Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Dosita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piscotel2011 Fetele cu experienta la dinti...am si eu o intrebare: cum tre sa arate gingia inainte de a iesi dintisorii? Am intrebat si pe FB dar nici un raspuns. Sunt Daniela Comanescu pe FB. Mi-am facut cont in sfarsit:) |
E greu de explicat si probabil nu la toti copii e la fel (ma gandesc ca din cauza asta nu ti-a raspuns nimeni). Deci in principiu gingia e mai inflamata, mai rosie, la Aron se vedea un punctulet alb- dintele care era sub gingie. Dar nu este usor de recunoscut, mai ales daca inainte nu aveai obiceiul sa te uiti in gura copilului
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de ARON
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui adipapazi heidy, pup si eu, call me. iti dau nr pe pm. crezi ca degeaba bag masaje/drenaje/ace-n burta/tucahara, echere si compase? pai tre sa slabesc ca cine stie cum mananca miresul numai cu dansuri din buric si pote tre sa ma fac cadana! inacat, de ce plangi, maica? ai dat 6 luni tzatza, esti foarte tare, nu te mai compara cu alte mame, esti foarte foarte foarte foarte devotata. relax, ca faci foarte bn ce faci. din pacate, cred ca cu LM va trebui sa te limitezi la a-l da acasa, eu il tineam la frigider cu o etiketa cu ora la care l-am muls si il dadeam in max 15 ore. il incalzeam si il dadeam. sa vezi tu ce copil sanatos o sa ai si cu LM, si cu LP. nu mai boci ca si io, lup moralist ce ma dau, aveam program de 2 ore/zi plus 1/noapte de plans ca nu mai ajungea LM. asa, si? tot au crescutara bebelanii. ramoP, n-am fost pe faza, care-i treaba cu carutzul? te putem ajuta? miresul a mancat 150 de legume! sa lesinam si io, si bona. auzi la el, cu brocoli! fug sa vaz care se foieste in pat, le dau LP la 5.30 si valea-n parc. bai, ce nenorocita este J.Lo asta: cu gemeni si se zbenguie on the floor ca o gazela slaba si cu abdomen beton. pai da, ca cine le-o da legume la ai ei? ca doar nu sta ea! Adi, mami de ana si ioachim |
Inca nu stiu sigur daca o sa am sau nu nevoie de ajutorul vostru, dar am vazut pe okazii.ro un carucior ff misto, doar ca proprietaru/proprietareasa nu trimite in tara, i se pare foarte complicat
![](alcool.gif)
Da stiu ca ziceam ca nu imi cumpar altul pana nu se rupe acesta (e primit) la plimbarea de ieri cand urcam o bordura, mi-a ramas o roata in mijlocul strazii........... am putut sa o pun la loc si inca nu a cazut, dar cine stie poate la urmatoarea plimbare mai lunga nu o mai ajung acasa cu caruciorul ci cu taxiul sau pe jos
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Ms Dosita...Noi avem cateva din simptomele pe care le descrii acolo...salivat abundent, baga tot ce prinde in gura, nervoasa, cand imi prinde mana nu ma lasa pana nu ma jumuleste, dar gingia pare sa nu fie umflata si totusi vad doua punctulete..plus ca atunci cand sta la titi imi molfaie sfarcul mult si bine daca o las..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Noapte buna cu cat mai putine treziri...ne vedem virtual maine dim la o cafea.
va pupez
inacat spune:
Legat de purtatul bebelusului in wrap eu stiu ca nu este deloc indicat sa il tii cu fata spre lume pentru ca nu se mai respecta pozitia corecta. Ai putea incerca o legatura pe sold (gasesti pe youtube filmulete): http://www. youtube.com/watch?v=s7VjSVbzZXA&NR=1 Cred ca pozitia aceasta este corecta si in felul acesta si bebe vede mai mult iar tu ai iarasi mainile libere. Tu faci cum crezi ... nu da cu pietre te rog. |
Heidy, cum sa dau cu pietre..., multam de sfat. E posibil sa ai dreptate cu putatul cu fata. Am mai intrat pe youtube sa vad ce si cum si am vazut pozitia pe sold, dar nu mi s-a parut comoda. O sa mai incerc, poate ma obisnuiesc.
adipapazi spune:
fetelor, barlogitelor, va uitati la eurovision?ce melodie faina au italia si moldova! dementi sunt, frate, ce caciuli au zdob si zdub!hai ca si a noastra e faina!
n-am somn, bebe ioakim a fct concertul zilnic in parc, am lasat sistera tuta sola cu grandma in parc si l-am "pedepsit" ducandu-l in casa, la zarca, zic io.cands il apuca plansu, ori il iau in brate, ori plange si transpira si raceste. cum am inceput fenomenul de reeducare, nu-l mai tin in brate si m-a latrat fo ora jumate, cu pauze, desigur, de i-am zis toate poeziile, inclusiv p-aia cu pandele si putza. in final a adormit in balcon!
dar dupa aceea, ce spectacol ne-a dat: merge de-a busilea!!! da, nu sta in fund decat tinut, dar merge de-a busilea. i-am iertat toata isteria, manca-l-ar mama.
inacat spune:
Acum iar ma intind la vorba.
Manzul a adormit iar. Somnul de seara incepe la 21, la 23 are prima trezire pt. papa. De obicei atunci ma mulg si ma culc si eu, dar acum m-am muls si nu am somn , asa ca forumesc un pic. Maine o sa fiu cheauna.
O sa iau si eu cartof din asta dulce. Am mai auzit si de tapioca, o chestie de prin america de sud. O fi acelasi lucru?
Am inteles ce e cu tocanita, tot un piure de legume dar cu skepsis. Cred ca iese mai gustoasa, puse legumele si la cuptor. Multam de pont.
Am mai vb cu mamici si mi-au spus ca daca nu poti face zilnic se poate congela piureul de legume si mai tarziu supa cu carnita, facuta azi, pentru a doua zi si chiar pt. a 3-a zi. In recipienti mai mici. Eu voi folosi tot urocultoare ca cele in care mi-am congelat LM.
Cu siguranta la decongelare isi mai pierde proprietatile, dar in caz de forta majora ai o sursa rapida de mancarica. Si daca pleci din oras , undeva unde nu poti prepara, iei cateva borcanele din astea si gata. Asta daca nu ii dai borcanele gata preparate de la diferite firme.
adipapazi spune:
pentru mamele de baieti si nu numai, dar mai ales pt simona cu bebe 2 in burtica. sper sa va distrati!
Pandele
de PastorelTeodoreanu
Bunicu#355;a lui Pandele
de pe strada Ghica Tei
a b#259;gat discret de seam#259;
cum c#259; nepo#355;elul ei
cānd nu-i observat de nimeni
nici de Tonc nici de Rodica
se cam joac#259; cu pu#355;ica.
#350;i i-a spus:- Pandele drag#259;,
vai de mine, nu-i frumos!
Vezi pe domnul cel de colo,
ala grasu #351;i burtos?
Tot a#351;a o burt#259; mare,
i-a spus tainic bunicu#355;a,
o s#259;-#355;i creasc#259; de vreodat#259;
ai s#259; te mai joci cu pu#355;a!
S-a speriat grozav Pandele
si ofta cu-nfrigurare
cānd gāndea c#259; o s#259;-i creasc#259;
tot a#351;a o burt#259; mare.
Dar primind cadou o tob#259;
si un cerc #351;i-o muzicu#355;#259;
de atuncea niciodat#259;
n-a mai pus māna pe pu#355;#259;.
#350;i-ntr-o zi fiind la plimbare
pe #351;oseaua-nrourat#259;
a v#259;zut #351;ezānd pe-o banc#259;
o femeie-ns#259;rcinat#259;.
Drept la ea s-a dus #351;i-i spuse,
c-a ro#351;it #351;i bunicu#355;a:
-Vezi ce ai p#259;#355;it cucoan#259;
dac#259; te-ai jucat cu pu#355;a?
adipapazi spune:
scuze pt diacritice, hai ca am repostat fara, ca sa intelegeti mai repede.
Pandele
de PastorelTeodoreanu
Bunicutza lui Pandele
de pe strada Ghica Tei
a bagat discret de seama
cum ca nepotelul ei
cand nu-i observat de nimeni
nici de Tonc nici de Rodica
se cam joac#259; cu pu#355;ica.
si i-a spus:- Pandele draga,
vai de mine, nu-i frumos!
Vezi pe domnul cel de colo,
ala grasu si burtos?
Tot asa o burta mare,
i-a spus tainic bunicuta,
o sa-ti creasca de vreodata
ai sa te mai joci cu putza!
S-a speriat grozav Pandele
si ofta cu-nfrigurare
cand gandea ca o sa-i creasca
tot asa o burta mare.
Dar primind cadou o toba
si un cerc si-o muzicuta
de atuncea niciodat#259;
n-a mai pus mana pe putza.
si-ntr-o zi fiind la plimbare
pe soseaua-nrourata
a vazut sezand pe-o banca
o femeie-nsarcinata.
Drept la ea s-a dus si-i spuse,
c-a rosit si bunicuta:
-Vezi ce ai pa#355;it, cucoana,
daca te-ai jucat cu putza?