Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Multumim ANCA pentru cafeluta!!
Barfa o lasam pe mai tarziu ca acum imi urla copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata!
Anca, multumim pentru cafeluta, ma duc sa-mi fac una mare-mare ca nu prea am dormit azi noapte. Matei este racit si i se infunda nasucul asa ca a trebuit sa ne tot trezim sa-i administram spray cu apa de mare si sa scoatem mucisorii cu pompita. Sper sa-i mai treaca pana miercuri ca altfel nu vreau sa fac vaccinul.
Evelin, -am baiatul sa-i treaca. OFFFF...ce greu e cand sunt bolnaviori - mi se rupe inima

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Mai e cafea?

In primul rand...multumesc tuturor pentru raspunsuri! M-am mai lamurit...

Multa sanatate pentru Darian si Matei! Daca am uitat vreun bolnavior, scuze...

Doamna Fistiq.. galinaceele (si stapana lor, desigur) te saluta! Te asteptam mai des!

Pianna, pupam gaza-iepuras!

La noi constipatia s-a cam rezolvat de cand ii dau iaurt.

Revin dupa ce-si face efectul cafeaua...

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Neatza!

Vin si eu cu cateva intrebari. Orientativ, va rog sa-mi dati cateva raspunsuri:

- ce laptic este recomandat pentru branzica?
- ce iaurt dati copiilor?
- ce legume ati introdus pana acum: eu ii fac acelasi amestec de cand am inceput diversificarea, adica albitura (pastarnac, patrunjel, telina) + morcov+ dovlecel+cartof+ardei,rosie(optional). Nu a vrut brocoli. Altceva nu am introdus. Ce ziceti de gulii?
- ce dati copilului la masa de ora 18 (cea dupa legume)? (am nevoie de idei de meniuri, ca sunt in pana de idei)

Scuzati sirul lung de intrebari, dar voi sunteti cea mai buna sursa de informatii si noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

1. Eu branza o fac din lapte integral 3,5%
2. Iaurt nu i-am dat inca.
3. spanac, sfecla, gulie, pastai, frunza de salata, frunze de patrunjel (zilnic)
4. 150ml lapte cu 2 masuri de cereala

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Iunia, eu ii mai pun si frunze de stevie.I-am pus si broccolli , dar n-am avut succes.
Iaurt vreau sa-i fac in casa ,dar inca mai caut o doamna de incredere.
in afara de cele doua mese ii dau LAPTIC cat doreste

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata desi nu e prea buna! toata noaptea am fost pe post de si la masa de dimi iar m-a muscat fff rau de mi-au dat lacrimile!
iunia, branza fac din lapte napolact de 1,5! dar am facut de cateva ori si din 3,5!iaurt iau dintr-ala simplu, tot de la napolact "iaurt numa bun"! mi se pare mie cel mai natural!
legume am introdus pana acum asa: morcov, patrunjel, telina, gulie, cartof-dulce si normal, dovlecel, dovleac de placinta, brocoli, ridichi, salata verde, usturoi, ceapa(care o scot), ardei, gogosar si voiam saptamana asta sa bag spanacu dar nu am cu cine ca al meu e in greva linguritei, asa ca merg saptamana asta pe autodiversifivare, ii pun in fata bucati si roade el la ele cat vrea, desi doar 2% intra in stomacel, nu stiu cum sa procedez altfel ca si-a sigilat gurita pt lingurita!
la ora 18 am apucat de vreo 2 ori sa-i dau iaurt cu banana si o data cereale! sper dupa ce iese dintisoru asta de sus care il tot chinuie sa ii revina chefu de a papa!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna diimineata!

Eu ii dau branzica cumparata,nu o fac eu !
Iaurt ii dau de la Tnuva sau Muller.
Eu ii dau:morcov,pastarnac,patrunjel,telina,gulie,dovlecel,ardei,ceapa,spanac,cartof,conopida,brocoli,pastai de fasole verde, iar in ciorbita i-am pus bors,bulion, leustean,patrunjel. In legume mai pun si cate putin unt fara sare.
La 17-18 ii dau banana cu branzica sau cu iaurt si biscuiti. Ieri i-am pus si putin avogado si mango dar nu i-a placut.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Neata,

Anca, felicitari pt rabdarea cu soacra. eu mereu ma crucesc cand aud cat de dragute sunteti cu soacrele. Nu ca nu ar trebui sa fim dragute cu soacrele, insa eu nu am rabdare cu absolut nimeni care imi da sfaturi nesolicitate. iar daca imi zice cineva ceva de miriam...mi se intuneca mintile

Office, eu ii dau paine. Coaja de paine sa o roada, i-am luat si biscuiti de la hipp la fel, pt ros. Nu manaca mare lucru din ei sau din paine, insa pare s aii placa f mult morfoleala. Cred totusi ca au si ei nevoie de fainoase in alimentatie, ma gandeam s aincep sa-i pun fidea in supita sua miez de paine neagra.

La cate luni ar trebui s aii introduc a treia masa? Ca eu ii dau doar 1 masa de fructe, una de legume si apoi san. Imie asa de comod sa nu mai stau cu bavetele si cu scaunele si cu lingurite, incat am tot amanat a treia masa. Cat o mai pot amana?

Adelina, iti dau o sugestie referitor la mancarea lui Darius, inceraca s anu-i mai dai lapte intre mesele solide. Mi-a explicat doctorul ca atata timp cat stie ca dupa mancare vien lapte, va astepta mereu asta si o sa ajung sa-i scot f greu mesele de lapte si doi, o sa sara peste mancare ca s aajunga mai repede la lapte. Nu lua adliteram sfatul meu, doctorul mi-a zis de Miriam asa cand eu urma sa reincep munca, era grasuta, etc, deci ne permiteam sa o mai infometam putin ca sa o dezobisnuim de tzitzi ziua, tu stii mai bien daca s epoate aplica la Darius.

Eveline, sanatate multa! Ai mai fost la doctor cu Darian?

La legume eu i-am dat pana acum: cartof, morcov, patrunjel, fasole verde, brocoli, spanac, telina, rosie, dovlecel, leustean, ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Am lipsit motivat, ca ieri n-am fost acasa - am fost pe la tara si, apoi, la nasi, ca e ziua ei saptamana asta. Asa ca, ghiocela, sa nu ma treci pe lista neagra ca dupa-amiaza am mancat nu prea dietetic, dar m-am abtinut sa nu exagerez cu nimic. La inghetata, recunosc, n-am rezistat, era prea buna si nu era frumos sa refuz nasa, nu? Dar pana la ora 15, ieri, am mancat doar fructe, am baut cafea si lapte.

Fetelor, sper sa nu va suparati pe noi ca scriem aici despre altceva decat bebeii. Daca deranjam cu ceva cu dorinta noastra de a slabi si subiectele off-topic, va rog sa ne spuneti si ne mutam in alta parte, fara nicio suparare!

Donna, chiar o sa mananc mai multe lactate, ca nu cred nici eu ca-i ok asa, de altfel, s-a si simtit ca tot ameteam.

Fistiquleeee, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi!

Eveline, multa sanatate lui Darian si sa-i revina pofta de mancare!

Doina, multa sanatate si lui Matei!

Scuze ca dispar asa repede, dar tipa don'soara. Revin!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput