut dupa ce...dar ma duc acum sa fumez o tigara si sa beau un pahar mare cu apa

Paula, cate kg ai dat jos? ...zici ca ai papat cascaval in loc de branza slaba? nici eu n-am luat branza slaba si vreau sa mananc cas dulce de oaie

Voi puneti la salata ulei, sare si otet?
Am noroc ca imi place carnea de vita si pestele
Legumele, cum le faceti? fierte sau trase la tigaie?

RACUSOR, multa sanatate delfinasului sef!
Noapte buna delfinasi!

Mergi la inceput