Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
helau...cam slaba activitatea aici.,...dar stiti de ce?pt ca pe fb e mai usor de urmarit si merge mai repede..nu stiu cum e la voi, dar la mine merge destul de greu forumul ..chiar adca scru mai mult pe fb, nu parasesc barlogul de aici..si eu votez in fiecare zi puficele..si pe natalia ..azi am stat e afara vreo 3 ore..miso doarme de la 6 ..s-a trezit 1 adata si a mancat in somn..a ramas imbracata ca afara :)...nici vorba de baie azi :)..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
sashenka_h spune:
eu as fii preferat forumul dar vad ca se fuge, ramane totusi dragostea mea .
eu suparata tare ca sasha si horea sunt iar bolnavi...puroi in gat si bronsiolita. horea este fff agitat. nu cred ca a plans de cand l-am nascut cat a plans astazi. mi se rupe suftetul
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
eea_farcau spune:
sugubina ce fal de pasaport doresti sa faci? temporar sau elecroni valabil 3 ani.
eu am facut pe 3 ani si am platit o taxa la trezorerie de 33 de lei parca si la CEC specifici ce fel de pasaport le faci si e undeva la 244 de lei. Taxele le platesti pe numele cui faci pasaportul.
dupa care mergi unde se fac pasapoartele cu chitantele certificatele de nastere a fetelor si obligatoriu ambi parinti cu buletinele la voi.
la poza trebuie sa le ti la panoul alb. eu l-am tinut pe Rares cu mana de fundic si a fost ok.
pasaportul temorar se elibereaza in 2 ore iar cel electronic in 14 zile- asa e la noi pt ca pasapoartele temporare se fac in localitate in cladirea unde se fac si pozele iar cel electronic se face la bucuresti deci dureaza mai mult si drumul
sper sa iti fie de folos ce ti-am zis.
eea_farcau spune:
hai sa ma mandresc si eu de maimuta,rama mea draga
azi a fost tare cuminte la poze si a facut 5 rostogoliri gurtica spate fara ajutor si 3 rostogoliri spate burtica cu ajutor i`m soo happy !!!!!!! pt ca eu credeam ca maimutoiul meu e cel mai lenes din barlog
simona-maris spune:
Bravo,Raresica!
Sugu, nu plec de aici. Pai asta e prima iubire, nu se uita niciodata. Voi avea mereu nevoie de voi pentru sfaturi,Stefan nu se schimba daca sunt eu . El merge inainte cu nevoile lui si va fi mereu colegul de odisee al Puficelor
Nu am niciun spor cu lucrarea..cred ca o aman
Am facut rost de legume bio, in sfarsit.Scump, scump, dar asta e, nu pot sa il indop cu hormonii de pe piata...mi-e frica
Maine bagam morcov ..wish me luck!
Stefan sta in genunchi si se sprijina pe palme, si cand nu ii convine ceva se incrunta si zice "mam...mam..mam"
Cum sa facem sa inviem forumul?
Elfica spune:
Buna seara, dragelor!
SimonaMaris: Ne bucuram pentru tine si pentru cei doi bebei! Abia asteptam sa ne spui daca va fi o printesa sau inca un print. Aveti sanse de gemenasi? Bine ca termini masterul in curand, ca scapi de o grija! Apoi il faci cat de cat mare pe Stefan si apoi te dedici in totalitate noii minuni! Si veti fi o familie implinita! Super ca va mutati in 3 camere! Era ceva planificat sau ati insistat sa rezolvati problema acum, dupa ce ati aflat ca familionul se mareste? Am o prietena buna cu patru copii si duhovnicul ei ii spunea ca Dumnezeu ii ajuta pe cei care primesc copiii in viata lor si nu ii inlatura si chiar daca te gandesti ca nu ai de unde, iti da, de nu iti vine sa crezi. Dadea exemplu cum nu avea de niciunele si dupa primul copil si-a luat casa, dupa al doilea a trecut la mai multe camere, la al treilea si-a luat masina si tot asa.... Dumnezeu sa va binecuvanteze familia!
Sugubina: Chiar, cum ar fi sa faceti iar gemeni? Hai, doi baieti ar fi cum ar fi, dar cum ar fi sa faceti iar doua fete? Mai incercati si puneti de-o echipa! :) In familia cui erau gemeni, in a sotului, parca, nu?
Sunset_zuzi: Ce frumos! Faceti sedinta foto! Succes si multe zambete, sa fie sic in poze!
