Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
`Sara Buna!!
Ce fac fetele? putine lume online azi, deh.... multe botezuri, abia astept pozicile
sper ca au avut vreme buna azi acolo la Bucuresti, galatim pitesti, timisoara si care pe unde or mai fi fost
Eu am reusit azi sa dorm putin de pranz, o ora si jumatate, eram cam obosita ca ieri ne-am tot plimbarit si azi noapte m-am cam trezit de cateva ori
Acum am terminat de dat tzitzi la bebe si am lasat-o pe pat si am deschis laptopul si ascult radio online, sta si asculta , mai mai s-ar ridica la dans
asteptam sa mai treaca un pic de timp si o bag la baita
Am gradinarit putin azi, mi-am pus niste muscate in ghivece pe terasa in spatele casei si am ingrijit putin trandafirii , de udat tot nu i-am udat ca se pare ca o sa ploua la noapte si maine, deci nu mai consum eu apa chit ca nu platesc la metru cub aici, platim o anumita suma anuala, chit ca vrem sau nu, dar e bine ca nu stam cu stres vara cand udam gradina ca se consuma prea multa apa, plus ca nici sub dush nu-mi fac griji ca stau cate juma de ora
Pisuc, buna scoica deci a mea sta 10 min linistita si apoi scandal
la fel face si in rocker dar si in leagan, nu-i place deloc, chit ca la noul leagan are muzica , jucarele, o da uta uta , dar ea nu pare atrasa deloc, poate cand o mai creste putin, daca nu, am aruncat banii pe geam, 165 lire
Ge ai gatit bun?
Mi-e dor de o gateala de aia buna de-a mea, o moldoveneadca ... sarmale, salata beouf, ciorbitza de perisoare
valeu... deja am apa in gura
timp nu am mai deloc in timpul sapt ca stau cu piscoata si Nick ajunge pe la 6-7 seara de la munca si nu am timp, dar cat de curand o sa imi fac timp, poate in weekend ul viitor, abia astept
Ina, de ce nu il scoti putin pe balcon la aer curat sa il oboseasca? sau o mica plimbare in jurul blocului?
Ramona, daca lasi datele pentru listuta aici, te pot trece pe prima pagina sa faci parte si tu din clubul nostru de fluturasi Stai in Stroesti de Suceava?
daca da sa stii ca stiu unde e, de loc sunt de prin imprejurimi
revin ca plange piscoata
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IONY_82/IONY_82.jpg)
IONY_82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
si la mine scurgerea de care spuneam aseara s-a transformat intr-un fel de menstruatie..adica e sange rosu si mai abundent..ce o fi asta ??? ![]() ![]() ![]() tu ai fost la doctor ? e totul ok ? ca eu nici la doctor n-am ajuns ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
si la mine e sange rosu si abundent
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
eu am fost la control si e totul bine ,mi-a facut si eco si uterul era bine,deci n-ar trebui sa ne preocupam
pupici prichindeilor
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 helloo fluturasi!!! bine ati venit ( ca nu am apucat sa va zic pana acu) sa aveti parte de cele mai frumoase momenete alaturi de bebei, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. doreste cineva 5 cutii de lp NAN 1. am o prietena care le da cu 100ron pe toate astept pm dc sunt doritoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea ![]() ![]() ![]() SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
multumom Bebelu
voi ce faceti?? ce face buburuza??
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
pupici fetele
Ramona, te-am trecut pe prima pagina
Fetele, cine a stricat prima pagina????? Cine a sters mamicile de Aprilie ? si link-urile utile si trimiterile catre cap precedente?
..cine a facut sa faca bine sa repare ca eu nu mai stau sa fac inca odata asta !!!
Azi a fost o zi cu succes, mi-am luat rihie pt botez, asa mai de zi ca doar va fi la ora 13, iar la local la 15, ,mi-am gasit si pantofi , care imi plac ff mult. Pt fata inca nu am luat, dar daca doriti rohite, costume, orice, mergeti in Unirii la et 3, plin de magazine cu hainute de ocazie superbe, superbe.
