FIV Europa(44)
Raspunsuri - Pagina 14
lyly_mar spune:
eu l-am pus in frigider,asa,doar cu dopul de cauciuc
balanta,la mine, beta in z10 de la ET=7,29
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Cum sa pastrez mai bine suprefactul , dupa ce l-am desigilat? Capacelul ala metalic nu mai sta, este ramas doar dopul de cauciuc. |
balanta_tm spune:
lyly, nu ai facut oare cam repede beta in Z10? Eu am facut in Z14, exact asa cum a zis dr. SPER ca nu ai intrerupt tratamentul de sustinere, gandindu-te ca beta este prea mic...
lyly_mar spune:
dr a zis sa il intrerup,dar eu nu l-am intrerupt,ca am vazut ca la o fata de la fiv albu care a are in z11 beta=7,45 ,dr i-a zis sa continue 1 saptamana..repet maine beta,dar au aparut chestii maronii....nu imi fac prea multe iluzii,dar la valoare asta, crezi ca macar a incercat sa se nideze?
citat din mesajul lui balanta_tm lyly, nu ai facut oare cam repede beta in Z10? Eu am facut in Z14, exact asa cum a zis dr. SPER ca nu ai intrerupt tratamentul de sustinere, gandindu-te ca beta este prea mic... |
balanta_tm spune:
Da, lyly, eu cred ca, daca Doamne fereste, bebe nu mai e in uter la tine, a incercat sa se prinda. Ai facut foarte bine ca nu ai intrerupt tratamentul! Imi statuse inima in loc cand m-am gandit ca poate l-ai oprit.
Scurgeri maronii au avut multe fete gravide de pe forum, dar sunt sigura ca stii lucrul asta.
Era mai demult o fata care a facut FIV la Biogenesis si a avut un beta de 5 si ceva parca in Z12 de la ET si azi are o fetita de aproape un an. De asta e bine sa mergi pana la capat cu tratamentul, ca uite, se poate si cu un beta mic in Z12 de la ET.
lyly_mar spune:
balanta
maine sunt z13,ce o vrea DD....dr a zis sa fac beta in z12 si testul de pipi in z14,eu cred ca dc e bine...e bine si maine...sau sa il fac marti,in z14?
citat din mesajul lui balanta_tm Da, lyly, eu cred ca, daca Doamne fereste, bebe nu mai e in uter la tine, a incercat sa se prinda. Ai facut foarte bine ca nu ai intrerupt tratamentul! Imi statuse inima in loc cand m-am gandit ca poate l-ai oprit. Scurgeri maronii au avut multe fete gravide de pe forum, dar sunt sigura ca stii lucrul asta. Era mai demult o fata care a facut FIV la Biogenesis si a avut un beta de 5 si ceva parca in Z12 de la ET si azi are o fetita de aproape un an. De asta e bine sa mergi pana la capat cu tratamentul, ca uite, se poate si cu un beta mic in Z12 de la ET. |
melisa28 spune:
Mult succes lyly..[pup
Balanta tu ce mai faci?...te bucuri de vara?..
Mult succes va doresc la toate, si sa auzim numai vesti bune, cu beta mare
34+
melisa28 spune:
Eu mai am f putin, in iulie pe 21 ar trebui sa nasc, vreau sa va incurajez pe toate cele care va luptati sa aveti un copilas atat de mult dorit...sa aveti incredere ca totul va fii bine intr-un final.
Bruni, nu te-am mai vazut pe forum, esti in vacanta?
Sisipisi, deasemenea nici pe tine nu prea te-am mai zarit pe aici...te-ai pus pe treaba sa inteleg...eu tot sper ca tu vei reusi natural...
Adina
35+
aristica spune:
balanta v-ati intors din concediu?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
melisa, eu astept vacanta.
Vei naste prin cezariana? La o clinica privata sau?
aristica, inca nu am plecat in concediu. Mai e un pic, numar zilele .
Chiar ma gandeam ca sunt cam inconstienta cu zborurile astea atat de lungi versus trombofilie - as putea macar un Thombo ass sa iau daca nu ma urnesc sa fac un Clexane la dus, unul la intors.