FIV Europa(44)
Raspunsuri - Pagina 18
aadina spune:
Incep sa ma enerveze cei de la Viena. Pana sa le comunic ca incep noul Fiv, Ana imi raspundea imediat, nu trecea o zi si imi raspundea la orice intrebare. Acum nimic.I-am scris de iri si nici acum nu am primit raspuns. Oare ce e cu ea??? Poate nu mai e la clinica,sau e in concediu??? de fapt nici la emailul cu protocolul nu ea a raspuns, ci secretara, apoi Veronika. Eu cu cine mai fac fiv acum???Daca nici maine nu raspunde, ii trimit din nou mail
balanta_tm spune:
aristica, nu cred sa gasesti Profertil la bulgari; eu am impresia ca se comercializeaza doar in Austria.
Da, te lacomisi si iti luasi tie medicamente multe de pe dincolo, dar de sot cam uitasi .
aadina, nu cred ca Ana sa nu mai lucreze la Wunsch. Vezi insa ca Vineri au program scurt si daca le scrii abia poimaine, cine stie cand primesti raspuns. Poate e mai bine sa le scrii de maine.
Eventual specifica cand retrimiti mail-ul ca ai vrea sa stii daca dr Ana va fi disponibila pt tine cand vei face FIVul.
melisa28 spune:
Adina, aceeasi clinica ti-o recomand si eu isis, desi nu am fost niciodata...cred ca este buna , mai ales doctorul zaher de care aminteste tamys...sunt sigura ca o sa fii multumita.
37+
tamys spune:
aristica DACA AJUNGI LA BULGARI INTREABA TE ROG SI DE PROGESTERON INJECTABIL DACA AU MULTUMESC MULT !!!
aristica spune:
tamys sigur ca intreb. Ajung maine. Pe mine m-a ajutat cu progesteronul injectabil o fata extraordinara, chiar aici, la acest capitol - unde mai pui ca este si progesteronul nororocos, ca ea este mandra mamica de fetita, iar progesteronul i-a ramas din timpul sarcinii Deci ar fi bine sa te uiti in Italia si cred ca si-n Spania. Ti-am zis, eu am avut mare nororc - doar ca tot imi ies balarii in secretie si mi se tot amana cel de-al treilea FIV. Si mai stiu ca se gaseste la turci, la un pret foarte bun - am sa intreb o fata care a cumparat de la turci si revin cu informatia (desigur, nu uit de bulgari)
balanta chiar c-am fost egoista cu medicamentele sotului. Profertilul am vazut ca are si L-carnitina si L-arginina, in doza destul de mare, ceea ce la noi n-am reusit sa gasesc (decat sub forma de fiole, separat, normal)
aadina am raspuns la pm. sar-mana
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aadina spune:
In sfarsit mi-a raspuns Ana. A zis ca nu e nici o problema cu data inceperii stimularii, pt. ca este protocol lung. Ramane sa fac analize si eco pe 6 iulie, apoi de pe 9 stimularea.
aristica spune:
AADINA te-ai hotarat unde faci eco?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aadina spune:
Dupa cum spun si fetele,vad ca mai bine ar fi la Isis, deci o voi face aici. Programare aveam la mabele clinici. Cred ca e mai bine sa o fac in Constanta, apoi sa plec sre casa, dacat sa ma grabesc cu masina si sa o fac pe undeva prin Iasi.
samira33 spune:
fetelor,in Turcia se gaseste Progesteron injectabil de 50 si costa 30 de ron fiola.
se elibereaza fara reteta...ca doar sunt balcanici ca si noi
multa bafta tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna