Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ADry maseaza-i pic p partea exterioara. miscari circulare. si isi revine. asa avea si naty si acu nu mai are probl.
si noi stiam k se face cat mai dvrm. am fost la 3 sapt s-a uitat, a zis sa revenim la 3 luni. am mers p la 3 luni jumate. a facut eco, si acu cica sa mai mergem la 6 luni sa o mai vada. dar nu sunt probl.

Lori bn zic fetele...CU FOARFECA!!! am spalat la niste pantaloni de mi-a venit rau si degeaba. alta varianta..sa aplici niste animatii in zonele cu probl

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Doamne saraca fetita ce mila mi-e de ea mi s-a facut pielea de gaina cand am auzit..k nu am putut sa ma si uit la imagini

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Lori bn zic fetele...CU FOARFECA!!! am spalat la niste pantaloni de mi-a venit rau si degeaba. alta varianta..sa aplici niste animatii in zonele cu probl

da, Andry aplica niste paiete ceva...

Ralu cum mai esti? Te-ai mai odihnit?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

da, Andry aplica niste paiete ceva...

Ralu cum mai esti? Te-ai mai odihnit?

sunt mai bn. am dormit cat decat. dar bia acu la pranz s-au umplut sanii si am scos 150ml. p care bineinteles nu l-a vrut. tot lp l-a mancat. am noroc k e si socrela aksa azi si maine si mai sta si ea cu ea si eu stau mai relaxata.
dar laptic nu stiu cat si cum e.
incerc sa ma obisnuiesc cu ideea si merge mai departe.
important e sa fie sanatoasa
aa si ce e cel mai important. azi a facut singurica kk

Spor la shoppinguit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Da fetele sigur o sa fie sotul incantat de paiete la pantalonii lui sport

Scuze, spre exterior mi s-a parut indreptata laba piciorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Super!! Bravo Natalia!!

Am fost "recensamantata"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Da fetele sigur o sa fie sotul incantat de paiete la pantalonii lui sport

Scuze, spre exterior mi s-a parut indreptata laba piciorului.

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

dc e prea spre ext, se face msaju p interior

Spor la shoppinguit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor ce sa i fac lui Robert sa nu mai verse?
am tot incercat sa i dau mai putin, sa l ridic sa ragaie, sa l tin in sus, sa l tin nemiscat, sa i dau sa mance si apoi sa doarma..........
varsa si iar varsa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

LUCIA';Pozele sunt superbe!!!!!!!!!!!!ce par are printii!

Ralu;nici Eu nu am lapte..dar asta mica nu vrea nici LP

ce au copiii astia de fac abdomenen-o mai pot tine in scoica..se ridica ,se forteaza

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, am terminat si noi cu botezul si musafirii, sunt obosita si ametita de cap!
Am sa mai pigulesc la poze si am sa pun cateva, dar am tare multe, toata lumea a facut, din toate directiile.

Am avut un copil super-cuminte, cum e el de obicei. N-a vazut nimeni copil care sa nu planga nici macar la bagat in apa, scos din apa, desi tocmai fusese trezit din somn, in biserica un frig de tremuram eu, mare. La restaurant l-am bagat in coconul lui si a dormit continuu, cu trezirile lui de papa la 3 ore si atat. I-am cantat La multi ani la tort si l-am scos sa-l vada lumea si nici macar un ochi n-a deschis. Mi-ar fi placut sa fie si el putin mai petrecaret, dar nimic. Frate-su in schimb ma rugam de el sa inchida putin ochii ca la sfarsit cand incepuse lumea sa se simta bine si sa danseze mai cu foc, Patrick al meu era mort de oboseala si urla ca voia acasa. Am incercat sa-l adorm in carut, ti-ai gasit, nimic. Asa ca ne-am grabit si am taiat-o acasa pe la 10 si ceva, ca ti-era mai mare mila de bietul Patrick. NU voia nici macar sa stea la mine in brate, jos, voia numai la taica-su si taica-su sa danseze.
In rest, ne-am simtit excelent, am revazut prieteni dragi, am avut-o pe surioara mea draga langa mine, pe nasi, care ne sunt prieteni tare buni dar stau in Toronto, deci ne vedem cam rar.
Kevin are si nume de botez mai nou, il cheama Kevin Teodor.

Am recuperat ce s-a scris, mai mult pe diagonala, n-am avut timp nici sa respir. Am vazut ca se contureaza blogul incet incet, multumim mult RROX, tare imi aduci tu aminte de mama mea, care tot Fecioara e, asa e si ea, ii place sa faca lucruriile bine, inimoasa si tenace, se apuca de tot felul de proiecte si nu se lasa pana nu le duce la bun sfarsit.

Mergi la inceput