FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta urate sunt noptile albe de genul asta....ufff cunosc cum e. Eu sunt sigura ca, oriunde o fi bebele tau, e bine, e un ingeras nevinovat el Ai grija de tine si vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Balanta Sunt clipe care nu se uita si care dor toata viata...
Iti doresc din toata inima sa-ti umple Dumnezeu golul din suflet cu o minune mica si sanatoasa!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adrianaady
adria42
Wow, ce putin mai ai!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor raportez: dupa aproape 4 luni de tratament TSH-ul meu a ajuns la 1,7.
Numai ca acum ne este imposibil sa mergem la Viena sa facem FIV. Asa ca i-am scris Anei, ca daca totul e ok ne vedem la sfarsitul lui septembrie sau in octombrie. Ma ingrijoreaza un pic faptul ca doctorita mea mi-a zis sa iau aceeasi doja de thyrax pana in septembrie, ca, zicea ea, odata ce l-a adus la valoarea dorita o sa se mentina. Dar mie doza de 125 micrograme mi se pare cam mare. Si nici nu voi mai face nici un test de sange pana in septembrie.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm,
draga mea, eu am avut multe nopti albe si multe zile negre timp de 12 ani ... te inteleg perfect !

nu mi-am revenit nici acum dupa prima sarcina pierduta si asa cum stii, s-a mai adaugat una ... durerea este inexplicabila in cuvinte; cred ca oricati copii as putea avea, voi toata viata mea dupa acesti copilasi pierduti;
asa cum ti-am spus, nu cred ca ne vom reveni toata viata de acum in colo; ei au un loc special in inima noastra ...

dupa atata timp, am ajuns la concluzia ca am exagerat traind foarte mult timp in trecut, gandindu-ma la perioadele de sarcina si dupa pierderea lor.
daca as fi trecut mai repede peste aceste tragedii poate pana acum aveam un copilas dar uite ca timpul nu mai tine prea mult cu mine ...

sfatul meu este sa incerci (este greu !!!!) sa te detasezi putin, sa traiesti in prezent, sa-ti faci planuri pentru ceea ce urmeaza si poate Dumnezeu ne va ajuta sa umplem golul din sufletele noastre; totul se va compensa la un moment dat !

imi cer scuze daca ultimele mesaje pe care ti le-am trimis te-au rascolit !

oricum, fa putin ordine in toate gandurile tale, pregateste-te de concediu si hai ca va rasari soarele si in viata noastra.
avem lectiile invatate, mai mult tu si mai putin eu dar nu conteaza, important este ca stim ce avem de facut data viitoare !

Capul sus, nu suntem nici primele si nici ultimele care trec prin asa ceva.
Ne pregatim de FIV in toamna, da ???????

am primit rezultatul la analize, am un streptococ de grup D pe care momentan il tratez.
pana nu sunt OK nu pot face histero

_

Mergi la inceput

vio, nu ai rascolit nimic in mine; totul e rascolit deja . Nu stiu la ce lectie te referi cand spui ca am invatat, fiindca nimeni nu a stiut sa imi spuna exact de ce am avut un copil bolnav, in conditiile in care iar sarcina mea a decus perfect 22 de saptamani si toate analizele facute pe fetus au iesit ok (au fost analize facute la Viena, de geneticieni de renume, iar daca oamenii aia, dupa 3 luni de investigatii, mi-au spus ca ce s-a intamplat cu Albert a venit a dintr-o embriogeneza defectuoasa si nimic altceva, ii cred).
Probabil ca ai retinut gresit povestea mea...La mine nu a fost o pierdere obisnuita de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta,desi eu nu am pierdut nici o sarcina, imi inchipui ca trebuie sa fie cumplit.Cred ca ti-a fost si inca iti este foarte greu. Am simtit ca esti intr-o perioada proasta si ai amnat noul Fiv, desi voiai sa pari destul de detasata, dar numai tu stiai prin ce treci. Daca poti intr-adevar sa te detasezi putin de probleme si sa te gandesti la concediu e foarte bine, apoi sa te gandesti sa o iei de la capat.

