Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 5
simona-maris spune:
Stefan al meu se intoarce de mama focului pe toate partile, de la 4 luni, nu are stare delocccc. Nu sta bine in fund, sta cateva secunda, cade...Daca il tin intre picioarele mele intinse, de ex, sta bine, ii place , se joaca. Singurel nu sta decat cateva secunde. Il trage capul , e inca greu, si nu are echilibru! Are 6 luni si 9 zile. In schimb are 6 dinti
Simona 4 sapt si mami fericita de bucuria noastre Stefan
Siuta spune:
oau 6 dintisori !!!!! Bravo Stefan!
Doamnelor help ! Ce cantitate de piure de legume trebuie sa manance la pranz ? Toma mananca in jur de 180 ml de piure dar parca ar mai vrea ...
De intors nici nu poate fi vorba. Nu vrea si pace !
simona-maris spune:
Siuta,, multumim!
180 de ml mi se pare super! Si ce daca mai vrea, eu zic sa ii dai cat vrea. Noi nu mancam cat vrem?( bine, cand nu suntem la dieta)
Cate kg are? e prea grasun? pana la urma de la legume nu se ingrasa cine stie ce. Fii fericita ca papa...mamicile se plang ca bebeii nu prea mananca . Nici al meu nu e f fericit cand vede papica , tot laptic ar manca. Eu cand ajung la 180 de ml ai tai?
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Siuta,, multumim! 180 de ml mi se pare super! Si ce daca mai vrea, eu zic sa ii dai cat vrea. Noi nu mancam cat vrem?( bine, cand nu suntem la dieta) Cate kg are? e prea grasun? pana la urma de la legume nu se ingrasa cine stie ce. Fii fericita ca papa...mamicile se plang ca bebeii nu prea mananca . Nici al meu nu e f fericit cand vede papica , tot laptic ar manca. Eu cand ajung la 180 de ml ai tai? |
Simona, Toma are in jur de 7,5 kg si vreo 68-69 cm la 5 luni. Eu zic ca e ok asa, nici prea prea, nici foarte foarte.
Ideea este ca intr-o varianta de diversificare portia era de 120 ml iar in alta de 200 ml..
In orice caz sunt extrem de fericita ca mananca. In curand trecem la etapa a2a : fructele. Acolo sa vedem ce si cum .
simona-maris spune:
Siuta, e numai bine, e perfect, ce mai vorba!
Nu te mai stresa cu ce scrie prin carti, asculta-ti inima , sunt sigura ca te sfatuieste asa cum trebuie! Toma e perfect si papa bine, atat cat ii trebuie!Eu nu cred ca bebelusii se lacomesc de pe acum.
Elfica, ce dreptate ai cu fb, aici a ramsa pustiu....
Ma inscriu si la odiseea pt bb2, am gasit-o deja
Din ianuarie ne mutam la 3 camere..yupiiiiiiiii...abia astept!
sugubina spune:
Buna ursuletelor,
Elfica asa e conteaza fiecare vot ! !tare ma bucur - uite suntem pe primu loc si e ceva distanta. Asta sa fie luna noastraaaa! Pastrez amintire calendaru va dati siama
FELICITARI pt somnu de tuata noaptea, e maare chestie. Asa-i ca te simti si tu om? cre ca nu ti-a venit sa crezi.
Succes la bb doi. Puate faci doi baietei gemeni sa aibe cine sa o protejeze pe Iulia, o armata.
Nu stu cine ma intrebase ca dc nu mai aj vrea totusi si un baiat..Acu sincer as vrea, da trei cupii sau 4 cine stie e cam mult in doo camere.Si daca ies tot doo caprite?!
unique felicitari pt cei doi dinti! la mai multi. Fara dureri si latraciune,evident.
fluturasha23 ce bine e ca ai ajutor de la soacra. Totusi, cum va intelegeti? Sau e cat de cat suportabila?
eea_farcau mamico zi si mie te rog din imina exact cum ai facut cu pasaportu ca tre sa fac la Pufe. Cat costa, unde se achita, cum e cu poza, ce acte ti-au cerut exact, dc tre sa fie ambii parinti. Scuze de stres da I realy wanna know de la cineva care a trecut prin asta.
sunset_zuzi uaaau va face herdea sedinta foto??? super tare FELICITARI! Eu ma programasem pt vaccin miercuri da cre ca anulez ca sper sa nu mai ploo si sa mergem la tzara. Anulez si incerc luni sa reprogramez. Tu cand ai control?
Ramo_P daaaa, ce bine e ca ne merge planu pana acu. Luna viatoare votam Natalia! And then Robert.
simona-maris sa ne tii la curent cu prima eco sa auzim de bine!
Partea buna e ca vei avea burta mai mare mai repede se va vedea ca esti gravi.
Si mie mi-a venit ciclonu - primu dupa nastere ieri, si cuurge..A trebuit sa pun vata in tifon ca in spital peste absorbant pt ca nu face fata.Dr mea a prevazut f bine ca va curge mult (s-a strans mucoasa multa in 6luni)/ Sunt izvor fratee...Tre sa fiu atenta pe unde plec sa am pampers la mine ca ma fac de rusine naibi.
Siuta pai dc Toma mai vrea legumi mai da-i nu vad de ce nu..Noi cam 150 asa/da variaza zilnic.
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
sugubina spune:
Da sa nu ne parasesti de tot, auzi da?
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Siuta, e numai bine, e perfect, ce mai vorba! Nu te mai stresa cu ce scrie prin carti, asculta-ti inima , sunt sigura ca te sfatuieste asa cum trebuie! Toma e perfect si papa bine, atat cat ii trebuie!Eu nu cred ca bebelusii se lacomesc de pe acum. Elfica, ce dreptate ai cu fb, aici a ramsa pustiu.... Ma inscriu si la odiseea pt bb2, am gasit-o deja Din ianuarie ne mutam la 3 camere..yupiiiiiiiii...abia astept! |
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
Siuta spune:
in sfarsit am reusit sa cumpar si eu apa Devin dar nu mai stiu cum ziceati voi: o fierb sau nu?
Seara frumoasa si noapte fara treziri va doresc
ralucaspm spune:
Buna seara, fetelor !
Nu am mai scris de mult si nici de citit nu am avut timp, dar, va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.
TREBUIE SA ITRERUP ALAPTATUL SI NU STIU CUM SA FAC.
La Ioanna si la Iorgos l-am intrerupt cand au implinit un an si pt ca intre timp ei mancau si altceva, a fost f usor, fara nici o problema.
Pana acum l-am alaptat pe Nicholas exclusiv, fara completare cu LP. El insa are o gramada de problemute si acum trebuie sa opresc alaptatul. Daca o sa gasesc un pic de timp o sa va mai scriu despre noi.
Multumesc !
Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas
kamik spune:
buna seara! intr-un final glorios v-am gasit...nici nu aveam timp dar niciodata nu am cautat in forumul asta..ma duceam doar la clubul scutecelor..nuh ce era in mintea mea.nu ma injurati. am citi de bebei miscaciosi care se intorc....al meu nu..nu vrea si gata doar pe spate... atat.daca il pun pe buta s-a terminat jucaria.
daca mai iesiti in parc anuntati-ma si pe mine please.
simo m felicitari pentru noul graunte de aur. si noi mai vrem dar sunt inca panicata cu primele 3 luni din viata lui bebe prematurul meu si mai astept pana ma vindec.
pupici...