Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

noapte buna mamici
somn usor
pup toti fluturasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

multumim Strumfi ptr rezolvarea problemei
eu iti trimit un buchet de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ma duc si eu la nani ca acusi e 11 si in vreo 2 ore sau poate si mai putin se trezeste mandra ca vrea iar

Am salvat prima pagina intr-un document , ca deh... in caz ca se mai intampla sa mai rablageasca careva prima pagina sa nu mai stam sa scriem cuvant cu cuvant iar, ca te doare capu cat e de munca

Noapte buna mamici si pitici, ma duc sa viseza frumos

Pe maine dimineata la o cafea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona_1986

salutare mamicilor!bine v-am gasit in capitolul nou,
v-am citit mesajel si apropo de menstruatie,simona noua cand ar trebui sa ne vina?sper sa nu am o "surpriza', ca pe 14 imi crestinez micutul
a!cum fac sa ma latur si eu la grupul care apare la inceputul forumului?

Mami de (04.03.2011)

neata fete

Ramo,mie mi-a venit la fiecare la o luna dupa ce am terminat alaptatu(si am alaptat 1,2 ani)...deci la mine se verifica. alaptez, nu menstruatie...Dar organismele difera ...
Miki, Iona eu ma mir ca deja aveti c..mai ales ca alaptati...or fi lohiile mai prelungite...
Cuscra draga am inteles...o sa vad cand ma apuc...tare greu ma urnesc la gimnastica...
Deea, esti tare hazlie la povestit, vorba lui AllyDesigur cand te-am citit mi-am amintit si eu sa-mi rulez burta

Ma intorc la citit din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

madutza, super! Sa ne pui pozici...sau te vedem direct la botez?
pisuc, eu cand am descoperit scoica am fost la fel de incantatael dimineata acolo isi face somnicul.
Strumpfi, parca s-a mai linistit pishcotica ta...parca de cand cu revenirea tzitzicilor la putere...asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Hello,

DJLaura, sigur, multumesc frumos
Strumphitza, la noi aici ploua, bate vantul si e un frig de clantanim toti, nu l-am scosieri deloc: ( de aia o fi adormit mai greu.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor nu imi vine sa cred ce bn am dormit

madutza asteptam pozici

ina.click eu sunt pe mess poti intra daca vrei sa iti dau muzica

ptr toate mamicile si pitici

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!!!

Cam pe fuga ca ma grabesc sa ma duc sa ii dau sa suga la piscoata dar voiam sa va salut si sa va urez o duminica placuta si cu soare ca aici e frumos, soare si caldut

Azi noapte piscotica mea a dormit 6 ore legate?!! Pe la 11 am adormit eu si ma asteptam sa ma trezeasca pe la 1-2 maxim si cand colo m-am trezit eu pe la 3 si ea dormea asa linistita si am sarit ca fripta cand am vazut ca-i 3 si ea nu s-a trezit, am aruncat paturica de pe ea si nu s-a trezit si am pus urechea langa fatza ei sa vad daca sufla paranoia, stiu... dar imi faceam griji ca de ce nu s-a trezit fata mea la ora ei de papa, ca mereu asa se trezeste in jur de 1 , more or less deci a dormit dupa baita si un pic de tzitzi 6 ore si un pic, de la 9 la 3 sper sa o tina naravul si sa isi scoata masa asa de la ora 1 sa ramana numai cu aia de la 4-5 sa doarma si mami mai mult si mai bine

Simona, piscotica mea s-a mai cumintit in ultima vreme, cred ca o sa ii treaca cat de curand colicile, mai are cate o repriza dar nu chiar asa rau abia astept sa treaca de tot si sa nu mai fie mofturici si sa trebuiasca sa o iau in brate mereu sa ii alin durerile

Ina hai la Londra ca-i frumos si soare mai tarziu o sa iesim si noi la o plimbare printr-un parc, sa ne hotaram in care ca avem multe, deh.. britanicii sunt innebuniti cu parcurile si gradinile, sa nu mai spun de flori A fost ok azi noapte ? La ce ora a adormit ? tu te-ai odihnit ?

Ma duc sa ii dau ca se foieste si deja acusi sunt 4 ore d ecand a papat, vad ca a inceput sa distanteze mesele , nu mai vrea la 2-2.5 ore, acum 3-4 ore, depinde ... o mai pacalesc si eu pe zi si ii dau la 4 ore , macar sa suga ca lumea cand suge si sa nu se prosteasca ea mai rade cu tzatza-n gura si imi face in ciuda, eu ii spun sa pape si ea rade strengareste si se uita la mine si iar se infige in tzitzi si apoi dupa ce suge vreo 3 min ofteaza , de parca ar spune, of mai mami ce-mi faci tu mie ..off offf viata mea

Gata ca a inceput sa planga...

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...

Am vazut ca ziceati ca cineva a stricat prima pagina,nu stiu daca am fost eu cand am creeat capitolul,desi am procedat ca la odisee..nu m-am bagat pe nimic altceva...Imi cer scuze Madutza..chiar daca nu sunt complet convinsa ca eu am facut ceva pe acolo...

Strumfy multumesc ca ai remediat problema...(oricum eu nu cred ca stiam sa refac...)

Puteam sa nu copiez ceva???Sau cum de s-a stricat ceva pe acolo??

Oricum imi pare rau...nu ma mai bag sa fac capitole de acum incolo ,ca nu vreau sa mai stric ceva...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, ce ma bucur pt tine, a mea de dimi a papat la 8 , la 9 si la 10, dupa amiaza mergem si noi pe afara , pe munte ( stiu ma mananca, dar promit sa ma imbrac bine) si sper sa-i revina somnul...
Ally cat timp tb sa fac masajul pe zi? Daca se inrossete pielea , dupa e bine, nu?
Cuscra, pt piele uscata ( ca si eu o am ) Nivea pure & natural lotiune de piele uscata, o folosesc de cand am nascut si n-am avut in viata mea pielea asa moale si catifelata..
Mada, ce pofta mi-ai facut de mers in Unirii, vreau si eu... aici hainele sunt anoste si alea care sunt dragute sunt ff scumpe ( un sacou gen cum erau la carol fashion e 150 de euro), iar pantofii la fel
Iony
Gabi, cum a fost ieri?

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput