FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Incerc ; trimite-mi-le pe privat.

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

smufurash, trimit PM cand ajung acasa.

sunt la serviciu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor indraznesc si eu cu o intrebare, la hemoleucograma mi-a iesit lungimea distributiei trombocitare 17.20 ( valorile normale sunt 8-16.50 ) stie cineva ce inseamna asta ? va rog mult poate imi raspunde si mie cineva, va pup si va multumesc mult

Mergi la inceput

smufurash

sarcina usoara si la termen !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

smufurash

sarcina usoara si la termen !

Multumesc, viotimis! Iti doresc ca si tu sa te bucuri de o sarcina cat mai curand!

Citat:
citat din mesajul lui tamys

Fetelor indraznesc si eu cu o intrebare, la hemoleucograma mi-a iesit lungimea distributiei trombocitare 17.20 ( valorile normale sunt 8-16.50 ) stie cineva ce inseamna asta ? va rog mult poate imi raspunde si mie cineva, va pup si va multumesc mult

Tamys, depasirea e nesemnificativa, iar daca numarul de trombocite e normal (trebuie sa ai si rezultatul asta), atunci nu inseamna nimic.

FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

smufurash multumesc mult pentru raspuns m-am mai linistit, numarul de trombocite e ok. Iti doresc sa ai in continuare o sarcina usoara

Mergi la inceput

smufurash

ai PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamys

smufurash multumesc mult pentru raspuns m-am mai linistit, numarul de trombocite e ok. Iti doresc sa ai in continuare o sarcina usoara

Multumesc, Tamys! Si eu iti doresc sa ne anunti cat mai repede vestea cea mare - hai odata cu bebele ala!

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

smufurash

ai PM

Vio , l-am primit, am raspuns scurt, urmeaza raspunsul ala foarte lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, nu mai face nimeni FIV in Austria, Germania, etc? Vad ca nimeni nu mai scrie nimic despre asta.
In alta ordine de idei, eu mi-am repetat ecografia la sani in urma cu 2 saptamani iar chistuletele ce le aveam la sanul stang (0.6 si 0,69 cm), au disparut. De la sine, fiindca dr meu de FIV nu a fost f incantat sa iau Vitex agnus castus, si am decis sa nu iau. Cum, necum, sanii mei sunt curati acum. Exact asa s-a exprimat dr care a facut eco mamar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, cand faci histero? (scuze, poate ai scris si nu am retinut).
Eu astept in 4-5 zile sa vina CM si sunt curioasa cum va fi, fiindca va fi primul ciclu de dupa histero, plus ca din cauza sinechiei cervicale CMul meu din Mai a fost extrem de scurt (o zi jumate), putin cantitativ si inchis la culoare (negru).
Sunt dupa o noapte alba, dar alba 100%, adica nu am pus geana pe geana. M-am gandit toata noaptea la bebele ce l-am pierdut, mi-am amintit nasterea si toate grozaviile prin care am trecut de cand am aflat ca este bolnav; uneori ma mir ca nu mi-am pierdut mintile.
Sper ca acolo unde este el acum, ii este bine...
Nici nu mai stiu de cand nu am mai facut o noapte alba. Sper sa nu se repete prea curand.

Mergi la inceput