Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
Voi cam la cate kilograme ati trecut de la Pampers marimea1 la marimea 2? Ma intrebam daca la 4,2 kg e prea repede?

Ama nici eu nu cred ca la san un copil poate manca"prea mult", el mananca dupa nevoi!

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

pisuc vezi tu tu cand nu mai face fata nr 1 .eu nu ma grabesc sa trec de la un nr la altul ca tot mai putine bucati sunt cu cat treci pe un nr mai mare.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

mada iti sta fff bine.

ally, e n scump edutu...are tenul lu' tat'su dar are ceva sigur si de la tine!!!

Mergi la inceput

mada asa frig a fost la voi??? la noi e racoare dar sunt cam 18-19 gr si sambata a fost si soare!!

de abia astept pozele!!!

mi-am pus extensii de gene dar nu sunt deloc usor de purtat

Mergi la inceput

v am pupat!! mai avem de rezolvat cateva plati azi dupa botez si am terminat cu dat banii restul ii pastram pt shopinguiala si pt inca "o caramida la casa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata

Azi noapte am dormit de la 3 la 8.30asa a dormit fata mea de numa'-numa'!

Lalely poti sa ii dai linistita suzi! eu i-am dat din spital ca vedeam clar ca o calmeaza cand plange isteric. Si acum ii dau de cate ori vad ca o doare si o ajuta mult - din punct de vedere medical suzeta (suptul) le calmeaza durerea. Probabil de aia in engleza i se zice pacifier.
Si cu toate astea Natalia nu are nici o problema cu mancatul, luatul in greutate sau sa nu mai vrea sanul!

Madutza, Ally, Pisuc multumesc de raspunsui

Pisuc poti sa iei linistita numraul 2 (noi suntem deja la 3 ). E mai bine si pentru fundulet sa nu fie foarte strans si garantat sunt bune!

Madutza iti sta superb noua freza

Roxy ai aratat extraordinar la botez

M-am uitat si eu iar la poze, bebelasi unul si unul

Am mai pus si eu cateva poze proaspete cu noi

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
Voi cam la cate kilograme ati trecut de la Pampers marimea1 la marimea 2? Ma intrebam daca la 4,2 kg e prea repede?

Ama nici eu nu cred ca la san un copil poate manca"prea mult", el mananca dupa nevoi!

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

de la 1 la 2 am trecut f repede ca nu mai facea fata noaptea..eu n-o schimb noaptea sa nu-i stric somnul si o gaseam dimineata cacacita toata..
acum am trecut la 3 si avem vreo 5 kg si ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

madutza, f frumos iti sta..te-ai si vopsit sau e culoarea ta ? eu trebuie neaparat sa ma vopsesc ca am fire albe multe multe cu tunsul scurt inca nu ma bag ca am incercat vara trecuta si inca mai astept sa creasca..greu mai creste

multumesc de ideea cu yokko, acum am vazut ca au si magazin online o sa-mi arunc un oki..desi si eu stiam ca au rochite simple nsi dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Madutza iti sta fbine cu noul look
deci o sa ai un nou look la botez
Multa sanatate lui Cristinel sa-i treaca

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011

multumesc mult iony. cristinel e ceva mai bine azi, a mancat mai bine, semn ca nu il mai doare chiar asa tare gatul, insa tuseste si stranuta in continuare.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mada iti sta super!!!! si culoarea imi place mult!!! ai asa un aer de pustoaicasunt norocosi copii cu asa mamica

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

da scrish, multumesc, e schimbare pt botez si pt petrecerea de luna viitoare, voi schimba prefixul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua mamici!!!

Yoni
, multumesc pt rasp la intrebarea cu ceiutul! Printesica ta ce mai face? Tu cum te mai simti? Cine te ajuta ca parca era cineva la tine, nu?....

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput