Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 4
sashenka_h spune:
deci nu sunt singura cu stresuri....inseamna ca totusi nu este o problema. el s-a intors de pe spate pe burta in ziua de Pasti si de atunci nimic. hai ca m-am mai linistit un pic
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Elfica spune:
Sashenka, ce bine ca ne mai iubesti si nu ne-ai parasit si tu . Stai linistita, fiecare bebe are propriul sau ritm. Iulia mea s-a intors de pe spate pe burta la 3 luni si 3 saptmani si de pe burta pe spate dupa inca vreo 2 saptmani. De atunci le tot practica, inregistrand si doua caderi spectaculoase. Daca o las in patul mare se duce dintr-o parte in alta, de la cap la picioare, se taraste ca rama, ridica fundul, se impinge in picioare, dar nu stie sa se impinga si in antebrtate, ci pune capul :) E asa haioasa! Pe antebrate si pe palme doar se sprijina cand sta pe loc. Insa in fund nu vrea... Nici macar putin mai sus, daramite in fund. Ca sa ii dau de mancare o pun in scoica sau pe perna si eu o urc, ea se lasa in jos si tot asa. Oricum, Iulia e slabuta, are 6 luni si aproape jumatate si doar 6 kg si ceva, cam 6,5 kg. Asa ca ii e mai usor sa se rasuceasca. Dar daca bebele tau e dolofan, normal ca e mai greu sa traga dupa el sunculitele.
Sugubina: Am deschis calculatorul special la ora asta, sa votez Puficele si pe Natalia. Mai devreme cand am intrat nu mergea netul si apoi m-am luat cu altele. Dar am zis ca nu ma culc pana nu votez, ca la final conteaza fiecare vot, doar stim ce spaima am tras la Scorpiutza... Sunset, esti happy? Sa ne arati calendarul cand va fi gata! Si sa i-l pastrezi amintire, da?
Fetelor, azi raportez o minune: a adormit singura de noapte! M-am dus sa ii dau de mancare cereale cu LM la 19.30, am inceput alaptatul pe la 20 si dupa ce adormea, cand o mutam in patutul ei, facea ochii mari. Dupa 3 astfel de incercari am renuntat, am mers in sufragerie sa se mai oboseasca. Cand s-a plictisit, ne-am intors in dormitor, crezand ca gata. De unde, frate? A mai supt si iar gangurit, uitat la manute... Zic, ia ca te pun in patul tau, treaza, sa vad ce faci. Am stat o vreme in camera sa aud daca scartaie si apoi am plecat. Liniste si pace. Si cand merge sotul la ea, vede ca adormise singurica, scumpa de ea.
Si inca ceva tare: sotul s-a gandit ca daca Dumnezeu vrea sa ne mai dea un bebe, sa vina, ca el nu mai vrea protectie. De vrut, oricum nu vroia si ne bazam pe faptul ca sunt sanse mici sa se intample, ca alaptez si nu mi-a venit, dar a zis ca si dupa, ce o fi, o fi. El, care zicea ca nici sa nu ma gandesc la al doilea copil, atata timp cat stam in doua camere. Daca om reusi sa ne mutam la trei, o fi altceva, dar altfel categoric nu, ca noi nu avem loc nici acum, daramite cu doi copii. Azi insa s-a sucit si a zis ca e cazul sa lasam voia Domnului sa intervina! O vedem pe scumpa noastra cat de minunata e si ni s-a deschis gustul pentru copii. Dar avem noroc cu ea, ca e cumintica, sper sa fie la fel si bebe doi, sa nu ne termine...
Hai, va pup, ca mi s-a dus sotul la nani si nu vreau sa adoarma fara mine langa el. Pe maine!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
unique spune:
Alexia face tot timpul tumbe prin pat. Se intoarce pe toate partile si se ridica cu fundul in sus sprijinita pe palme si pe degetele de la picioare de parca ar vrea sa se ridice si sa o ia la fuga. In fundulet nu sta inca singura. Ar vrea ea sa stea dar nu o tin inca muschii si reuseste sa stea oarecum aplecata intr-o parte sprijinindu-se intr-o mana. A inceput sa se prinda cam care ar fi miscarea pentru deplasarea "de-a busilea" inainte, dar nu ii iese totdeauana cum trebuie.
La capitolul dintisori sta foarte bine. I-au mai iesit doi dintisori, asa ca acum avem 4 sus si 2 jos.
http://corectareteme.blogspot.com/
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Si inca ceva tare: sotul s-a gandit ca daca Dumnezeu vrea sa ne mai dea un bebe, sa vina, ca el nu mai vrea protectie. De vrut, oricum nu vroia si ne bazam pe faptul ca sunt sanse mici sa se intample, ca alaptez si nu mi-a venit, dar a zis ca si dupa, ce o fi, o fi. El, care zicea ca nici sa nu ma gandesc la al doilea copil, atata timp cat stam in doua camere. Daca om reusi sa ne mutam la trei, o fi altceva, dar altfel categoric nu, ca noi nu avem loc nici acum, daramite cu doi copii. Azi insa s-a sucit si a zis ca e cazul sa lasam voia Domnului sa intervina! O vedem pe scumpa noastra cat de minunata e si ni s-a deschis gustul pentru copii. Dar avem noroc cu ea, ca e cumintica, sper sa fie la fel si bebe doi, sa nu ne termine... Hai, va pup, ca mi s-a dus sotul la nani si nu vreau sa adoarma fara mine langa el. Pe maine! Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Elfica sper ca ai ajutor caci altfel o sa-ti fie destul de greu cu 2 copii asa de mici. Fiecare are programul lui pe care va trebui sa-l respecti. Am o prietena cu 2 copii, stau la 2 camere si e cam greu cu somnul, cu ritmurile lor, dar acum depinde si de copii. La mine e diferenta de 2 ani si tare bine imi prinde ajutorul soacrei cateva ore bune pe zi, altfel e foarte greu. Pe de alta parte e frumos sa vezi cum cresc si cum se joaca impreuna. E foarte bine pentru ei o diferenta mica de ani.
eea_farcau spune:
buna dimineata!!! pt toata lumea!
nici R. al meu nu ii vrea muschiul sa se rostogoleasca. ori fi sunculitele lui cam mari la aproape 5 luni are 7500g
in schimb e o rama prin pat se impinge in picioare si se invarte si se duce dintr`o parte in alta de mama focului in fundic sta cam 5 sec dupa care pica intr`o parte, iar daca ajunge sa stea mai aplecat spre picioare ajunge la performanta de a isi tine echilibrul si 20 de sec.
o zi minunata !!!
Azi mergem sa ne facem pasaportul :D
sunset_zuzi spune:
simona_maris felicitari mai ales pentru curaj
elfica suntem incantate...am sunat la cabinet sa ne programam pt controlul de 6 luni si ne-au zis sa ne ducem sa ne luam cadoul si sa ne faca poze o sa ne imbracam frumos
sashenka_h spune:
adevarul este ca e cumplit de greu cu copii mici si ff apropiati de varsta. eu sunt epuizata iar acum am si racit si copii la fel. azi merg la doctor cu ei si eu nu ma pot tine pe picioare, iar bona este internata cu fi-sa de o sapt. dar pe de alta parte este si ff frumos. credeti-ma ca oricat de mare este casa cu somnul este o problema mai ales cand aveti un urlator ca sasha.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi simona_maris felicitari mai ales pentru curaj elfica suntem incantate...am sunat la cabinet sa ne programam pt controlul de 6 luni si ne-au zis sa ne ducem sa ne luam cadoul si sa ne faca poze o sa ne imbracam frumos Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) Doamne ai grija si de noi |
yupyyyyyyyyy
Pana la urma ne iasa planul...Puficele au un avans destul de mare, sper sa nu vina nimeni tare din urma, iar luna urmatoare Natalia... o sa fie un super calendar de ursuleti
simona-maris spune:
Elfica, nu am fost la dr, bebe e prea mic acum, stiu sigur, si nu se vede la eco. Doua teste + lipsa menstrei+ simttttttttt ca sunt Am avut cm de la 6 sapt, regulat, fara dureri mari sau abundenta..si am alaptat, da, cu toate astea , am ramas.
Multumesc Adi, Sunset, Toate fetele, pt incurajari si felicitari!
Sunt muuult mai relaxata acum , ca sarcina decat prima data! E nebunie mare, dar e asa frumos!