Doar pt Cristi nu am gasit , vreau un sacou bej , daca ar fi de raiat si mai frumos si nu am gasit deloc, deloc. Am sa mai incerc maine in C&A poate gasesc..
Azi buburuza a stat la mama si i-a dat 2 mese 1 LP, una laptic de la mine, a baut frumos din amandoua dar surpriza, a baut cam 90-100 ml din fiecare.
Deci fata se satura cu mai putin decat zice "la carte", aviz Deea
Bebelu, multumim!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
iony
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna seara fetelor!!!
Am intrat sa spunem noapte buna si linistita!!!
Madutza, ai dreptate...pagina este incompleta. Oricum, se stie care aveti adresa si parola pt a intra ...cineva a facut o greseala, dar trebuie reparata ca si noi suntem cu bebe nascut in listuta ”absenta” ..aprilie .
Sa porti sanatoasa rochita si incaltarile...abia astepta sa te vad in poze...ca live cine stie
...
! Cum mai etse Cristi?
Merg sa fac o baie si apoi ma retrag glorios in pat!!
Pupici!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
gata am revenit si eu , nu stiam d ece plange piscoata mai adineaori cand am plecat in fuga a facut pish pe ea si pe pat
nu stiu cum naiba reuseste mai mereu sa se ude pe hainute ca eu scutecul i-l pun stans , ariciul ala i-l pun ca lumea, ca atunci cand o desfac se si vad urmele pe pielicica rosii de cat de tare o strang
habar nu am cum reuseste sa faca ea pishu pe ea
se tot smiorcaia si nu stiam ce are ca tocmai mancase de vreo juma de ora si cand dau sa o ridic sa ii pap falcutele
ca plange fara motiv, am simtit la mana ud
valeu... zic, iar ai facut pishu pe tine
si am pregatit totul repede pentru baita si am bait-o frumusel , am spalat si creasta
ii sta parul in sus exact ca la un punkist
cred ca o sa aiba ceva carlionti cand i-o mai creste
acum face nani , i-am dat niste tzitzi
si a depus armele repejor , nu a tras nici 10 min din ea si deja sforaia
cand e asa de somnoroasa nu o pot trezi cu nimic, nici cu gadilat in talpite sau obrajori, nici cu suflat in fata, nici cu nimic
la fel patesc noaptea, la mesele de la 1-2 si 4-5 e asa de somnoroasa ca nu apauca sa traga din san mai mult de 10-15 si gata , e adormita bustean la loc, chit ca inainte sa o pun la san ii schimb scutecul de pipi , de fiecare data o schimb sa nu o las sa i se umple ca stiu ca da pe afara , ca in seara asta
madutza, sa purtati cu placere ce v-ati cumparat ce putin mai e si aveti si voi botezul
abia astept si eu sa ma apuc de shopping, dar mai intai sa mai slabesc si dupa aia
cat despre cine a stricat prima pagina habar nu am, tocmai aprilie cand e nascuta piscoata mea
dar o sa ma bag eu acum sa remediez situatiunea, cine a incurcat borcanele tre` sa imi dea o cioco , ca de nu ramane dator pe viata
Ally, te-ai bronzat iar azi la 30 grade ? ce iti face ursuletul ?
Iony, ne mai pui pozici noi cu printesa?
georgyiuly, am uitat acum vreo 2 zile in urma sa te pup, o fac acum ca tot sunt la capitolul pupat fetele din italia
hai sa ma duc sa dreg prima pagina , sper sa nu imi ia mult timp ca sa ma duc si eu la nani curand ca acusi se trezeste piscoata si vrea iar tzitzi si eu o sa fiu zombi
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
IONY_82 spune:
Madutza sa purtati cu placere noile achizitii
abia astept sa vad pozici de la botez
Strumfi odihneste-te si tu cat doarme piscoata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MarApr2011/MarApr2011.jpg)
MarApr2011 spune:
gata , am terminat
multa munca nenica cine a stricat prima pagina imi e dator cu o sampanie!!!!
nu cu o ciocolata ca e prea putin la cat am muncit sa refac prima pagina
semnat Strumphitza
sa imi trimita Pm s aii dau adresa sa stie unde sa trimita sampania