Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Cartoful dulce e un soi de cartof americanesc. Se gaseste pe la supermarketuri, am vazut la carrefour (am un carrefour market in intersectie si am vazut ai acolo). Se pare ca este mai putin acid decat cartoful nostru.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Dosita spune:
Eu am cumparat de la supermarket un cartof dulce, noroc ca am citit pe FB de la fete ca se coace in cuptor...Asa am si facut si am fost foarte surprinsa cand l-am taiat, nu seamana deloc cu cartoful nostru, mai degraba mi se pare ca seamana cu dovleacul (la culoare si gust), mi se pare foarte gustos. L-am pasat cu furculita si l-am amestecat cu putin lapte (LP- ca eu nu ma mulg, nu suport), i-a placut mult la Aron.
Mami fericita de ARON (12.11.2010)
Dosita spune:
In legatura cu pireul: am facut tocanita-minune, dar avand in vedere ca Aron mananca 2-3 lingurite (cel mult 4), iese o cantitate prea mare. Eu am congelat o parte din el (ma gandesc ca va prinde bine cand voi fi vreodata in criza de timp), iar o parte mica am pastrat-o la frigider pentru ziua urmatoare.
Dosita spune:
Ramo_P, imi pare rau ca nu pot sa te ajut eu cu caruciorul, sunt din Cluj...Sa speram ca totusi se va oferi cineva.
adipapazi spune:
heidy, pup si eu, call me. iti dau nr pe pm.
crezi ca degeaba bag masaje/drenaje/ace-n burta/tucahara, echere si compase? pai tre sa slabesc ca cine stie cum mananca miresul numai cu dansuri din buric si pote tre sa ma fac cadana!
inacat, de ce plangi, maica? ai dat 6 luni tzatza, esti foarte tare, nu te mai compara cu alte mame, esti foarte foarte foarte foarte devotata. relax, ca faci foarte bn ce faci.
din pacate, cred ca cu LM va trebui sa te limitezi la a-l da acasa, eu il tineam la frigider cu o etiketa cu ora la care l-am muls si il dadeam in max 15 ore. il incalzeam si il dadeam. sa vezi tu ce copil sanatos o sa ai si cu LM, si cu LP. nu mai boci ca si io, lup moralist ce ma dau, aveam program de 2 ore/zi plus 1/noapte de plans ca nu mai ajungea LM. asa, si? tot au crescutara bebelanii.
ramoP, n-am fost pe faza, care-i treaba cu carutzul? te putem ajuta?
miresul a mancat 150 de legume! sa lesinam si io, si bona. auzi la el, cu brocoli!
fug sa vaz care se foieste in pat, le dau LP la 5.30 si valea-n parc.
bai, ce nenorocita este J.Lo asta: cu gemeni si se zbenguie on the floor ca o gazela slaba si cu abdomen beton. pai da, ca cine le-o da legume la ai ei? ca doar nu sta ea!
douradoudou spune:
ghimbirul fiert nu mai are gustul atat de puternic ..si pui si miere si lamaie deci se schiba povestea..
sugu felicitari pt noul carut
adi woow broccoli f f bine ca a mancat
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
dosita cartoful dulce nu e din aceeasi familie cu cel obisnuit.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Dosita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou dosita cartoful dulce nu e din aceeasi familie cu cel obisnuit. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Mi-am dat seama
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Mami fericita de ARON
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Fetele cu experienta la dinti...am si eu o intrebare: cum tre sa arate gingia inainte de a iesi dintisorii? Am intrebat si pe FB dar nici un raspuns. Sunt Daniela Comanescu pe FB. Mi-am facut cont in sfarsit:)