Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata!
iazzmin, branzica i-am dat-o cu fel si fel de combinatii de fructe, inclusiv banana!
office, nu am incercat inca painea si covrigeii, dar o sa incerc cat de curand!
donna, programul nostru ar trebui sa fie: 7-8 laptic, 10-11-fructe, 13-lapte, 14-15-legume, 18-laptic, 21-laptic si peste noapte...de cate ori vrea muschiul lui-laptic! zic ar trebui ca ajunsesem intr-o perioada la programul asta dar si l-a dat peste cap si de ffff multe ori refuza mancarica si ramanem la lapte si incerc mai tarziu si tot asa! mai nou i s-a pus pata sa nu deschida gurita la nimic ce nu vine din manuta lui asa ca il las pe el sa exploreze si fac o pauza de cateva zile de lingurita!
cel mai mult a papat in jur de 160 de grame la o masa, dar in ultima luna maximul a fost 100 si aia maimutariti, iar acum nu mai vrea deloc!
dinti avem 2 jos si acum sparge unul lateral sus!
nici pe mine nu m-au vizitat uratii si tare bine eeeee!!!!
si eu am ajuns la concluzia ca isi fac singuri programul, ca prea m-am chinuit si nu am reusit sa fac nimic!
eu as vrea sa-i fac 2 reprize de somn pe zi, in loc de 3, sa fie mai lungi, sper sa si reusesc!
Mari, si Darius noptile o da din rau in mai rau, azi noapte nici nu mai stiu de cate ori si la ce ore s-a trezit!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Neata !

Donna, pe mine acum ma viziteaza pt prima data si e cam abundent, nu a fost niciodata asa, dar nu ma doare burtica. Pana acum au mai fost 3 incercari palide , palide si nereusite.

De papat noi papam toata noaptea san, si din juma in juma de ora pana pe la 7 dimineata si apoi pe la 9 cateva lingurite de mar, mar cu para si apoi san si somn. Pe la 13-14 cam 100-150 g de legume cu carnita, depinde de cheful ei, poate si de combinatia de legume. Apoi iar san si tot asa pana reusesc sa o adorm. Mai papa apoi LM pe la 18-19 si la 21-22 ca sa adormim.

Dintisori nu avem nici noi cu toate ca inainte de Pasti a avut 3 zile de maraieli ca am crezut ca sigur va deveni iepuras.

Ana, ma bucur ca se vad progresele la Maia.

Fistiq .

Va urez o zi minunata

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Tot eu, fiindca nu prea a facut doua zile cacuta, decat asa cate o biluta mica si ea facea si de 4 ori pe zi, ieri i-am dat la masa dovlecel cu spanac si carnita. Cam la doua ore a facut cu putina gimnastica, asa ca un om mare si destul , iar innainte de somnic din nou. Si azi de dimineata. Deci are efect spanacul.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

ne-am intors de la biserica... am fost la impartasit si am stat pana la miruit. Desi era mort de foame n-a zis nimic. Era foarte atras de interiorul bisericii si de baticele celor din fata noastra. Ajunsi acasa am papat si somn de voie.
Incerc sa-mi conving sotul sa mergem la plimbare, sper si sa reusesc

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare fetele!
O sa fim si noi iepuras, cred ca ii iasa si al doilea dintisor la gaza, altfel nu-mi explic ultimele 2 nopti nedormite. Ma simt de parca m-a lovit trenul!

Donna, nici la mine nu vine nimeni in vizita si-s cam stresata pe seama asta.

Fetele, as vrea sa iau un scaun de masa pt gaza. Ceva recomandari/sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Io-s suparata, Darian nu vrea sa manance mai nimic. Si i s-au umflat pleoapele, i s-au mai redus cantitatile de secretii, dar tot acolo sunt..dimineata avea ochiul stang complet lipit...si nu stiu daca e vreo conjuctivita sau alergie la antibiotic...si mi-e ciuda ca-mi pun abia acu problema cand mai are doar o doza si termina tratamentul pt otita ...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

pt Darian. Mai bine mergi sa-l vada un medic la urgenta. Poate fi totusi o conjunctivita.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Of,Eveline! Sper sa nu fie nimic grav!-am dulce ochisorii frumosi !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Io-s suparata, Darian nu vrea sa manance mai nimic. Si i s-au umflat pleoapele, i s-au mai redus cantitatile de secretii, dar tot acolo sunt..dimineata avea ochiul stang complet lipit...si nu stiu daca e vreo conjuctivita sau alergie la antibiotic...si mi-e ciuda ca-mi pun abia acu problema cand mai are doar o doza si termina tratamentul pt otita ...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

si o imbratisare!
Copilul meu a fost foooarte plangacios pana acum jumatate de ora. Acum e vesel, se joaca si vorbesteeeeeee :blea blea plea pli da da ba bea me ma si altele ce nu pot fi scrise...
Noi ne bagam la tv...dar inainte de asta, vreau sa urez MULTA SANATATE SI LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de vineri, sambata si azi. Scuze ca iar nu am facut asta la timp

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Hai la cafeluta si o barfa mica!
La noi ploua asa ca vom sta acasa

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput