Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ooana - ce fain e blogul mayei! Am gasit cateva retete super

Ma bucur sa aud vesti bune despre Medeea si Victor.

Fetelor ce probiotic era mai bun? Azi am avut si noi ultima zi de antibiotic, timp in care i-am dat Dicoflor, iar acum urmeaza sa ii dam probiotic zilnic timp de o luna

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Crispro ,tina80, baby78, eladea, paula, adriana, crissy, Diana - multumesc fetelor, si voi sa fiti fericite alaturi de sotii vostri.

adriana - in mod sigur este anul vietii mele :).

Am fost si noi la pediatru, Anastasia nu a luat in greutate timp de 3 saptamani nimic. Iar in lungime a crescut 1cm in 7 saptamani (73CM). Eu tind sa cred ca este cam ametita asistenta....sau poate asa este normal. De maine voi incerca din nou sa ii dau fructe in stare naturala. Ma gandeam sa ii dau fructele la 1 si pranzul la 5, poate asa functioneaza. In schimb ma termina cu suptul. Toata noaptea trecuta a stat numai cu sfarcul in gura. Cum imi schimbam pozitia. urla. Probabil ii ies si dintisorii, oricum ma simt destul de obosita.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

ooana - ce fain e blogul mayei! Am gasit cateva retete super
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

si mie imi place atat de mult, sincer o admir pentru pasiunea ei si pentru perseverenta cu care si-a facut un blog de nota 10

Rody m-ati cucerit iremediabil cu pozitia sexi de somn a Isei
nu am uitat, vine poza cu ochelarii

Crispro super dulce pustiul!

Catalina eu zic ca nu au masurat-o bine
mai degraba incepe sa o masori tu acasa cu 2 carti

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

bumbleeblee ce ma bucur ca sunteti acasa si ca sunteti bine si bine ca ati avut noroc de un dr adevarat, macar mai capatam putina incredere in sistemul sanitar romanesc

saddie ufff, bine ca ati scapat cu bine, de cumnat

Catalina, Rodi la multi ani fericiti alaturi de sotiorii vostri

CAtalina chestia cu lungimea e relativa, poate sa nu o fi masurat tocmai bine. ar trebui sa ia 1 cm pe luna acum. cu papa...desi suge mult, cred ca nu ii mai ajunge ca si aliment, are nevoie de papa. dar de ce zici ca incerci iar in stare naturala, cum i le dadeai pana acum? si legume cand mananca?
cRIS ce program fain ai tu acolo eu zic sa te apropii de sot si apoi i-o veni si lui cheful de bebe 2 eu tot sper sa fie mai usor la al doilea ca primul imi scoate peri albi

ai vostri delfinasi au inceput sa planga in hohote, ca si cei mari? Andrei nu doar ca maraie, dar cand e obosit si nu ii faci pe plac plange in hohote, de parca cine stie ce i-ai facut, "salta camesa pe el" sa zic asa. ma si amuza uneori, dar il pupacesc si el nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu ma mai amuz cd plange al meu a tragedie..desi nu are motiv deosebit..decat ca e pbpsit sau plec din camera sa il iau de pe unde nu-i voie.

si noi am fost ieri la un ctrl orl si surprinzator nenea dr l-a captat pe Stefan si l-a verificat peste tot-gat, urechi, nas..cu tot felul de scule. insa am mers dupa ce a vb cineva cu el.asa ca nu se pune.. de primit n-a vrut sa primeasca nimic.

ma duc la culcare. sa mai bag insa un ceai si multa miere la gatul meu.
mihai a reinceput trezirile- 2 pe noapte. probabil incep iarasi dintii.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Hristos a inviat, mamici dragi!

Mi-a fost tare dor de voi.

Am revenit si noi acasa.

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

La multi, multi ani inainte Rodyka si Catalina!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Bee, ma bucur ca sunteti bine.

Off, mi se rupe sufletul pt Maria. Mititica, dupa ce ca avea probleme cu papa, asta-i mai trebuia. Sper sa se faca bine cat mai repede.

Il pupam si pe Paul, sa fie bune analizele!

Sper sa nu mai fie nici un delfinas bolnavior, ca n-am apucat sa citesc decat penultimul capitol.

Mergi la inceput

Sadie, mamaaa, ce-ati mai patimit si voi. Bine ca ati scapat de amenintarile bolilor, deci aveti unda verde pt vacanta.

Ati vorbit de 7art in capitolul trecut. Eu am comandat de la ei (merci Catalina) si-i recomand cu caldura. Am comandat 7 rochite, patru pentru Natali, si restul pentru o finuta si nepotele. Calitatea e exceptionala si sunt foarte promti. Am comandat joi la pranz si vineri dimineata aveam produsele, asta inainte de Paste. Pt Natali am luat marimea 12-18 luni si-i sunt un picut largute, o sa fie numai bune la vara, sper sa nu-i ramana mici. Aici este una din rochite.

Mergi la inceput

Oana, ai un baiat model.
Noi avem urmatorul program: trezirea la 8-8.30, primul somn in jur de 11.30, al doilea in jur de 4-4.30, culcarea de noapte in jur de 9. Referitor la turele de somn de peste zi, o tura este de jumate de ora, alta de o ora jumate, nu neaparat in ordinea asta. Daca doarme prima tura jumate de ora, a doua tura e de o ora jumate si invers.
In ultimile zile am constatat ca adoarme din ce in ce mai greu la prima tura si din ce in ce mai tarziu.

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Isa, cum doarme draga de ea si pe smecherul de Vladut.
Aaa, si mi-a placut mult de Mihai, ce mod de deplasare original.

Mergi la inceput