Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
Paula, ms de cafea, e taaaare buna
Mai fetelor dar ce mobilizare generala cu bb2 se arata, abia astept sa vad cine urmeaza Asa poate imi fac si eu curaj pe la sfarsitul anului, desi ma gandesc si razgandesc in fiecare zi
Cris, esti mortala cu cura , dar eu te inteleg perfect ca sunt o mare gurmanda si tot la mancare imi sta capul
Rodi, ce aparat fain, vreau si eu.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Sebastian si Felix, de Dragaica Cristian Alexandru, de Laurika1982 Eric Nicholas, de grety_niku Raducu, de Pufescu Anastasia, de Catalina2307 Otilia Ioana, de bratafel Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 LUNA 9 |
La multi ani pui dragi si din partea noastra!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
Sebastian, Felix, Eric, Cristian, Raducu, Anastasia si Otilia
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
coteasca spune:
neata mamici!
Paula multu de cafeluta, chiar imi prinde bine dupa o noapte cu 5 treziri
Alice, felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe la termen si sanatos!!!
Crissy, noi folosim: milli, muller si acum zuzu, ii place tare mult iaurtelul! Apropo daca castigam ieri, imparteam frateste!
Azi mergem la plimbare sa testam tricicleta ca pana acum nu am reusit din cauza timpului!
gata fug sa pun copilul pe olita!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
ooana spune:
Sebastian si Felix, de Dragaica
Cristian Alexandru, de Laurika1982
Eric Nicholas, de grety_niku
Raducu, de Pufescu
Anastasia, de Catalina2307
Otilia Ioana, de bratafel
eu va dmir curajul fetelor bravo voua
eu raman de paza sa fac galerie deocamdata
ieri a fost ziua bunicului meu asa ca am sarbatorit
...si ne-am si cantarit pe cantarul de copii 9.200 kg imbracat iar dupa ce am scazut hainele si pampersul 8.600 kg - slim fit cum spuneam
a luat in greutate exact 165 gr
eu zic ca e bine...dar pentru control va intreb pe voi cat ati luat in greutate de la 9 la 10 luni?
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
coteasca spune:
Raducu, de Pufescu
LA MULTE LUNITE INAINTE SI DIN PARTEA NOASTRA CU MUUULTA SANATATE!!!!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilinca79
La multi ani pui dragi si din partea noastra! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA PUIUTI DRAGI!
btz_ovi spune:
Neatza fetele.
Si noi iarasi cu urlete pe la 3.30,iar la 6.45 l-am pus in patul nostru,caci nu se mai oprea din miscarile sexi.M-AM SATURAT!!!
Vreau s-o felicit pe ALICIA,iti doresc o sarcina usoara si nastere la fel.Vad ca PAULA mi-a luat-o inainte cu intrebarile
Vineri ma duc la un seminar organizat la firma sotului,iar el va fi baby sitter.Nu stiu cum va suporta Paul despartirea de tituca lui timp de 5h
Ce-mi place link-ul de la Crissy pt Crispo,nu imi vine sa cred cate alimente le-am considerat bune in diete si de fapt erau full de calorii
Mutlumesc pt raspunsurile privind Papa Nicolau,trebuie sa ma duc si eu urgent
crispro spune:
Neata! Tu fete, ma dispera cura asta... adica ieri am facut o foame de nu stiam cum ma cheama... am mancat asa:
-mic dejun: o cafea
-pranz: gratar pui cu salata dintr-o rosie
-cina: o felie sunca, o felie branza, capsuni si o muscatura de paine...
no, ce mancare e asta? si azi de dimi nu se vedea nimic la cantar, macar 100 grame...
Apoi azi cand am vazut oua fierte cu rosii, mi se irita stomacul, cum sa le mananc asa? fara paine??? asa ca mi-am scos iar pui, voi manca cu salata de varza, si diseara tot sunca si branza, sa termin si sunca aia odata... nu e de mine nici o cura..
cu sotul- nimic.. ca de obicei, asa ca nu va mai zic nimic, pana nu se intampla ceva.. ca asa noi tot putem continua suspansul luni intregi... aseara ne-a pus in pat, si el se tot juca cu parul meu, asa ca am adormit...
Azi noapte a povestit Vlad 2 ore... si mai maraia... Paula, vad ca si Raul incepe.
Victo, musai la dr cu Mihai, ca deja de 3 zile e asa, nu?
La multi ani Sebastian si Felix, Cristian, Eric, Raducu, Anastasia, Otilia! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Sa-l ajutam pe Alex
Roxana_Theo spune:
Buna dimineata.
La multi ani delfinasilor sarbatoriti azi. Sa creasca mari si sanatosi.
Raducu, de Pufescu
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#