FIV Europa(44)
Raspunsuri - Pagina 13
aadina spune:
Sambata incep inhibarea cu suprefact. Cum e mai bine sa fac injectia: dimineata sau seara? apoi cand incep si stimularea sa le fac odata? sau una dimineata si cealalta seara?
balanta_tm spune:
aadina, eu am facut dimineata Suprefactul iar seara am facut Gonalul+Menopurul. E important sa le faci la aproximativ aceeasi ora, indiferent ca te decizi sa le faci fie dimineata, fie seara, fie dimineata si seara. Dar ora sa ramana de pe o zi pe alta.
Sa fie cu noroc!
viotimis spune:
balanta_tm,
o intrebare ... cand fac analizele hormonale din ziua 3, trebuie sa nu mai iau Thrombo ass seara sau e suficient sa anunt asistenta care recolteaza ca iau aspirina ?
balanta_tm spune:
vio, poti sa iei linistita Thrombo ass si in seara dinaintea recoltarii. Daca ii spui asistentei cae recolteaza, este mai mult decat suficient.
aadina spune:
Am inceput de aseara suprefactul.Dimineata m-am trezit cu o durere crunta de cap si am ochii umflati.
Oare o fi de Suprefact? A mai patit cineva asa?
Sau e de la coktailul de medicamente pe care il inghit zilnic?
De cand iau Thrombo ass ma doare si stamacul, dar asta e sigur de la aspirina asta
lyly_mar spune:
aadina, si pe mine m-a durut capul
sa iei trombo dupa ce mananci
bafta multa
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Am inceput de aseara suprefactul.Dimineata m-am trezit cu o durere crunta de cap si am ochii umflati. Oare o fi de Suprefact? A mai patit cineva asa? Sau e de la coktailul de medicamente pe care il inghit zilnic? De cand iau Thrombo ass ma doare si stamacul, dar asta e sigur de la aspirina asta |
balanta_tm spune:
aadina, eu nu am avut nici o neplacere de la Suprefact. E drept ca in perioada inhibarii beam cam 3l apa/zi, iar cand am inceput stimularea, beam cate 4.
Thrombo ass il luam dupa masa de pranz si nu ma durea burta.
lyly, cum esti?
aadina spune:
Cum sa pastrez mai bine suprefactul , dupa ce l-am desigilat? Capacelul ala metalic nu mai sta, este ramas doar dopul de cauciuc.
balanta_tm spune:
Nu e problema daca partea metalica s-a desprins; cata vreme dopul de cauciuc este etans, este ok. Dar neaparat tine-l in frigider.