Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mada iti sta super!!!! si culoarea imi place mult!!! ai asa un aer de pustoaicasunt norocosi copii cu asa mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Strumfi, e o scumpa Sofia si cand plange si ce hainute frumoase are
Ally, micutul Edy este un scump si seamana leit cu tati
Azaz, multa sanatate micutului
Delia
Lalely sa-i dai cu incredere suzeta
nici eu nu voiam sa i-o dau,dar vazand ca tot plange i-am dat-o si vreau sa zic ca se linisteste mereu cu suzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Am plecat si eu la
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

ama, al meu a luat 1600 in prima luna, exclusiv san. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, e ok. A fost incantata dr mea.

azaz, a mea fata mare a avut de 2 ori pneumonie interstitiala, prima la aceeasi varsta ca pustiul tau...tot cu internare. daca e la spital e pe maini bune si totul va fi in regula. sa ii faci o schema de imunostimulare dupa ce termina. stiu ca e greu sa il vezi asa pe micut, dar chiar nu are ce sa mai se intample daca este sub supraveghere. in 7-14 zile se externeaza. multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

of fetelor un pt voi
e tare greu sa planga bbii si sa nu mai stiti ce sa le faceti
daca eu ma laudam cu a mea , panaa 17 a tinut minuna ca au venit prietenii astia cu un baietel de 3,5 ani si doamne parca era full de radbul...nu a sta o secunda..a tipat ...mi-a trezit fata...apoi a venit ora 19.30 saa-i dau papa ..un chin
fata nici nu mai vroia bibe..cred ca o stressase

miki in momentele alea m-am gandit la tine ....cu vlad si andra
domne mami esti nu am cuvinte...cred ca cea mai rabdtoare
baietelul asta cand a vazut ca-i dau bibe era in stare sa se urce pe noi...a si lovit-o la cap...

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

he he..as vrea eu sa fiu cea mai rabdatoare..dar imi mai pierd si eu cumpatul si din pacate ma descarc pe vlad si tare rau regret pe urma si vlad o mai loveste si se cocoata pe noi..dar am devenit f indemanatica la respins lovituri..acum ii intuiesc dinainte ce vrea sa faca

si dupa saptamana cat am stat singuri partea buna e ca parca s-a mai obisnuit cu ea, o accepta mult mai bine, parca si crizele care le facea la alaptat sunt mai putine..
si partea cea mai buna e la mine..ca au disparut vreo 4 kg fara sa tin vreun regim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

buna seara maici de fluturasi.
am venit si eu cu o intrebare...
azi am aflat si eu ca cojitele de pe capusorul bebelului nu se duc singure ci trebuie sa la scot eu.cineva ni-a zis sa le dau cu unghia dar nu mi se pare tocmai ok...am dat putin in seara asta si s-a facut ca o matreata. cojita e ff groasa, probabil ca trebuia sa ma ocup de ea de cand a aarut dar lasand-o sa ingrosat
voi cu ce le scoateti??
multumesc mult celor care raspund

37s cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]

exista o crema de la avene pt asa ceva..si totusi parca stiam ca trec de la sine..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

buna seara mamaci! Are idee cineva cat de grava este pneumonia interstitiala? Baietelul meu de 1.8 luni l-au internat in seara asta pentru asa ceva. Acum este cu mama in spital caci eu il alaptez pe cel mic

de MARIA 13.01.2006; ANDREI 25.08.2009 si STEFAN 15.03.2011

off..parca totusi e mai usoara cea interstitiala..sper sa nu spun prostii..oricum sanatate multa puiutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
Voi cam la cate kilograme ati trecut de la Pampers marimea1 la marimea 2? Ma intrebam daca la 4,2 kg e prea repede?

Ama nici eu nu cred ca la san un copil poate manca"prea mult", el mananca dupa nevoi!

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata fetelor,am descperit de ce plangea fata mea sunt colici ptr ca acum o tin pe pieptul meu si sa linistit asta pentru un moment vedem mai tarziu ce se intampla

AlexinaA bine ai venit

madutza_bra super look

ptr toate mamicile

ps scz pentru eventuale greseli de ortogrfie dar scriu greu cu ea in brate

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

si pt ca ne-am mai linistit putin pana dupa masa cand vin a doua tura de musafiri vreau sa va multumesc pt urari si sa va ofer o felie de tort....

alexia bine ai venit!!

mada,, multa sanatate lui cristi. iasmina se facuse bine dar la botez a fost teroaree dansa pe jos...era pe sub mese imagineazati elegant imbracata cu freza si facand asta si normal ca iarasi tuseste cum stati cu pregatirile de botez??? merg sa iti vad tunsoarea...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput