FIV Europa(44)
Raspunsuri - Pagina 17
tamys spune:
aadina eu sunt din Constanta, daca ajungi aici te sfatuiesc sa faci eco la Maternitatea ISIS are program 24 din 24 si nu trebuie o programare din timp site-ul este acesta : http://www.romedic.ro/isis te costa 150 RON ecografia cu sonda intravaginala.
toate fetele, sa ne ajute DD pe toate !!!
aadina spune:
Multumesc tamys. am gasit si eu clinica isis si clinica prosana. Care este mai buna? Mi-am facut programare la amandoua, urmand sa anulez una dintre ele. La Isis medicul este Zaher, parca, iar la Prosana nu prea am retinut numele, (am citit acum pe net,si parca e Metin,nu sunt foarte sigura). Ce imi recomanzi?
tamys spune:
aadina iubita eu la clinica prosana nu am fost, dar la ISIS am fost si pot sa-ti spun ca am fost multumita, acum tu hotarasti unde e mai bine pentru tine 
toate fetele !!!
aristica spune:
balanta ...parca ti-am mai raspuns, dar nu mai stiu unde
: candida a disparut dupa canesten gyn (acele 2 pastile din cele 3 la mine si 2 zile de unguent inainte de a lua aceste pastile), iar sotul a avut unguent canesten (12 zile) - si e recomandabil sa traiti ca fratii in perioada tratamentului![]()
As vrea sa-i dau sotului Profertil pentru urmatoarele 2 luni pana la fiv, dar nu-l gasesc deloc in tara. Am vazut ca se gaseste in Austria si "de pe forumuri" vad ca o cutie de o luna este intre 40 si 50 euro. Ai cumva idee daca se poate lua fara reteta? ... asta ca sa profitam si noi de vacanta ta![]()
![]()
![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
aristica
, da, se da Profertil fara reteta. Doar ca uneori nu il au in farmacie si il aduc intr-o ora-doua sau a doua zi (depinde de farmacie).
Merci de info pt Candida, pe la FIV la dr Albu mai vorbisem. Bine ca ai adus vorba, ca am uitat sa iau pastila pt ea
. O iau acuma 
balanta_tm spune:
aristico, tot eu sunt
. Eu in vacanta nu merg in Austria; trec scurt prin Germania, dar merg "peste balta" de fapt: la soare, departe. Dar uite ca merge aadina in Austria si o rugam pe ea sa iti ia (nu cred ca se gaseste Profertil in Germania, ca ti-as lua cu drag).
aristica spune:
balanta am fost ca un cuc dintr-un ceas antic![]()
aadina tu nu esti Adina de dincolo? eu sunt o-lume-de-vise
sar'mana fetelor!
Am sa apelez putin la voi pentru pastilele astea, ca sotul a terminat l-carnitina, mai are vitamina e si cateva pastile de centrum si chiar daca la noi e apa de ploaie tratamentul asta, tot e mai bine decat nimic.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
balanta tot eu - tot eu![]()
![]()
![]()
...sti ce-mi trece acum prin cap...daca bulgarii astia s-au desteptat cu turismul, nu s-or fi desteptat si cu pastilele? ia sa ma uit eu prin farmaciile lor in weekend-ul asta, ca fugim putin pe la ei.
daaa, sti, acum ma gandesc, eu am trecut prin atatea tari in luna de miere, am venit cu desaga plina pentru mine, dar sotului nu i-am luat absolut nimic![]()
aadina, ne auzim