FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm

sa ma anunti daca ti-a venit normal CM dupa histero
eu ratez luna iunie histero deoarece nu apuc sa refac secretia de col pana in ziua 10
care este data de plecare in concediu ?
Noapte buna si somn usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, sigur, te anunt daca vine CM normal dupa histero.
Oricum, la vreo 2 saptamani dupa histero, am facut o candidoza (bineinteles, cum puteam sa ratez ocazia de a face candidoza...; probabil si pt faptul ca dupa histero am luat antibiotic si asta declanseaza uneori candidoza).
Oricum, pe CM ce trebuie sa vina zilele astea, daca sangerarea va fi normala cantitativ, o sa imi fac si hormonalele de Z2-3, fiindca nu le-am mai facut de 3 cicluri.
Asa de ciuda imi e ca eu desi ovulez lunar, mai nou am si endometru ok (luna asta a fost de 11.5 mm la ovulatie), nu am nico o sansa sa raman natural .
Despre concediu, o sa iti dau detalii pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm

ok !

astept ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Balanta_tm m-ai terminat cu povestea ta, mi-au dat lacrimile. Acum realizez ca cele 3 fiv-uri nereusite ale mele sunt "apa de ploaie" ca sa spun asa fata de durerea ta, dar daca chiar esti balanta stii cum sa o iei de la capat(cunosc sentimentul f bine). Eu momentan ma duc la prima intalnire cu Zadori,sper sa reusesc de data asta.

Mergi la inceput

loretta, da, sunt nascuta in balanta.
Cele 3 FIVuri le-ai facut la Timisoara? Daca da, sincer, eu nu le-as prea pune la socoteala, fiindca aici FIVul se face amatoriceste, nicidecum profi.
L-am cunoscut si eu pe dr Zadori si mi-a lasat impresia unui om si dr cu suflet mare. Plus ca cu mine a fost si un mare gentleman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

loretta, da, sunt nascuta in balanta.
Cele 3 FIVuri le-ai facut la Timisoara? Daca da, sincer, eu nu le-as prea pune la socoteala, fiindca aici FIVul se face amatoriceste, nicidecum profi.
L-am cunoscut si eu pe dr Zadori si mi-a lasat impresia unui om si dr cu suflet mare. Plus ca cu mine a fost si un mare gentleman.

Am intrebat ca si eu sunt balanta si ne revenim noi pana la urma... Da le-am facut in TM, insa de acum inainte sper sa vin cu alte vesti muuuult mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Mi-am facut azi analizele si am facut ecografie.
La eco, pare Ok, sunt 12 foliculi 6 si 6. Doctorita a zis ca e bine.
Aici am o nelamurire:
uterul isi schimba pozitia? Eu stiu ca am uterul retroversat, toti medicii mi-au spus asta pana acum.Doctorita asta mi-a zis ca e in pozitie normala.
Rezultatele de la anlize par si ele OK, zic eu
TSH 1.31
FSH 4.44
LH 5.23
Estradiol 159.4
A repetat si sotul meu spermograma.
Numar spermatozoizi 20 mil./ml
Spermatozoizi mobilit. norm. 80 %
Spermatozoizi mobilit. redusa/imobili 20 %
Spermatozoizi viabili 90 %
Spermatozoizi aspect norm. 70 %
Spermatozoizi forme aberante 30 %
Comentarii
Celule epiteliale - rare.
Leucocite - rare.
Celule germinale - relativ frecvente, in toate stadiile de evolutie.
Mobilitate - rapid progresivi ( tip a) 70 %
- lent progresivi ( tip b) 10 %
- non-progresivi, miscari haotice ( tip c) 10 %
- imobili ( tip d) 10 %

Pare o imbunatatire a mobilitatii, de la 30-40 % la 70 %
Ce mi se pare la limita este nr. de spermatozoizi, 20 milioane este limita inferioara, si tot la limita sunt spermatozoizii cu forme aberante.

I-am scris Anei si astept sa-mi spuna cand incep inhibarea.Dupa calculele mele cred ca la inceputul lui iulie plec la Viena.

Mergi la inceput

aadina, da, se spune despre uter ca isi schimba pozitia. Eu am avut ani de zile uter retrovers, iar acum il am in pozitie intermediara.
Sper ca faptul ca spermograma sotului s-a imbunatatit nu te va face sa renunti in ICSI. Parerea mea, ce e sigur, e sigur, : fa ICSI, indiferent de ce zice Ana sau de faptul ca spermograma arata mai bine.
Bafta maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sigur voi face ICSI de data asta.

Mergi la inceput

vio, a venit CM; este Z32. Dupa nastere, CM a venit la 28 de zile, pana luna trecuta cand a venit la 30 de zile (eu banuiesc ca din cauza sinechiei cervicale a venit mai "tarziu" cu 2 zile), asa ca nu ma mir ca luna asta a venit in Z32, fiindca totusi histeroscopia a rezolvat problema sinechiei, deci ceva interventie a fost pe acolo. O sa imi fac Vineri hormonalele, sa vad cum mai stau.
In alta ordine de idei, l-am sunat ieri dupamasa pe imunolog (pe cel din Viena, ca in TM nu am), sa ii spun cum mai stau cu urticaria postpartum. Era incantat ca am scapat aproape complet de ea, dar totusi a recomandat sa fac prin August imunofenotiparea limfocitara (sa fim siguri ca nu am NK marite); nu a spus vehement sa o fac, dar am dedus ca ar prefera. Nu prea am chef sa o fac (la Synevo costa 650 lei, iar in alt laborator din TM nu stiu daca se face si oricum nu as avea incredere), dar cred ca totusi o voi face.
De aseara am observat ca incep sa ies din pasa proasta in care eram in ultima vreme, ceea ce ma bucura mult.

Mergi la inceput