FIV Europa(44)
Raspunsuri - Pagina 11
aadina spune:
O alta intrebare: Clexane se face doar pe perioada stimularii, sau mai mult,ca sa-l am cumparat din tara.?
balanta_tm spune:
Clexane ai din Z1 de stimulare cel putin pana la testul betaHCG (daca betaHCG este pozitiv, vei continua Clexane; daca nu, il vei opri), cu o pauza de o zi-doua inainte de punctie. Deci e bine sa ai la Viena atata Clexane cate zile stai acolo, fiindca daca vei cumpara de acolo Lovenox (echivalentul Clexane-ului), o sa te usuce de bani.
Am auzit insa ca la noi se gaseste destul de greu Clexane, asa ca poate ar fi bine sa incepi deja sa cauti/sa faci comanda.
balanta_tm spune:
Eu cred ca pt a fi acoperita, e bine sa ai in vedere un stoc de 30 Clexane, fiindca nu stii exact cate zile dureaza stimularea: poate dura 9, 10, 11 sau 12 zile; apoi nu stii daca vei face ET la 3 zile sau vei merge pe transfer de blastocisti (Z5) (cine stie, poate raspunzi f bine la tratament si ajungi la blastocisti) si asa ai sa fii acoperita din Z1 de stimulare pana la betaHCG. Daca s-ar gasi usor Clexane, poate ca ar fi bine sa iti faci initial un stoc de 20-25 Clexane si apoi sa mai cumperi in functie de cat mai ai nevoie, dar gasindu-se greu, nu stiu ce sa zic.
Eu merg acuma sa fac curat, dar revin in cateva ore si iti raspund daca mai scrii intre timp.
aadina spune:
Am trimis schema la Viena. A zis ca e OK. Am trecut aspirina pe intraega perioada.
Cred ca Ana e plecata pe undeva. Mi-a raspuns cealalta doctorita, Veronica
aristica spune:
balanta am citit din urma, am retrait povestea ta, mi s-au inlacrimat ochii si a intrat in birou noul meu sef...deh, am avut o nunta de vis, o luna de miere la fel, acum ma gandesc la strumful care nu mai vine si-ti citesc tie poveastea...ete asa-mi trebuie daca iau postarile din urma. Catralioane de pupici, fata draga, ca te asteapta concediul, apoi tre' sa vina si la tine strumful tau!
vio gata, m-am intors, dar am ataaaat de mult de muncaaaaa - eu am inceput noul job cu un concediu Am merionale si suprefact, beleaua e ca nu ma prea arunc in urmatorul fiv, ca psihic inca sunt "miere'
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
aristica, bine ai revenit! Chiar ma intrebam cand dai si pe la noi .
Ma bucur sa aud ca ai avut o nunta ca in povesti.
Eu incerc sa ma detasez de subiectul bebe si imi fac de lucru cu altele; ca de exemplu, din August incoace (August fiind luna nefericitului eveniment), au inceput sa imi apara fire albe, asa incat in curand va trebui sa ma vopsesc. Si cum nu m-am vopsit pana acuma, va fi un adevarat prag psihologic , chiar de o fi sa ma dau doar cu un banal Casting. Inca nu sunt decisa: ori vopsea la salon ori Casting. As vrea sa imi iasa asa incat sa nu se vada ca m-am vopsit si nici sa nu imi strice parul, eu avandu-l lung, des si negru. Iote ce existentiale am eu: cum s-o dau cu vopsitul asa incat sa fiu multumita
adrianaady spune:
Aristica bine ai revenit, ma bucur tare ca a fost o luna de vis asa frumoasa Te sun zilele astea sa ne vedem curand.
Balanta ai o problema foarte importanta Imi aduce aminte de a mea: daca sa imi fac parul permanent ondulat sau nu Mai nou m-am apucat de aerobic si alte activitati conexe, poate revin la forma de acum vreo 5 ani