Pe de alta parte, dupa o intarziere de 10 zile , in sfarsit ieri dupa amiaza mi-a venit menstruatia,cateva picaturi ieri dupa amiaza, si normal in noaptea de vineri spre sambata.Asa ca incep si eu fiv-ul.Acum problema este ca , ziua 3 ar fi duminica, si eu nu am unde sa fac , nici azi, si nici duminica analize si eco la mine in oras. Oare luni e prea tarziu?(ar fi cam ziua 3 spre 4, dupa cum a inceput menstruatia).Eu nu sunt deloc optimista in privinta acestui fiv, dar poate optimismul imi vine pe parcurs.

Multa bafta in continuare.

Mergi la inceput

aadina, in mod normal, eu trebuia sa incep inhibarea in 28 Martie, dar cu 2 zile inainte, mi s-au reactivat niste probleme in organsim, care erau o consecinta a intreruperii sarcinii (August 2010). Problemle respective au aparut la finele lui Sept anul trecut (deci cam la 6 saptamani dupa nastere), in Ianuarie anul asta toata simptomatologia a disparut si evident ca am crezut ca gata, am scapat. Cum ziceam, nu a fost asa, problemele s-au reactivat in 26 Martie, fix cu 2 zile inainte de a incepe inhibarea pt FIV2. Plus ca eram extrem de neinpacata cu mine ca nu facusem histeroscopia inainte de a incepe FIV2, desi fusese alegerea mea personala sa nu o fac. Moral insa, stateam mai bine la finele lui Martie decat stau acum. In fine, am decis sa aman FIVul, sa imi rezolv problemele reactivate si bineinteles, sa fac histeroscopia.
Da, acuma trec printr-o perioada proasta dpdv moral. Intr-un fel, cred ca este normal sa am si perioade grele. Am pierdut totusi un copil si a trebuit sa trec prin asta cu ochii larg deschisi. Eu nu stiu cum este sa pierzi o sarcina la modul ti se rup membranele sau fetusul moare sau mai stiu eu ce (si nici nu vreau sa stiu); eu stiu ce inseamna sa faci o morfofetala si la un moment dat sa vezi ca dr-ei ii ingheata zambetul pe fata, ca brusc nu mai vorbeste cu noi in Engleza, ci doar cu asistenta in Germana si ca imi cere sa ma dezbrac, ca vrea sa ma vada vaginal. Poftim? Vaginal la 22 de sapt? Da, ca: "I can not find his corpus callosum". Era prima oara cand auzeam denumirea aia, insa mai apoi a devenit notiunea cea mai vie din mintea mea si a sotului...
Ma rog, nu imi plang de mila (ar fi culmea). In tot necazul asta, a fost si o parte buna, si anume ca am aflat la timp ca avem un copil bolnav. Si astfel am putut sa alegem ce e mai bine pt el, chiar daca noua ne-a rupt inimile. Prefer sa stiu ca am un inger in cer decat un copil handicapat, ce s-ar fi chinuit toata viata si ar fi depins de noi mereu. Orice, doar sa nu imi vad copilul cum sufere si sa stiu ca nu pot face nimic sa il alin!! (ce sa alini, cand i-ar fi lipsit o parte din creier?).
Am noroc ca sotul meu este f f puternic (paradoxal este ca intotdeauna am crezut ca eu sunt mai puternica decat el, insa pierderea copilului a demonstrat inversul). Dar vor veni si vremuri mai bune pt mine, sunt sigura .

Cred ca este f bine daca faci hormonalele Luni, caci mie imi suna ca Luni ar fi mai degraba Z3 decat Z4. Multa bafta sa ai la FIV .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm,
eu am inteles foarte bine ceea ce s-a intamplat cu sarcina ta ...

referitor la ceea ce am scris "ai lectia invatata" ma refeream ca esti foarte bine documentata, stii ce sa ceri medicilor, stii ce sa faci de acum incolo, referitor la o noua sarcina.

de aristica ce mai stii ? este plecata in luna de miere ?
si acum incearca sa te gandesti la concediul ce urmeaza.

Mergi la inceput

vio, acum am inteles ce ai vrut sa spui referitor la lectia invatata.
Eu sunt un pacient incomod; cred ca nici un medic nu e prea fericit sa ma aibe prin prejama, ca am prea multe pretentii si intrebari.
aristica cred ca este tot in luna de miere.

Mergi la inceput