Doura: Ce bine ca te-ai plimbat cu scumpa ta. La noi a fost o vreme urata, cu ploi, cu frig... si in casa a fost frig, afara nici nu am indraznit sa scoatem nasul
Saschenka: Stii cum au racit puii tai? Au transpirat si i-a luat frigul apoi? Sau e viroza si a luat-o unul si i-a pasat-o si celuilalt? Eu m-am cam jucat cu focul si nu am infofolit-o pe Iulia deloc, dar si cand mi-o raci, cred ca ma apuca nervii pe mine. Pana acum nu a racit deloc, sper sa fie tot asa... In afara de viroza, de ce sa ma tem: lapticul e LM, deci e cald, nu are cum sa bea rece si sa o ia tusea, de imbracat nu o imbrac prea gros, mai toti din jur ma intreaba daca nu e prea dezbracata pentru vremea de afara sau chiar pentru stat in casa. Pana acum instinctul mi-a dictat bine... Sper sa nu ma lecuiesc cand va raci prima data!
Pupici tuturor!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
anymona spune:
Ralucaspm, imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie bine. Eu nu stiu sa-ti rasp in leg cu oprirea lactatiei, dar imi aduc amine ca s-a mai discuat aici. Madalina parca a fost nevoita sa intrerupa alaptatul. Poate vede si iti raspunde....
Sashenka, multa sanatate va doresc!!! Stiu cum e... si noi suntem virutati toti 3. Eu am otita, R tuseste si e mucos, iar C e pe antibiotic din cauza de amigdalita pultacee si e si suspecta de scarlatina
si eu prefer forumul, mi se pare mai usor de urmarit.
Oricum, chiar dc sunt mai activa pe FB, nu trece zi in care sa nu urmaresc forumul
ralucaspm spune:
Anymona, multumesc pt raspuns. Acum m-am trezit plina de lapte.
Nicholas are alergie f mult la ou si mult la lapte, din cate am verificat. Eu nu mai mananc lactate de mult,nici macar ceva ce ar putea contine urme de lapte. Pt asta ne-am cumparat masina de facut paine si nu mananc nimic de afara.
Dupa Paste am taiat si oul din alimentatia mea si tot degeaba, Nicholas continua sa faca caca cu sange. :(
Pielicica lui arata f rau si capusorul la fel si il mananca rau de tot. Se scarpina pana isi da sangele si de aceea tot timpul il tine cineva dintre noi in brate. De ceva timp ii dam cu o alifie cu cortizon si asta il mai ajuta, dar nu putem sa o mai rarim ca iar i se strica pielicica. :(
Imi e mila de el saracutul. Stand numai in brate, nu a invatat deloc sa se intoarca de pe burta pe spate sau invers, iar de apucat jucariile a intarziat pt ca il tinem tot timpul cu ciorapei pe manute, in loc de manusi, ca sa nu se zgarie prea tare cand apuca sa se scarpine un pic.
Se ridica insa in picioruse cand il tinem de manute si atunci e f mandru de al si chiuie de bucurie.
Sper cu laptele asta special sa ii mearga bine, pt ca altfel inseamna ca nu e laptele meu care ii face rau , ci are o problema mai grava .
Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas
fluturasha23 spune:
Neata! pentru toata lumea!
Simona_maris multe felicitari! O sa fie bine in final dar nu ti-ar strica ajutor mai ales in ultimile luni de sarcina,stiu ce vorbesc.
Ralucaspm multa sanatate puiului!
Sugu, da, e o soacra de milioane! A renuntat la un servici f bine platit ca sa ma ajute cu fetele. Ne intelegem f bine.
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaspm Buna seara, fetelor ! Nu am mai scris de mult si nici de citit nu am avut timp, dar, va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. TREBUIE SA ITRERUP ALAPTATUL SI NU STIU CUM SA FAC. La Ioanna si la Iorgos l-am intrerupt cand au implinit un an si pt ca intre timp ei mancau si altceva, a fost f usor, fara nici o problema. Pana acum l-am alaptat pe Nicholas exclusiv, fara completare cu LP. El insa are o gramada de problemute si acum trebuie sa opresc alaptatul. Daca o sa gasesc un pic de timp o sa va mai scriu despre noi. Multumesc ! Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas |
am intrebat si pe FB ref la problema ta si mi-a raspuns Madalina (vmadelain)asa:
"Neata Ioana! Eu a trebuit sa intrerup alaptatul! Mie dr mi-a prescris o doza mare de Dostinex de 2 pastile o data! Dar Adipapazi a luat 2 tablete intr-o saptamana la difererenta de 4 zile (de ex: 1 luni, si cealalta joi). Se poate lua de la... farmacie, ii spune pt ce este, dar trebuie sa aiba grija ca are efecte adverse uratele: varsaturi, stari de lesin, dureri de cap...etc. O sa aiba ceva dureri dupa intrerupere, eu am baut niste ceaiuri, si am tinut comprese de foi de varza, care chiar au ajutat! Multa sanatate Ralucai!"