FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, ce ai decis cu cultura de col? O faci din nou?
Sper ca problema ce o ai sa se rezolve cu bine si sa ne aduci vesti foarte bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

buna,

A facut cineva punctie de chist? se face cu anestezie? presupune vreun risc?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Balanta, mi-a facut ieri doctorul cultura de col, initial el vroia sa-mi faca numai pt stafilococ, dar i-am cerut sa-mi faca o cultura generala..pt a depista daca mai am si alte infectii.Saptamana viitoare voi afla rezultatul...in functie de acest rezultat vom hotara si cum voi naste.

Pupici

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, vreau o lamurire de la tine sau de la oricare fata care ma poate ajuta:
Prima zi a menstruatie este astazi 28 iunie. Pe schema de la Viena spune ca eco si anlizele sa le fac pe 6 iulie, iar stimularea de pe 9 iulie. Oare nu e prea tarziu??? Ar insemna ca stimularea sa o incep din a 11 a zi a CM.

Melisa, am o rugaminte la tine, ca tot am vorbit de medici din Constanta. Recomanda-mi un cabinet unde pot face o ecografie miercuri, 6 iulie. Sotul meu are o delegatie la Constanta si as merge si eu cu el, dar pe 6 se intoarce, si nu cred ca ajung in timp util in Iasi sa fac ecografia de pe 6, si m-am gandit sa o fac in Constanta, inainte de a pleca spre casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

aadina, daca esti sub inhibare, data CM nu mai este asa importanta. CM nu mai este controlat de organism, ci de medicamente.
Totusi, mi se pare cam lunga perioada ta de inhibare (3 saptamini). Ai mai facut alte fertilizari si ai raspuns slab sau de ce ai schema asta?

Oricum, cea mai avizata parere o are tot dr. O anunti ca ti-a venit CM si daca e OK sa continui dupa planul stabilit sau mai intervin modificari.

Mergi la inceput

aadina, daca azi a venit CM si incepi stimularea in 9 Iulie, ar veni chiar in Z12. E tarzior, dar pe de alta parte eu am incept stimularea in Z7 si am reusit. Oricum este un CM indus si din cate am inteles, nu prea conteaza. La cate zile a venit CM indus de Suprefact? Cantitativ e ca un CM obisnuit?
Ce zici, sa scrii totusi un email la Wunsch sa vedem ce zic si ei?

Mergi la inceput

La Wunschbaby se da inhibare mai lunga decat prin alte parti. Eu am avut 18 zile si a fost ok .

Mergi la inceput

Este a 11 a zi de Suprefact astazi. Voi scrie si un email la Viena sa vedem ce zic si ei. Menstruatia a venit la timp, nu mai repede. Luna trecuta a fost pe 27 mai, acum e pe 28 iunie. E prima zi, si deocamdata nu-mi dau seama cum va fi , mai abundent sau altfel, sunt primele picaturi.
Bombo, e al doilea FIV , iar la primul FIV embrionii nu au fost de calitate, si mi-au schimbat protocolul. In schema lor asa e trecut, dupa 3 sapt de la menstruatie sa incep inhibarea pana pe 6 iulie, iar de pe 9 iulie stimularea. Voi mai intreba o data.

Mergi la inceput

aadina, in 6 Iulie nu vrei sa faci si Estradiolul? Vrei sa faci doar eco? Mie mi se pare f f important sa faci si Estradiolul. Uite, eu de felul meu, am un E2 mare, fara sa am vreun chist ovarian.
Daca ai E2 mare dupa inhibare, inseamna ca inhibarea nu a fost suficienta/nu ai raspuns la ea si nu este o idee buna sa incepi stimularea in conditiile astea.

Mergi la inceput

Pe 6 voi face toate analizele TSH, fsh, lh, estradiol. Am omis eu cand am scris

Mergi la inceput