Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)
Raspunsuri - Pagina 17
Fistiq spune:
a, nu Ade, nu e vba de durere! e un fel de fobie, nu ii place sa fie atins de la jumate in sus cind e dezbracat. cind e imbracat n-are treaba, ne jucam cu el, il gidilam, papam, muscam de burtica si el tipa si ride. nici cind il skimb de pampers nu are treaba. decit cu dl cuculetz, pe care il tot sugruma cu minutele
nu stiu de ce, nu-l apas nici tare sa zici ca e neplacut.
of, ce nu m-ar masa si pe mine asa cineva...
oramona spune:
Buna dimineata!
Arianna, Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta. Fii tare, ea va veghea de acum de sus asupra voastra.
Nici bunica mea nu se simte prea bine si tare as mai vrea sa mai stea printre noi.
Am si eu o intrebare, voi da-ti carnita zilnic la bebei? asta daca nu ati introdus ficatelul si galbenusul de ou.
Am vazut-o si eu pe Elenys cea frumoasa foc. Are niste ochisori superbi.
Of, ce bine ar fi sa se faca toti bebelusii bine si sa mergem numai la control cu ei si la vaccinuri.
Ana, un pup pt Maia cea vaccinata.
Fistiq, e un scump Tudor, asa ca merita chinuiala cu masa .Pisoiul meu mai miauna putin dupa baita, dar putin spre deloc ca o vede pe sora sa si incepe sa rada.
Adelina, bine ca D e ok. Cred ca-i bine ca merge, mai ales ca e pregatit cu multa gimnastica si masaj.
Eu pana la 6 luni nu am pus pisoiul in fundulet. Dar de cum am asezat-o a stat si sta mult si bine. Acum la 7 luni am inceput sa o tin in picioare si ii place tare mult, incearca sa sara, topaie si paseste. Inca nu o ia din loc, dar sta numai in patru "labute" si se leagana, sau merge innapoi ca racusorul, mai face si podul. Dar nu-i scapa nimic din ochi si se intinde pana ajunge la ce vrea.A inceput sa traga de fata de masa si de tot la ce ajunge.
Nu mai tin minte daca s-a servit cafeluta in dimineata asta, asa ca va invit la o cafea si niste branzica cu rosii si castraveti.
Va pup.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
ancamak spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va salut si sa va urez si o zi superba.
Eu ma simt foarte rau asa ca ma "spitalizez la mama pe care o astept sa vina sa ma ia.
Pata de pe san aproape a disparut
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
Mari-Mariuk spune:
ARIANNA, , imi pare rau de bunica ta. Mi-am adus aminte cat m-a durut cand a plecat mamaitza mea dintre noi si ce greu mi-a fost sa intru in casa ei mult timp, stiind ca nu o mai gasesc acolo
RAMONA, multumim de cafeluta.
Am citit din urma, dar nu mai stiu cine ce a scris, asa ca voi spune cate ceva din ce imi amintesc:
-pernuta i-am pus primele luni deoarece aveam eu un pitic pe creier ce imi spunea ca daca ii vine sa scoata aerul in timpul somnului sau daca ii vine sa verse, se ineaca fara a avea capusorul ridicat putin (pernuta oricum are 2cm grosime). Dupa vreo 3 luni, nu a mai varsat decat rar si foarte rar si m-am linistit, am eliminat pernuta, mai ales ca incepuse sa se intoarca pe o parte si alt pitic imi soptea in ureche sa nu ii pun perna ca se poate sufoca...dar de saptamana trecuta i-am pus un prosop si un scutec sub cap sa nu se inece cu mucisori. Cand voi considera ca am scapat de ei, scot si alea din uz
-pana sa ii dau ou si ficatel i-am dat carne de 3 ori pe saptamana
-griji despre dezvoltarea copilului am avuuut deoarece am citit eu ca icterul prelungit provoaca nu-stiu-ce, si cum la noi a tinut aproape o luna jumate...am stat cu frica pana l-am vazut urmarind cu privirea, apoi gangurind si la final miscandu-se in voie...ramane de vazut si mai tarziu ce fel se va dezvolta.
Cam atat acum...mai tarziu mai scriu...
eveline spune:
Neata!
ARIANNA - imi pare nespus de rau. Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca! Mie mi-a murit bunica cea draga si iubita in brate...nu vrei sa stii...of...
Azi s-a trezit si Darian cand o pregateam pe Bia...s-au "jucat" un pic impreuna si fetita a plecat la gradi. S-a mazgalit aseara (nu stiu cand, deoarece cand a plecat din camera mea inspre a a ei era ok, si am mai mers o data sa ma pupicesc cu ea si tot ok era) cu o carioca rosie pe mana. Cred ca e un marker dintr-ala puternic...si fix cu obrazul a dormit pe mana aia. Va dati seama ca dimineata mi-a stat inima in loc, toata rosu-pete pe un obraz. M-am chinuit s-o sterg, evident ca nu s-a dus tot, am trimis-o asa la gradi, ce sa fac. Se mai pregatesc azi copii ca maine au doamnele inspectie . I-am zis sotului sa-i explice asistentei ce triaza la usa ca n-are nicio boala
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Iunia82 spune:
Neata!
Ca sa raspundem la intrebari:
- ii pun perna, dar o gasesc numai pe langa dimineata (eu am un somn profund si fi-mea la fel, din fericire, si nu o verific decat dimineata).
- i-am dat carnita o saptamana in fiecare zi doar la inceputul diversificarii si apoi i-am introdus oul si procedez alternativ, o zi carne, o zi ou. Dar am citit ca se da carne de 3-4 ori pe saptamana.
- noua ne place la baita, inainte, dupa si intre. Vreau sa va zic ca am inceput sa ii fac zilnic doar pentru placerea de a se juca in apa. Ii pun cadita in cada noastra si o clatesc cu dusul la final. Se uita la jet intinde mana sa-l atinga. Tot ce inseamna apa are o fascinatie pentru ea (seamana cu mine: am descoperit un parculet cu un mic lac si eu citesc pe malul apei si ea se joaca in carut sau doarme). Cand e agitata imediat o duc in dreptul chiuvetei, dau drumul la apa si se joaca cu mainile in jetul de apa si se linisteste inastaneu.
- biscuiti am cumparat de la Hipp (biscuiti pentru sugari); am gasit la Real. Ii dau in manuta si nu prea stie ce sa faca cu el....cred ca la noi o sa mearga mai greu auto-diversificarea.
Noua ne ies dintisori si sus (ca jos are 2 deja) si iarasi arunc mancarea ca nu vrea sa pape solide. Offf...Dar sper sa isi revina intr-o saptamana.
Mai am putina cafea, dar inca nu m-am trezit iar micuta ma vrea gata de joaca
Arianna11 spune:
Neata,
va multumesc din suflet fetelor ca sunteti alaturi de mine..nici nu mai vad tastele de plans...
Ma doare sufletul cand ma gandesc ca o sa ma duc acasa si ea nu va fi acolo,tr sa merg la mormantul ei...ea m-a crescut de mica
Nu stiu daca mai intru cateva zile,poate ca da..ca imi face bine sa ma descarc cu voi...sa vad cum rezist...va multumesc
donna79 spune:
Neata... Mai avem cafea?
Am dormit vreo 6 ore legate (sau nu-mi amintesc sa ma fi trezit?!?!) dar ma simt groaznic. Durerile de spate ma termina de ceva timp, nu stiu de ce... poate dorm intr-o pozitie aiurea...
Incerc sa fac ochi si revin...
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Neata, va multumesc din suflet fetelor ca sunteti alaturi de mine..nici nu mai vad tastele de plans... Ma doare sufletul cand ma gandesc ca o sa ma duc acasa si ea nu va fi acolo,tr sa merg la mormantul ei...ea m-a crescut de mica Nu stiu daca mai intru cateva zile,poate ca da..ca imi face bine sa ma descarc cu voi...sa vad cum rezist...va multumesc DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
o imbratisare stransa pentru tine.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
LoraG76 spune:
'Neata!
Hop si eu la cafea, dar nu ma lasa bolfosenia sa scriu. revin.
o zi buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)