Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
mada iti sta super!!!! si culoarea imi place mult!!! ai asa un aer de pustoaicasunt norocosi copii cu asa mamica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/IONY_82/IONY_82.jpg)
IONY_82 spune:
Strumfi, e o scumpa Sofia si cand plange si ce hainute frumoase are
Ally, micutul Edy este un scump si seamana leit cu tati
Azaz, multa sanatate micutului
Delia
Lalely sa-i dai cu incredere suzeta
nici eu nu voiam sa i-o dau,dar vazand ca tot plange i-am dat-o si vreau sa zic ca se linisteste mereu cu suzi
madutza spune:
ama, al meu a luat 1600 in prima luna, exclusiv san. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, e ok. A fost incantata dr mea.
azaz, a mea fata mare a avut de 2 ori pneumonie interstitiala, prima la aceeasi varsta ca pustiul tau...tot cu internare. daca e la spital e pe maini bune si totul va fi in regula. sa ii faci o schema de imunostimulare dupa ce termina. stiu ca e greu sa il vezi asa pe micut, dar chiar nu are ce sa mai se intample daca este sub supraveghere. in 7-14 zile se externeaza. multa sanatate!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 of fetelor un ![]() e tare greu sa planga bbii si sa nu mai stiti ce sa le faceti daca eu ma laudam cu a mea , panaa 17 a tinut minuna ca au venit prietenii astia cu un baietel de 3,5 ani si doamne parca era full de radbul...nu a sta o secunda..a tipat ...mi-a trezit fata...apoi a venit ora 19.30 saa-i dau papa ..un chin fata nici nu mai vroia bibe..cred ca o stressase miki in momentele alea m-am gandit la tine ....cu vlad si andra domne mami esti nu am cuvinte...cred ca cea mai rabdtoare baietelul asta cand a vazut ca-i dau bibe era in stare sa se urce pe noi...a si lovit-o la cap... ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
he he..as vrea eu sa fiu cea mai rabdatoare..dar imi mai pierd si eu cumpatul si din pacate ma descarc pe vlad si tare rau regret pe urma
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
si dupa saptamana cat am stat singuri partea buna e ca parca s-a mai obisnuit cu ea, o accepta mult mai bine, parca si crizele care le facea la alaptat sunt mai putine..
si partea cea mai buna e la mine..ca au disparut vreo 4 kg fara sa tin vreun regim
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui dyadyazuza buna seara maici de fluturasi. am venit si eu cu o intrebare... azi am aflat si eu ca cojitele de pe capusorul bebelului nu se duc singure ci trebuie sa la scot eu.cineva ni-a zis sa le dau cu unghia dar nu mi se pare tocmai ok...am dat putin in seara asta si s-a facut ca o matreata. cojita e ff groasa, probabil ca trebuia sa ma ocup de ea de cand a aarut dar lasand-o sa ingrosat voi cu ce le scoateti?? multumesc mult celor care raspund ![]() ![]() [size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3] |
exista o crema de la avene pt asa ceva..si totusi parca stiam ca trec de la sine..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui aZaZ buna seara mamaci! Are idee cineva cat de grava este pneumonia interstitiala? Baietelul meu de 1.8 luni l-au internat in seara asta pentru asa ceva. Acum este cu mama in spital caci eu il alaptez pe cel mic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
off..parca totusi e mai usoara cea interstitiala..sper sa nu spun prostii..oricum sanatate multa puiutului
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
pisucmic spune:
Dragele mele
Voi cam la cate kilograme ati trecut de la Pampers marimea1 la marimea 2? Ma intrebam daca la 4,2 kg e prea repede?
Ama nici eu nu cred ca la san un copil poate manca"prea mult", el mananca dupa nevoi!
Pupaturi
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
djlaura01 spune:
buna dimineata fetelor,am descperit de ce plangea fata mea sunt colici ptr ca acum o tin pe pieptul meu si sa linistit asta pentru un moment vedem mai tarziu ce se intampla
AlexinaA bine ai venit
madutza_bra super lookptr toate mamicile
ps scz pentru eventuale greseli de ortogrfie dar scriu greu cu ea in brate
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
buna dimi
si pt ca ne-am mai linistit putin pana dupa masa cand vin a doua tura de musafiri vreau sa va multumesc pt urari si sa va ofer o felie de tort....
alexia bine ai venit!!
mada,, multa sanatate lui cristi. iasmina se facuse bine dar la botez a fost teroaree
dansa pe jos...era pe sub mese
imagineazati elegant imbracata cu freza
si facand asta
si normal ca iarasi tuseste
cum stati cu pregatirile de botez??? merg sa iti vad tunsoarea...
mamica implinita de fetita si baietel