FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

aristica, , bine ai revenit !
pe unde ai fost, cum a fost ?
Casa de piatra si anul asta sa vina primul BB.

balanta_tm
te-ai hotarat cu vopsitul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vio, cred ca am sa ma fac cu vopsea fara amoniac; am vorbit acuma cu o colega care se pricepe si s-a oferit sa vina ea cu mine sa luam culoarea potrivita (ea zicea ca probabil imi vor trebui aproape 3 tuburi de vopsea ). Oricum o sa ma vopsesc dupa concediu, fiindca in concediu se va mai decolora parul de la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Inseamna ca ai parul f des.Mie dintr-un tub poate sa-mi mai ramana

Mergi la inceput

Da, am parul foarte des si destul de lung (un pic mai jos de talie). De doua ori pe an, cand ii tai varfurile, il indreapta coafeza cu peria. In rest, desi nici macar nu il usuc cu foehnul dupa spalat, sta destul de umflat; dar n-am ce-i face, am firul foarte gros (daca l-as usca cu foehnul, ar fi jale, mi-ar sta valvoi ).

Mergi la inceput

adriana, despre ondulat permanent...hmmm...cata vreme sunt multe chimicale la mijloc, eu nu sunt "pro". Pe de alta parte, daca ma uit la mama mea, ce par des are desi se oxigeneaza de cand avea 16 ani, parca nu mai sunt asa vehementa; la fel de bine insa imi amintesc cat de des se dadea cu gaz pe par. Si da, a ajutat-o gazul, insa cred ca foarte mult conteaza si partea genetica.
Ca si la partea cu ridurile: eu una cred ca e mult mai importanta partea genetica decat cremele si tratamentele (pe considerentul asta ma dau cu Gerovital, si nu cu creme scumpe).
aadina, nu stiu ce sa zic de Gonal, unde poti gasi mai ieftin. Eu am luat din Ungaria la pen unde este o idee mai scump decat Gonalul din Romania; oricum, cel la pen in general este mai scump decat cel la flacoane.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

aadina incearca la farm. tei

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Am vazut la farmacia tei, doar ca vad ca scrie pe site ca se livreaza doar la sediul lor. E prea complicat sa ajung personal la Bucuresti, asa ca voi apela tot la o farmacie care sa aiba sediul si in iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

scuza-ma, acum am vazut ca esti in iasi

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Ma bag si eu in discutie vroiam sa-i raspund aadinei clexan-ul eu l-am gasit mereu la farmacia Spitalului Fundeni sectia hematologie, daca ai pe cineva din Bucuresti iti poate trimite medicamentele.
Pup toate fetele , Domnul sa ne ajute pe toate !

Mergi la inceput

Tamys, multumesc. Clexane am gasit. acum sunt in cautare de Gonal ieftin, imi mai trebuie cam 3oo-... unitati. De restul am facut rost.Clexane am 25 fiole, cred ca pentru inceput imi ajung

Mergi la inceput