Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, eu is indiscreta... dar munciti la bebe2?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu pe unde patruleaza V spal cu spirt. Am mai auzit ca otetul e f bun pt parchet, dar si pt gresie, numai ca schema asta o fac f rar, ca pana se aeriseste ma termina (2-3 h), e drept ca parchetul arata fain dupa otet (indoit cu apa, dar nu stiu exact cata).
Dragaica, felicitari pt ratoii miscaciosi! Mai vine tanti aia la tine sa te ajute?
Tie iti e mai mult oroare de microbi? Nu-ti bate capul, sistemul lor imunitar se intareste.. ca acusica o sa ne fenteze si o sa bage in gura si de pe strada .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Tanti aia nu mai vine de 3-4 luni

http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Felicitari Alice, stiu ca iti doreai rapid bb2.
Cand ai dpn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, eu is indiscreta... dar munciti la bebe2?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

He he..Nu esti indiscreta...dar..si noi ca si voi....la numar de "intalniri"
Luna viitoare merg la control si daca e totul ok...pun obstacole prin casa poate ne mai oimpiedicam si noi si iese si bb2..

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

wow Alice, felicitari, sa dea Dumnezeu sa mai aveti un bebe sanatos si frumos ca Mara Ai dat startul la bb2 in delfinariu

coteasca, stiu ca Victo si Eladea ziceau de arnica pentru vanatai...Eladea ca medicament homeopat, dar nu stiu ce concentratie si cum se administreaza. Eu stiam de unguentul de arnica, dar nu stiu daca e voie la bebe. Victo tu cum dai arnica?

Racusor si Victo, multa sanatate bebeilor.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Noi de cet ori ne propuneam sa ...ne intalnim..copilul asta parca are senzor si nu vroia sa adoarma nici in ruptul capului....iar cand adormea eram noi prea terminati sa mai facem altceva inafara de un somn bun.....
Dar de luna viitoare vedem cum facem sa ne intalnim si noi doi....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud
acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula)

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna seara!

Am citit repede din urma si nu am ramas cu mare lucru.

ilinca, racusor, Cris2010, rody, crispro si sper ca nu am mai uitat pe nimeni pentru cuvintele de la cap. trecut. Intr-adevar am scapat de griji, slava Domnului. Sanatate sa fie ca in rest le scoatem noi la capat.

Alice felicitari pentru sarcina!!! Sa fie intr-un ceas bun. Cea mai tinerica mamica din odisee dar cea mai curajoasa!

Catalina nu pot sa nu ma cutremur de povestea ta si sa ma inclin in fata unei femei extraordinar de puternice.

Rubia draga de tine si tu ai trecut prin multe dar pariez ca uiti de toate cand te uiti in ochii Mariei.

Oana la noi jucarica favorita de la Lamaze acum sunt gandaciiwww.amazon.co.uk/Learning-Curve-LC27201-Balancing-Stacker/dp/B000I2OKDI/ref=sr_1_6?s=baby&ie=UTF8&qid=1304963167&sr=1-6" target="_blank">astia . Cand era mai micuta era Freddie the firefly. De fapt asta si acum e agatat de carucior.

bumble ce experienta nefericita in spital!!! Bine ca ati scapat si e totul bine iar Victoras e din nou pus pe sotii.

crispro saru'mana de rezumat, ce m-ai amuzat cu faza cu fastum gel cu sotul, pai bine mami in loc de masaj romantic voi va faceti frectii cu anti-inflamatoare?

btz sanatate multa si tie si sotului!

Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice, felicitari! Mie si acum mi-e ciuda ca nu am facut copiii cand eram mai tanara!

Eu nu ma omor cu dezinfectatul. Si are o placere nebuna sa linga papucii de casa, sa vedeti ce-i lucesc ochii si ce viteza prinde cand vede vreo pereche (mai ales a sor'sii, care-i uita pe unde apuca).

Fetele, spune-ti si mie ce iaurturi cumparati voi din comert? Parca am retinut covalact? Preferatul ramane cel preparat in casa, dar e netransportabil, o sa fie problematic cand vom fi pe coclauri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Alice, felicitari! sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos! Esti prima.

oana, felicitari pentru nr 6. Mai sunt 2 incisivi, 4 canini, 4 premolari ...... si tot asa......

baby, impiedicari multe si placute!

Barbatu' meu doarme de la ora 2 (dupa-amiaza), dupa ce a muncit 24 ore incheiate. A plecat ieri la pranz la munca ca aveau belele si s-a intors azi la pranz. Asa ca am spalat bebele singura, acum e la somn, ma duc sa spal biberoanele si restu' de vase. Uf! In plus am o stare oribila, mi s-a luat de profesia asta a mea; pur si simplu nu o mai suport si nu stiu de ce sa ma apuc altceva. Uf! din nou

crissy, e ii dau napolact - cand ii dau simplu sau doar cu cereale - si covalact cand mai combin si altele in el; dar asta strict din cauza cantitatii din ambalaj; napolact are 200g, covalact are 150g.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput