Bebelusi de Sept-Oct '10 Vrem vreme frumoasa! (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Buna fetele,
bunica mea a murit azi......nu a mai putut rezista saracuta,sunt terminata,imi vine sa plang intr-una,ma imaginez cum intru la ea in camera si ...imi pare nu vreau sa intristez pe nimeni

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Arianna, sa se odihneasca in pace!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Arianna imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat cu bunica ta. Sper sa gasesti forta sa treci peste asta. Am trecut si eu din pacate, exact prin acelasi "scenariu" chiar de Paste, si o sa regret toata viata ca nu am ajuns la inmormantare din cauza unor circumstante tampite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Arianna, D-zeu s-o ierte si s-o odihneasca pe bunica ta, condoleante .

Noi pt aspirat nasucul folosim batista bebelusului dar in loc sa o mufez la aspirator, o mufez la gura mea (sau a sotului) e mult mai usor, copilu nu se mai sperie, si mai si iasa nazdravanii din nasuc.(ms camisv de pont).

Noi azi am fo la pediatra, dimensiunile ei sunt inca de fotomodel 7300g, 70 cm la 8 luni. Din pacate are rosu in gat, mucisori de cateva zile, si ceva iritatie pe langa gurita, se pare ca ar fi din cauza vreunei bacterii din saliva, asa ca de dimineata merem la analize. Am ales sa-i ieie sange din deget (nu se fac ata de complexe ca si cum ar fi sangele luat din vena) si un exam de urina. Sper sa ma descurc cu montarea colectorului de urina avand in vedere ca voi face treaba asta pe la 4 a.m .

Eu nu-i pun nimic sub caput cand doarme (de cand am nascut nici eu nu mai dorm pe perina si mi-e f bine asa) o fi vreo regula ca de la o anumita varsta e obligatoriu sa aiba perna sub caput?

Va doresc o noapte linistita .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

ARIANNA Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace.

EVELINE sper sa fie totul ok cu Darian si sa treaca cu bine si ecografia. Asculta sfatul Ancai. Crestinati copilul, ca mult mai usor veti trece peste incercarile astea.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

camisv, in primul rand La multi ani Tudorelului curios! D nu are cearcane si ochi umflati cand se trezeste! e fresh, de parca nici nu ar fi dormit! dimineata pana face ochi se smiorcaie si se frichineste vreo ora, mai adoarme, iar se smiorcaie pana deschide ochii si ma vede si-mi zambeste! timpul nici la mine nu e deloc organizat! curatenie fac la vreo 2-3 zile mai nou, dimineata asa, rapid rapid, cat sta D in jumperoo, apoi ma ocup numai de Darius, apoi iesim pe afara! cand am putin timp, intru la barfa cu voi si pe Fb! mama se ocupa cu mancarea! eu preg doar pt Darius, dar de azi cred ca voi incepe sa-i opresc din mancarea noastra inainte de a pune sare si o sa-i dau asa!

iazzmin, ca mi-am amintit de perna...eu ii tin salteaua putin mai ridicata in partea cu capul si atunci nu mai e nevoie de perna, ca oricum nu ar tine nimic sub cap la cat se zvarcoleste! noroc ca se trezsete destul de des peste noapte si-l mai asez in pozitia normala, ca de nu ar fi cu capul la picioare!
cat despre problema noastra....ii multumesc lui D-zeu ca pana acum nu are nimic si ma rog sa fie sanatos si sa se dezvolte bine si de acum inainte! a fost diagnosticat in sarcina cu agenezie de vermis, confirmata ulterior la 6 saptamani si la eco transfontanelara! mi s-a recomandat intrerupere de sarcina desi aveam in jur de 20 sapt..oribil..credeau ca e sindromul Dandy Walker care presupune retard motoriu si nu numai...dar se pare ca e o varianta a acestui sindrom care pe D nu-l afecteaza...Creierul fiind un organ atat de complex...poate prelua o parte functiile altei parti! din fericire D nu a avut nici alte simptome sau anomalii ca sa poata fi diagnosticat clar cu Dandy Walker...e un pic ciudat ca nimeni nu a mai vazut asa ceva...si am fost la fff multi doctori pana am ajuns la un neurochirurg in Bucuresti care m-a linistit si mi-a zis sa merg cu sarcina mai departe ca are sanse mari sa fie bine si uite ca avea dreptate! intr-adevar ca am fost si eu putin paranoica si drept urmare am investit f mult timp si atentie in dezvoltarea lui! masaje peste masaje si gimnastica peste gimnastica! dar lui ii place...facem totu sub forma de joaca si maimutareala si smotoceala...poate sa fi avut si asta un efect..cert e ca pe cat e de slabut, pe atat e de "aspru"!

Ana, felicitari Maiutei pt papica!!!cum ai facut papricasul? nici piper nu au voie bebeii???eu ma gandeam sa-i pun 3 firicele alaturi de 3 firicele de boia in ciorba de cartofi ce i-am oprit-o pt maine!

Anca, de ce nu suni si ginecologul, trebuie sa stie mai bine ce si cum! sa treaca mai repede!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Arianna, imi pare rau! Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta! mult am mai suferit si eu dupa a mea, ca mi-a fost ca o mama. se fac 11 ani de cind s-a dus, acum am uitat, desi nici atunci nu am acceptat. pt mine ea era plecata intr-o vacanta si trebuia sa se intoarca peste ceva timp...

Adelina, pai cum sigur banuiesti, secretul consta in chin prelungit. sau perseverenta, ca poate suna mai bine. dupa cum stii, acum bem din bibe, tot cu aceeasi strategie. dar nu oricum, ci culcat pe o perna pe bratele mele (sa il pot tine pe loc), si cu desene... si pt 150ml stam cam 15-20 min. da' e un inceput, chiar daca mincatul si diversificarea ne ia toata ziua in perioada asta. spre deosebire de tine, eu am avantajul ca Tudor nu-si face greata cu tetina. o tine in gura, mai trage o gura, o mai roade... nu am pretentii, il las cum vrea
daca e sa ma iau dupa gramele papate, se poate spune ca maninca bine copilul meu, dar sincer eu nu as baga mina in foc ca maninca ca ii place sau pt ca asa e obisnuit de mic, de cind cu seringa... niciodata nu l-am fortat sa deschida gura la lingurita, dar n-am vazut nici accept, nici refuz pt vreun fel de papa... pur si simplu papa ca ii da mami... sa zic poate de cind ii dau legumele mai acre am vazut oarece placere.
acum, stii cum e, ca ma intereseaza sa primeasca elementele nutritive de care are nevoie, caci e in crestere si e important. mai incolo o sa vedem cum e si cu placerea asta de a minca. are timp.
l-am vazut pe Darius cum se diversifica singur. mi se pare excelent

Mergi la inceput

Ana, ma bucur mult ca papa Maia! si pupam piciorusul vaccinat sa treaca supararea.
si noi am suferit pe acelasi motiv. de cum am intrat in cabinet si l-am dezbracat a devenit serios. apoi cind s-a apropiat doc. de el a inceput sa plinga. nu-mi venea sa cred ca baietelul meu sociabil pe care mi-l lauda toata lumea, plinge fara sa-l fi atins macar se pare ca a tinut minte ce a patit acum 1 luna in acelasi loc.
si a pliiins, pe tot parcursul consultatiei. doar cind il laum eu in brate se linistea. cind l-a intepat... nu mai zic cum a tipat (pt 10 sec, cit a durat sa-l ridic in bratzica).
dupa ce l-am imbracat si l-am tinut in fundulet la mine pe genunchi cit am vbit cu doc., a inceput sa cinte se intindea dupa perforatoare si capsatoarele de pe birou, ziceai ca e cu totul alt copil.
asta e, ale tineretii valuri. noi mai avem si luna viitoare unul de facut si apoi gata pina la 1 an.

Mergi la inceput

si tot io, ca mi-s nevorbita
bebeii vostri mai pling la baie? nu ma refer la momentele din apa ci inainte si dupa. al meu plinge de se rupe si inainte, cind ii fac masaj si dupa, la cremuit si imbracat. cum il ating pe miini si pe burtica cit timp e gol, zici ca-l musc, asa urla. la picioare ii place sa-i fac masaj. sau nu protesteaza macar...
in apa ii place, chiuie, cinta, ma ciupeste de miini, da din craci...

Mergi la inceput

fistiq, si eu am limbarnita acum pe seara!
eu cu bibele nici nu mai incerc, m-am resemnat! ma bucur ca voi aveti succes!si eu is pe conceptul sa manance oricum numai sa asimileze vitaminele, chestiile...are timp cand mai creste sa-i si placa! doar ca din pacate in ultimele 2 sapt a fost teroare cu mancatul, eu sper ca de la dinti!
la baie, noi suntem fix invers...nu are treaba inainte...ii place dezbracat la culme, se taraie ca viermele prin tot patul, dupa baie, daca nu e f obosit, e tot un zambet si o chiuiala pana il masez si-l dau cu ulei! la imbracat mai face el un pic de scandal, dar ii trece! si D facea un pic de botic inainte cand ii faceam baita la ora 9, dar i-am mutat-o mai repede, sa nu mai fie asa obosit, ca de abea reuseam sa-i fac masajul! acum e super, daaaar nu-i mai prea place la baie...daca la 3-4 luni ii puneam colacul la gat si ii placea in cada mare, acum se sperie, asa ca i-am luat scaunel de baie de stat in fundic si ii pun apa mai putina si e cat de cat mai ok, sta si se joaca cu ratustele! dar nici vorba de chiuit si ras...e tare serios! dar il obisnuiesc eu si cu asta! vreau sa-i iau si protectie pt ochi si urechi, ca vine vara si o sa-i fac dusulete scurte si mai dese si o sa-mi fie mai usor sa-l pun in scaun si sa dau cu dusul pe el peste zi! doar ca nu am gasit nicaieri in zalau si cred ca-mi voi comanda de pe net!

dar nu inteleg de ce o urla Tudor cand il atingi pe burtica...dar cand il schimbi de scutec ai incercat sa-l atingi..sa vezi cum reactioneaza? il doare ceva? hmmmm....

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

Arianna, D-zeu s-o ierte si s-o odihneasca pe bunica ta, condoleante .

Noi pt aspirat nasucul folosim batista bebelusului dar in loc sa o mufez la aspirator, o mufez la gura mea (sau a sotului) e mult mai usor, copilu nu se mai sperie, si mai si iasa nazdravanii din nasuc.(ms camisv de pont).

Noi azi am fo la pediatra, dimensiunile ei sunt inca de fotomodel 7300g, 70 cm la 8 luni. Din pacate are rosu in gat, mucisori de cateva zile, si ceva iritatie pe langa gurita, se pare ca ar fi din cauza vreunei bacterii din saliva, asa ca de dimineata merem la analize. Am ales sa-i ieie sange din deget (nu se fac ata de complexe ca si cum ar fi sangele luat din vena) si un exam de urina. Sper sa ma descurc cu montarea colectorului de urina avand in vedere ca voi face treaba asta pe la 4 a.m .

Eu nu-i pun nimic sub caput cand doarme (de cand am nascut nici eu nu mai dorm pe perina si mi-e f bine asa) o fi vreo regula ca de la o anumita varsta e obligatoriu sa aiba perna sub caput?

Va doresc o noapte linistita .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

pupam "fotomodeala" si tinem pumnii sa iasa bine analizele!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput