FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sambata incep inhibarea cu suprefact. Cum e mai bine sa fac injectia: dimineata sau seara? apoi cand incep si stimularea sa le fac odata? sau una dimineata si cealalta seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, eu am facut dimineata Suprefactul iar seara am facut Gonalul+Menopurul. E important sa le faci la aproximativ aceeasi ora, indiferent ca te decizi sa le faci fie dimineata, fie seara, fie dimineata si seara. Dar ora sa ramana de pe o zi pe alta.
Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta_tm,

o intrebare ... cand fac analizele hormonale din ziua 3, trebuie sa nu mai iau Thrombo ass seara sau e suficient sa anunt asistenta care recolteaza ca iau aspirina ?

Mergi la inceput

vio, poti sa iei linistita Thrombo ass si in seara dinaintea recoltarii. Daca ii spui asistentei cae recolteaza, este mai mult decat suficient.

Mergi la inceput

Am inceput de aseara suprefactul.Dimineata m-am trezit cu o durere crunta de cap si am ochii umflati.
Oare o fi de Suprefact? A mai patit cineva asa?
Sau e de la coktailul de medicamente pe care il inghit zilnic?
De cand iau Thrombo ass ma doare si stamacul, dar asta e sigur de la aspirina asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

aadina, si pe mine m-a durut capul
sa iei trombo dupa ce mananci
bafta multa

Citat:
citat din mesajul lui aadina

Am inceput de aseara suprefactul.Dimineata m-am trezit cu o durere crunta de cap si am ochii umflati.
Oare o fi de Suprefact? A mai patit cineva asa?
Sau e de la coktailul de medicamente pe care il inghit zilnic?
De cand iau Thrombo ass ma doare si stamacul, dar asta e sigur de la aspirina asta

Mergi la inceput

merci pt.raspuns
Sper sa ma obisnuiesc cu ele

Mergi la inceput

aadina, eu nu am avut nici o neplacere de la Suprefact. E drept ca in perioada inhibarii beam cam 3l apa/zi, iar cand am inceput stimularea, beam cate 4.
Thrombo ass il luam dupa masa de pranz si nu ma durea burta.
lyly, cum esti?

Mergi la inceput

Cum sa pastrez mai bine suprefactul , dupa ce l-am desigilat? Capacelul ala metalic nu mai sta, este ramas doar dopul de cauciuc.

Mergi la inceput

Nu e problema daca partea metalica s-a desprins; cata vreme dopul de cauciuc este etans, este ok. Dar neaparat tine-l in frigider.

Mergi la inceput