Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Hey!
MADA eu am comandat cerealele de la Topfer la o farmacie din oras unde am vazut ca au si LP Topfer. Au adus doar pentru mine cutia care le-am cerut-o ca au zis ca e putin mai scumpa ca restul si nu se vinde. Ca in rest am intrebat si habar n-aveau de firma ce sa mai zic sa si aibe... De fapt eu caut cosmetice de la ei dar n-am gasit inca (doar pe net) dar cred ca o sa comand pana la urma...
PUFOASALAURA hai ca nu o sa raceasca si Ilinca! Ai incredere si vei vedea ca va fi bine. Ai putea sa-i dau preventiv cum zice si Ralu' ca-i da Nataliei - Oscilococcinum, Vitamina C...
Sa te faci repede bine!
RALU' iti recomand sa incerci pentru constipatie lactoza de la HUMANA - FORMULA MILCHZUCKER. Eu am citit intr-o revista ca ar fi buna, iar cand am avut nevoie (pentru Patrick) am incercat. Ideea e ca a mers. Deci din punctul meu de vedere merita. Si nici nu chinui bb cu supozitoare, termometru...
SUNSHINE_ROX ce frumos gangureste bebelina voastra. Este foarte draguta! Si sa stii ca noi n-om fi inteles ce vorbea, dar Patrick a inteles! S-a oprit imediat din marait cand a auzit-o. Si a ramas si cam mirat...
Cine stie ce injuraturi spunea ea acolo...
TUNDE - ne place invitatia. Simpla si deosebita!
ROXX pe blog - acolo unde ai trecut retea pentru "clatite banatene" - huff ce pofta imi facusi cu ele - adauga "Clatite banatene Ana Lugojana" ca asa se numesc de fapt. Nu sunt sigura ca-s banatene ca eu stau prin partile astea si nu am gasit pe-aici, ci doar la Deva am mancat!
Pupicuti de la noi!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunshine_rox/sunshine_rox.jpg)
sunshine_rox spune:
fetele care alpteaza am si eu o intrebare; voua v-a venit CM? daca da la cat timp dupa nastere? mie cred ca abia acu mi-a venit si nu stiu dc e devreme sau nu; mercic
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
In continuare soare la noi..hai caldura!hai primavara!!!!!!!!!!!unde esti??
Ralu;dai si LP?asa se constipa de la LM?Saracuta
Fetelor;intrebare intrebatoare!este Zara la mall VITAN????/tati maine e la Buc..ne trebuie o camasa de la ei
Apropo..Ziki!mortale perlutele lui Flavia de pe blog!
si iarasi apropos de perle
Eu il intreb pe tati;
-oare vine xy la botez?
Mario;ala nu vine sigur!are fundul prea mare si ii este rusine cu ea!
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunshine_rox/sunshine_rox.jpg)
sunshine_rox spune:
nu stiu dc e la mall vitan dar este magazin zara la piata unirii dupa KFC-ul din coltul magazinului Unirea
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
SUNSHINE_ROX eu alaptez exclusiv si nici urma de CM!
Ce bine e fara... de un an de zile nu mai stiu cum e... m-as putea obisnui chiar!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Tunde, da este magazin zara.
Rox, nici la mine nu e nici o urma de CM.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
madalina_m spune:
TUNDE este Zara la Mall Vitan!
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Mai fetelor, am si eu o intrebare de om batut in cap: voi cum prindeti scoicile la masini - cu fata sau cu spatele la directia de mers? (ma refer la bancheta din spate) Si in ce parte - stanga, mijloc sau dreapta? Noi ne-am prins urechile tot incercand sa o prindem la mijloc, cu fata la directia de mers (pana acu a stat cu spatele...). Daca ar putea sa-mi descrie cineva cam cum se prinde, m-ar scoate din ceata...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
madalina_m spune:
Eu, din pacate am incheiat cu alaptatul. S-a terminat brusc imediat dupa botez. Am tot incercat eu sa il mai pun pe pici la san sa stimuleze dar nu mai iese nimic. Asta este! Mergem inainte pe LP.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica