Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)
Raspunsuri - Pagina 18
pianna spune:
Neatza fetele!
Ieri am avut o zi ...... cosmar. Gaza a bazait intruna, nu stiam ce sa-i mai fac, vroia numai in brate si plimbata. Si colac peste pupaza sotul meu a avut nu stiu ce protocoale pe la servici si a ajuns tarziu acasa. Azi pana acum e OK, sa vedem cum o fi mai incolo. Oooff, abia acum imi dau seama ce bebe model am eu.
M-am hotarat sa nu-i mai dau cereale DELOC. Poa' sa-mi tot zica doctorita canu de la ele se constipa, eu innebunesc cand vad ca face numai cacareze de capra cum zicea summer. In concluzie, trec la supita la pranz! Voi le-atidat de la inceput supita de legume, sau aveati introduse legumele? Ca nu stiu cum sa fac!
Mai vroiam sa va zic/intreb ceva dar nu-mi aduc aminte acum ce, dar revin cand ma luminez. Ma duc repede sa-i prezint pireul de legume ca a inceput In gura presei
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina fistiq, si eu am limbarnita acum pe seara! eu cu bibele nici nu mai incerc, m-am resemnat! ma bucur ca voi aveti succes!si eu is pe conceptul sa manance oricum numai sa asimileze vitaminele, chestiile...are timp cand mai creste sa-i si placa! doar ca din pacate in ultimele 2 sapt a fost teroare cu mancatul, eu sper ca de la dinti! la baie, noi suntem fix invers...nu are treaba inainte...ii place dezbracat la culme, se taraie ca viermele prin tot patul, dupa baie, daca nu e f obosit, e tot un zambet si o chiuiala pana il masez si-l dau cu ulei! la imbracat mai face el un pic de scandal, dar ii trece! si D facea un pic de botic inainte cand ii faceam baita la ora 9, dar i-am mutat-o mai repede, sa nu mai fie asa obosit, ca de abea reuseam sa-i fac masajul! acum e super, daaaar nu-i mai prea place la baie...daca la 3-4 luni ii puneam colacul la gat si ii placea in cada mare, acum se sperie, asa ca i-am luat scaunel de baie de stat in fundic si ii pun apa mai putina si e cat de cat mai ok, sta si se joaca cu ratustele! dar nici vorba de chiuit si ras...e tare serios! dar il obisnuiesc eu si cu asta! vreau sa-i iau si protectie pt ochi si urechi, ca vine vara si o sa-i fac dusulete scurte si mai dese si o sa-mi fie mai usor sa-l pun in scaun si sa dau cu dusul pe el peste zi! doar ca nu am gasit nicaieri in zalau si cred ca-mi voi comanda de pe net! dar nu inteleg de ce o urla Tudor cand il atingi pe burtica...dar cand il schimbi de scutec ai incercat sa-l atingi..sa vezi cum reactioneaza? il doare ceva? hmmmm.... mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS Povestea unei minuni!!! |
Adelina, sa stii ca eu ii pun lui Miriam dusul in cap si nu zice nimic. Nu-i intra apa in urechi ia ochisorii s-a invatat ea sa-i inchida. Normal ca nu-i tin dusul in cap mult timp, doar cat sa o clatesc. Pare ca nu o deranjeaza deloc. Deci inainte s acumperi protectie, incearca si vezi fara cum e.
summertime spune:
Arianna, multa putere iti doresc! Condoleante..imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, insa asta e cursul vietii, nu avem ce face decat sa induram
Perna sub cap nu i-am pus niciodata
Ramona, eu ii dadeam in fiecare zi carne inainte sa intorduc oul. parereile sunt impartite, 3 zile vs fecare zi, asa ca tu sa faci cum simti, eu cred ca e tot aia :D
Pianna, sigur de cereale de orez e. Miriam face k si dupa banana insa dupa cereale nu. Dupa 8 luni sunt cutii de cereale cu mai multe cereale, nu doar orez, si ale ajuta la tranzit. pana atunci nu are rost sa insisti cu orezul..
Supa de legume eu i-am dat-o 2 zile doar zeama in care am fiert legumele, apoi legumele pasate (in fara de morcov fiert, care constipa. am fiert morcovul dar nu l-am bagat si la blenduit): cartof, morcov scos, dovlecel, radacina de patrunjel
vanyy2009 spune:
Spunem si noi Buna dimineata dupa muuuuuuuult mult timp
inca nu am net acasa...acum sunt la sot la servici.....am citit numai acest capitol ...am extrem de mult de recuperat
Arriana condoleante!!!
Multa sanatate puisorilor bolnaviori si multa putere mamicilor
Noi suntem bine...crestem:D.....avem 8400grame si 71 cm....pe 29 aprilie am avut botezul,,,,,iar cu diversificarea e ceva de genul...incet incet tot mai incet, nu inaintam deloc.Programul de masa e cam haotic si nu ii place deloc masa de legume
oramona spune:
Nici eu nu o culc pe pernuta.Cand a fost racita si nu putea sa respire am culcat-o pe una subtire sa stea putin ridicata si atat.
Carnita ii dau cam in fiecare zi ca-i place, poate o zi pe saptamana nu, cand ii pun mai multe legume.Ei, asa am facut sapt trecuta si cred ca si asta la fel, maxim doua zile fara carnita. Eu i-am dat de la inceput supa crema, legumele blenduite si subtiate cu supa: cartof, morcov, telina, ceapa, radacina de patrunjel, pastarnac. Mai apoi ardei, dovlecel, spanac, salata, patrunjel, fasole verde. Urmeaza sa adaug si rosie. Morcov nu ii mai dau ca o constipa, dar ii fierb la doua zile.
Mandra mea nu vrea sa pape fructe, le molfaie doar in saculetul pt hranire, atata, la lingurita nu vrea si gata. O sa ii fac si branzica, de sapt viitoare. Oare e prea devreme la o luna jumate de la diversificare?
Anca, eram sigura ca bebele e ok, dar soacrele astea, offf. Pisoiul meu este tinut tare putin de bunici. Cand mergem in vizita la Roman si Adjud, o iau putin bunicile, dar asa maxim 5 min , ca altfel plange.Asa ca nu se baga, doar mama imi mai zice cate ceva, atat. Cel mai mult a stat cu stabunica, cu bunica mea. Adica cat i-am facut papica, cat am hranit-o pe sora sa si mi-a mai zis ca e prea dezbracata si cu urechile goale afara, dar o cred ca ii e frica sa nu faca otita sau sa nu raceasca ca ei i-a murit un bebe la 6 luni din cauza racelii
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
be_one spune:
Buna dimineata!
Va mai amintiti de noi?
As incepe sa-mi scuz absenta, dar stiti voi...cine se scuza...Oricum, am avut o perioada cam neagra, sper sa se lumineze de acum (mi-a fost mie f rau, nu va zic ce ganduri am putut sa-mi fac)
Azi am vrut sa trec pe la voi, sa va salut impreuna cu Ioan si sa va serveasca el cu ceva bun, asa ca de 8 luni
Ioan e bine, tocmai a scapat de o otita pe care nu stiu cum a facut-o. Cred ca vremea ciudata de anul asta e responsabila.
Eu sunt f in urma cu tot ce s-a mai discutat pe aici, asa ca doar va pup pe toate si pe toti puiutii.
Pun acusi vreo 2 poze de azi (daca mai nimeresc parola )
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
mari78 spune:
Arianna, condoleante ! Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe bunica ta !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
mari78 spune:
La multi ani Ioan si multumim mami pentru tratatie !
Eveline ma bucur mult ca i-au iesit bine analizele lui Darian. O sa vezi si sambata ca va fi bine ! Tinem pumnii in continuare sa vii cu vesti bune.
Anca, imi pare bine ca a disparut pata. O sa treca repede si o sa poti sa-i dai din nou sa pape din sanul bolnavior.
Nici eu nu o culc pe Anca pe pernita. I-am cumparat una duminica de la Ikea, dar e pentru copii mai mari de 1 an, oricum e foarte subtire. In schimb, de cand s-a nascut am pus sub saltea o cutie mare de puzzle ca sa stea cu capul putin ridicat.
Uff...Teodora e mucioasa de 3 zile, iar de ieri vad ca fornaie si Ancuta. I-am pus ser fiziologic si 2 picaturi de Vibrocil in nasuc. Sper sa nu raceasca, vineri dimineata vrem sa plecam la Onesti, la socri.
Ma duc sa fac un pilaf, iar pentru mine o omleta cu marar (e preferata mea).
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
ana_25 spune:
La multi ani Tutz!!! Multa sanatate!!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
mari78 spune:
Chiar asa, La multi ani Tutz si aici, ca pe FB am zis de dimineata
Adelina, si eu procedez ca Summer, ii pun dusul direct in cap cand o clatesc. Anca inchide ochii si isi tine si respiratia, ca o vad cum trage aerul in piept repede. Dupa ce iau dusul, incepe sa chiuie
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca