Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Strumphi, cat ma bucur ca citesc asa vesti bune la tine! Gata - intri intr-o noua epoca: laptic da, somn da, colici nu, in curand vei uita de noptile nedormite si plansete! Bebeii nostri sunt nascuti in aceeasi zi dupa cum sti. Azi noapte al meu s-a culcat la 11, si la 4 m-am trezit cu ceasul ca sa ma asigur ca nu trec prea multe ore, el dormea tun!!! Eu l-am trezit la 4.30 ca trecusera 7 ore de la inceputul mesei dinainte
... Apoi a mancat la 8, apoi la 11.30, deci lux a-ntaia, si am dormit si eu o gramada! Si acum doarme, dar eu sunt fresh!
Ieri am gatit supa de salata (moare al meu sot dupa ea), mancare de ficatei cu orez. Dulcele - fructe
Trebuie sa le facem si noi cunostinta puilor nostri intr-o buna zi, aici sau acolo!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
neata fetele
ce faceti? cum mai dormiti? noi dormim bine noaptea 5-6 ore. ziua nu prea mai dormim, ieri a fost toata ziua maraita si stiu de ce: nu i-am dat picaturi de colici si s-a tot foit toata ziua de burtica. am vrut sa vad daca nu-i dau cum este.
la noi este asa frig, ca iarna, ploua si bate vantul. mai ales ieri a fost tare urat, nici n-am iesit. azi am iesit ca parca s-a mai luminat afara.
deea sunt tare, tare dulci printesicile tale si ce se mai iubesc
madutza statul pe net este un viciu mareeee asa ca nu te mai plange ca n-ai niciunul
simona ce tot zici de halca de burta, eu nu cred ca ai asa ceva
picky LA MULTI ANI! printesicii
miki ce mult ceai bei poti sa bei atata? eu nu-mi mai fac nici 2 litri, imi fac doar 1 litru.
vad ca vorbiti si de fontanele...cam cat trebuie sa fie fontanela la varsta de 2 luni jumatate? de fiecare data o controleaza pediatra si zice ca este bine, dar cam cat si cum trebuie sa fie? cea din fata, ca cea din spate am inteles ca se inchide repede. toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
mandreac distractie placuta la botez si vreme frumoasa.
pisuc a luat foarte bine puiul in greutate
fetelor dar este neaparat sa dam si calciu la bebei? mie nu mi-a recomandat nimeni sa-i dau.
roxy_s spune:
deea hainutele de la Rom baby sunt super, asa imi plac. nasa i-a luat la bebelina hainutele de acolo. ai vazut ce materiale au? foarte faine sunt. cred ca astea sunt facute mai mult pentru export.
si Anastasia a fost tare mofturici ieri dar a tinut-o sotul in brate toata ziua de i-a facut mana praf
eu vreau sa incerc Espumisan-ul sa vedem cum este.
roxy_s spune:
strumphitza eu nu sunt fumatoare. doar asa ocazional la o nunta, un revelion.... dar nu stiu ce m-a apucat ca asa pofta mi-e si mie de-o pipa macar un fum mic acolo sa trag....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua mamici scumpe!
La noi este iarasi o vreme de invidiat ...peste 28 gr
! Momentan lenevim...sotul si bebe dorm iar eu am o mancarime la degete
...pt a butona pe net dar, mai tarziu iesim la plimbarea noastra de seara
.
Astazi am ”introdus” si noi ceiutul ca am cam schimbat orele lui bebe de papa ca manca prea des si incercam sa-l pacalim cu ceiut si sa ajungem la un program de 3-4 ore pt masa. A baut 60 ml de ceiut ca haplea .
Voi ce fel ce ceai faceti pt bebei??
Cam cat ceai trebuie sa bea? Si de cam cate ori pe zi???
Astept raspunsurile voastre ! Multumim anticipat!!!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
hop si eu in peisaj
cine doreste una bucata de bebe cuminte....mica mea doarme de asera legat....dela 22 mai exact..iam dat papa si somn....s-a trezit la 4 ...a lins pur si simplu bineronul sia adomit instantaneu..nici juma de ora nu am fost treaza....la 8 ea se molfaia si eu am zis ca-i 6 si am lasat-o pana a plans..cand am vazut ca era 8.10 am sarit ca arsa...nah...se pare ca somul mult ma prosteste...i-am dat papa si surpriza a baut tot laptele si a plans..eu am crezut ca face de la scramaturile legate de burtica..o iau in brate sa dea aerul si cand mititica ii molfaia bluza de pijam..ii m,ai face stefy 30ml de lapte si la ras si pe asta...wauuu am zis...ne-am masat piciorusele o dragaleala in 4 ...2 3 chicote de ras ...si iar somn...parca i-am dat praf de somn azi nu alta....la 12 iar papa si pana in 13 era adormita...acum tot
..dar a pus-o tati in scoica ca se motaia in landou si trebuia el sa o plimbe prin living..asa in scoica doar o bataie
are mama o manechina desteapta foc..azi la 12 cand s-a trezit am prins-o exact cand se intindea si ii zic..buna dimineatza soare...ea se incrunta la mine mai sa planga..eu..nu, nu. buna ziua....asa frumos mi-a zambit...orientata in spatiu ce sa mai
Mada , uff cu cantitatea asta de lapte ai si tu dreptate ca nu trebuie ca la carte ..eu si 10ml daca ar bea dar sa asimileze...
verisoara mea a nascut prematur o matzica de fata 1600g...pana pe la 5-6 luni nu bea decat 60ml de lp din 3 in 3h...dar lua 1200g pe luna
acum la 1,2 ani are 10kg si 86cm...deci fiecare copil cu ritmul lui...dar numai ca eu sunt cam panicoasa..ieri mi-a luat la o masa vreo 60-70ml...asa m-am bosumflat ca nici nu putei sa-mi mai scoti ,cu clestele un cuvant..parca ma blochez cand vad ca nu manaca..clar am ramas cu secherle de la S
sa putrati cu drag hainutele luate
Ina la pitic poti incerca sa ii dai seara 0,5ml de gripe water baby...il ia somul imediat.. cel putin pe finutza mea asa o linistea
si acum cand ii mai da , doarme linistita
am citit pe prospect ca-i ff bun pt bebei si cand le da dintisorii
Roxy eu hainute de la rom baby nu am decat o caciulitza care ne-a ramas mica, dar intradevar e super la material...de body-uri marii stiu de la cumnata
si tot de la ea am primit cand am venit de la maternitate niste salopetele body si pantalonasi , cumparate de la piciul, tare tare faine la material..pe unrele scria made in china ..dar si for piciul iar altele erau made in romania facut la vaslui...dar mai ceva ca la h&m sa zic asa
eu nu am piciu in zona ca l-as vizita
nu mai face ex[periente pe burtica Anastasiei ca te bat....asa am facut eu joi si ce rau mi-a parut ca ii rarisem bonisanul...
expumisanul mi-a zis cineva ca ar fi ok
hm Ailed numai pe cuscrata vrei sa o vezi finutza & catifelata...noua de ce nu ne recomanzi nivea asta..ca eu incep sa ma exfoliz ca o reptila
Pisuc si eu folosesc destul de des scoicile....si in cea ca a ta ii place mai mult sa stea..e mai pe spate fata de cea de la peg [perego...eucand sunt singura acasa si am de terminat ceva prin bucatatie , o iau si o pun pe blatul de la bucatarie..sta asa cuminte
Laura abia astept sa ii fac baitza la bebitza in baie..sa pun caditza in cada si apa multa si fierbinte
asa in camera imi e mai greu sa car multa apa
Uff Mandreea azi parca a zis ca are botezul...si e asa frig la bucuresti..si ploua
lasa Andreea nu fi trista se zice ca si la nunta si la botez daca ploua e semn de belsug..la mine a plouat la amandoua si uite stau la vila....cam greu de intretinut ..sunt geamuri multe de sters..dar nah, daca nu a plouat torential..aveam si eu menajera
mai aveam de scris....dar ma retrag...cica am musafiri si nu am chef...
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
De bebe ragusit de atata plans ati auzit???Ei asa este al meu..nici nu stiu ce sa-i fac,nimic nu-i convine si a mai si ragusit...Asa ceva nu am mai patit pana azi...Nici titzi,nici suzi...nu il mai satisface..nu stiu ce vrea...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
roxy_s spune:
pisuc vad ca nici tie nu ti-a recomandat pediatra calciu, nici mie. mi-a recomandat doar vigantol si atat.
ally cu toate ca dorm noaptea bine sa stii ca uneori ziua ma simt obosita de pic lata langa bebelina. zic ca ma apuc de treaba prin casa si cand colo nimeresc patul
dar eu las totul pentru odihna si somn si le fac dupa aia.
roxy_s spune:
lalely si a mea uneori plange tare dar o doare burtica ca vad ca se si screme si da din picioruse. si pe al tau cred ca-l doare ca altfel de ce sa planga. noi o tinem in toate pozitiile si tot nu-si gaseste locul, abia se linisteste.