FIV Europa(44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

O alta intrebare: Clexane se face doar pe perioada stimularii, sau mai mult,ca sa-l am cumparat din tara.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Clexane ai din Z1 de stimulare cel putin pana la testul betaHCG (daca betaHCG este pozitiv, vei continua Clexane; daca nu, il vei opri), cu o pauza de o zi-doua inainte de punctie. Deci e bine sa ai la Viena atata Clexane cate zile stai acolo, fiindca daca vei cumpara de acolo Lovenox (echivalentul Clexane-ului), o sa te usuce de bani.
Am auzit insa ca la noi se gaseste destul de greu Clexane, asa ca poate ar fi bine sa incepi deja sa cauti/sa faci comanda.

Mergi la inceput

Am deja cumparate din martie 10 fiole, inseamna ca tr. sa mai caut

Mergi la inceput

Eu cred ca pt a fi acoperita, e bine sa ai in vedere un stoc de 30 Clexane, fiindca nu stii exact cate zile dureaza stimularea: poate dura 9, 10, 11 sau 12 zile; apoi nu stii daca vei face ET la 3 zile sau vei merge pe transfer de blastocisti (Z5) (cine stie, poate raspunzi f bine la tratament si ajungi la blastocisti) si asa ai sa fii acoperita din Z1 de stimulare pana la betaHCG. Daca s-ar gasi usor Clexane, poate ca ar fi bine sa iti faci initial un stoc de 20-25 Clexane si apoi sa mai cumperi in functie de cat mai ai nevoie, dar gasindu-se greu, nu stiu ce sa zic.
Eu merg acuma sa fac curat, dar revin in cateva ore si iti raspund daca mai scrii intre timp.

Mergi la inceput

ok, multumesc de raspuns. Acum nu-mi mai vin intrebari in minte.

Mergi la inceput

Am trimis schema la Viena. A zis ca e OK. Am trecut aspirina pe intraega perioada.
Cred ca Ana e plecata pe undeva. Mi-a raspuns cealalta doctorita, Veronica

Mergi la inceput

Fetelor,stie cineva de unde se poate cumpara Gonal mai ieftin fata de farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta am citit din urma, am retrait povestea ta, mi s-au inlacrimat ochii si a intrat in birou noul meu sef...deh, am avut o nunta de vis, o luna de miere la fel, acum ma gandesc la strumful care nu mai vine si-ti citesc tie poveastea...ete asa-mi trebuie daca iau postarile din urma. Catralioane de pupici, fata draga, ca te asteapta concediul, apoi tre' sa vina si la tine strumful tau!
vio gata, m-am intors, dar am ataaaat de mult de muncaaaaa - eu am inceput noul job cu un concediu Am merionale si suprefact, beleaua e ca nu ma prea arunc in urmatorul fiv, ca psihic inca sunt "miere'

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

aristica, bine ai revenit! Chiar ma intrebam cand dai si pe la noi .
Ma bucur sa aud ca ai avut o nunta ca in povesti.
Eu incerc sa ma detasez de subiectul bebe si imi fac de lucru cu altele; ca de exemplu, din August incoace (August fiind luna nefericitului eveniment), au inceput sa imi apara fire albe, asa incat in curand va trebui sa ma vopsesc. Si cum nu m-am vopsit pana acuma, va fi un adevarat prag psihologic , chiar de o fi sa ma dau doar cu un banal Casting. Inca nu sunt decisa: ori vopsea la salon ori Casting. As vrea sa imi iasa asa incat sa nu se vada ca m-am vopsit si nici sa nu imi strice parul, eu avandu-l lung, des si negru. Iote ce existentiale am eu: cum s-o dau cu vopsitul asa incat sa fiu multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica bine ai revenit, ma bucur tare ca a fost o luna de vis asa frumoasa Te sun zilele astea sa ne vedem curand.
Balanta ai o problema foarte importanta Imi aduce aminte de a mea: daca sa imi fac parul permanent ondulat sau nu Mai nou m-am apucat de aerobic si alte activitati conexe, poate revin la forma de acum vreo 5 ani

Mergi la inceput