Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pentru vanatai: unguent hepathrombin, asta imi cerea in maternitate, o dadeam in cap ca se invinetea cand ii luau sange sau de la branule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nici eu nu ma omor cu dezinfectatul.. eu nu prea am stres cu chestia asta, buba mea cea mai mare la capitolul igiena e toaleta, aia e cel mai des dezinfectata, in rest, treaca de la mine.
Crissy, eu ma orientez dupa ce scrie pe cutie, sa nu contina altceva.. am cumparat pana acum de la covalact si napolact (pt mine, dar am pus si cheag pt iaurtul lui V) si astea erau 'curate', in schimb am vazut cu LP la Campina, Tnuva si Danone (sper sa nu gresesc ).

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

crissy, eu ti-am raspuns la mesajul anterior. Am dat cu edit

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Costum de baie i-am luat Medeei de la H&M. Vad ca nu au modelul pe site dar e genul de costumas de care ati mai pus si voi link-uri cu protectie UV 50 si a fost cam 90 de lei. Crema solara am luat de la Avene dar acum sunt cam nemultumita ca are parabeni si alte prostii in compozitie . Alta nu stiu daca mai iau ca si pe asta am dat o sura de bani.

Apropo de costumas Adriana, Oana ca tot plecati dupa mine la perioade scurte. Daca vreti va imprumut costumul dupa ca ne intoarcem. Eu l-am luat de 6-9 luni (74cm) si dupa saptamana asta de vacanta nu cred ca mai ajungem la plaja anul asta.

Mergi la inceput

saddie, mi se pare tare complicat sa schimbi pampersul cand e bebe in costumas de baie. Lasa ca merge si tricou . Oricum sapca aia cu protectie UV ii acopera juma de corp.

Mergi la inceput

Adriana cum sunt sepcile alea? Ca nu stiam de ele, eu ma tot uitam la palariute normale.

Mda, asta cu pampersul nici eu nu sunt f. lamurita cum o sa fie. Am zis ca ma orientez la fata locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Costum de baie i-am luat Medeei de la H&M. Vad ca nu au modelul pe site dar e genul de costumas de care ati mai pus si voi link-uri cu protectie UV 50 si a fost cam 90 de lei. Crema solara am luat de la Avene dar acum sunt cam nemultumita ca are parabeni si alte prostii in compozitie . Alta nu stiu daca mai iau ca si pe asta am dat o sura de bani.

Apropo de costumas Adriana, Oana ca tot plecati dupa mine la perioade scurte. Daca vreti va imprumut costumul dupa ca ne intoarcem. Eu l-am luat de 6-9 luni (74cm) si dupa saptamana asta de vacanta nu cred ca mai ajungem la plaja anul asta.

multumim mult ca te-ai gandit la noi
si daca nu e prea mare deranjul o sa te rugam sa ni-l imprumuti o saptamana

Edit - palarie/sapca cu factor de protectie gasesti la Mini blue

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

eu am luat de pe bebelusultau.ro
arata ca o sapca normala cu o panza mare pe laterale... hai ca nu stiu sa explic

Mergi la inceput

Oana cu mare placere, cand ne intoarcem il pun la posta, mai vorbim pe PM. O sa dau maine o fuga si la Miniblu ca de pus in cap chiar nu am nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, s-a dus pe pluta cura mea... am o ambitie, ce sa zic... acum seara trebuia sa mananc o felie de sunca si una de branza.. dar mi-a adus soacra capsuni proaspeti, romanesti, is ca fragutele, dulci de se topesc... asa ca am zis ca mananc capsuni si nu mai mananc mancarica.. am bagat juma de caserola, am mai stat un pic , mi s-a facut foame. Am mancat si sunca cu branza... apoi iar capsuni, si un pic de paine. Excelent, nu? cura lui peste, ca am o foame in glanda de mor!!!

Iuliana, . EU am zis ca nu ma bag la bebe2 pana nu am o relatie super buna cu sotul (din toate punctele de vedere, dar mai ales ...)

CUlcat copil... merg si eu incet la nani, sa vedem ce iese.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput