Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Sper sa pot sa intru maine ziua, ca nu-mi place sa vb de una singura.

NB

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pt. putin Cris.

racusor - Anastasia nu a mancat fructe decat la borcanel. Acum nu le mai vrea nici asa. Impinge lingurita, se enerveaza, tipa, plange. Asa ca o las in pace. Mananca pranzul f bine. (200 -250gr - legume, carne, paste, ou) iar seara nu vrea decat iaurt. Branza nu ii mai dau ca o constipa f tare, cereale am incercat din cele pt constipatie - nici sa nu le vada, biscuitii ii scuipa, asa ca am ramas la iaurt.

By the way au scos cei de la Olympus un iaurt tare bun pt tzatziki sau iaurt cu usturoi +menta+piper+ulei masline+sare. O nebunie.

Mai mananca paine, masline, cam orice nu este fruct. Dar nu ii pot da de 3 ori pe zi legume cu carne.Nu vreau sa o fortez pt ca nu rezolv nimic. Se enerveaza si ea, si eu si tot nu va manca. Azi mi-a spus si medicul ca nu este vorba de lipsa poftei mancare ci de mancat selectiv :D. Asa ca astept cumintica sa vad cam cat mai selecteaza.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Numai al meu fiu nu vrea sa doarma. Ziua doarme o repriza de 1 ora si atat. Noaptea 12 h, dar parca mi-ar placea si ziua sa doarma mai mult, cam asa ca Matei.

no' la somnul de noapte sunteti premianti ...noi dormim doar 11 ore (20-7)

ooo, d-apoi noi, de la 22 la 10-11

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor si Theo plange in hohote. Cand e obosit si nu-i dau un obiect pe care-l vrea el incepe sa planga de ti se rupe sufletul. Insa ne impacam repede daca-i atrag atentia la altceva.

Azi am fost afara si iar am alergat mingea cu baietelul unor vecini. Ma durea spatele de nu mai puteam sa tot merg aplecata deasupra lui insa piciul nu se lasa. Bineinteles ca intr-un final am pus punct caci imi simteam spatele ca taiat de cutit iar Theo s-a pus pe urlat.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Urez noapte usoara tuturor delfinasilor dar si parintilor lor.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

diana, bumble, racusor, cris, multumesc din suflet, si voua va doresc ani multi si fericiti. daca de zapacita ce-s am omis pe cineva, ii multumesc acum

Isa plange cu hohote cand e super obosita si nu vrea sa doarma, iar eu o pun la culcare. sau cand ii cade o jucarie si nu ajunge la ea. dar astea deja seamana a istericale de razgaiata, eu rad (ca plange cu hohote dar si cu vorbe, asa ma mai blagoslovesteee ), dar in secunda in care am luat-o in brate sau i-am dat ce pierduse, uita tot. lacrimile curg pe obrajori dar ea rade

am iesit in oras sa sarbatorim si noi putin, asa ca la mijloc de dieta, la un restaurant chinezesc, si am incercat ca comand cam ce aveam in seara asta in dieta . Isa a fost in culmea fericirii ca am pus-o si pe ea la masa, pe un scaunel special pentru copii (mai ianlt si cu tavita in fata), si i-au dat ei si o farfurioara si o lingurita. farfuria i-am luat-o, dar lingurita n-ar fi lasat-o nici o secunda! radea in hohote si batea cu ea in masa, noroc ca i-am pus servetul dedesubt sa nu sune asa tare (doar ca apoi s-a smecherit si-l tragea deoparte). ii dadusem sa manance bine acasa (un iaurt mare cu cereale si 2 biscuiti, plus bonus o feliuta de paine cu unt), dar acolo i-am mai dat un chips de orez pe care l-a infulecat intr-o clipita si doar intindea manutele, asa ca a dat gata inca 3 , spre deliciul chinezoilor... am cateva poze pe tel cum infuleca, sa vad cand imi amintesc sa le descarc

saddie, vor veni si zile mai bune

bumble, asteptam continuarea povestii. pupici lui Victor. cum e acum?

denisa, cum e Carla?

catalina, Anastasia papa masline? la asta nu m-am gandit. o sa-i dau si eu Isabelei sa probeze.

roxana, imediat scapi de alergatul aplecata CU Theo, o sa alergi DUPA Theo

noapte buna, delfinariu , merg sa-mi adorm sotiorul, maine are o zi obositoare, la munca pana la 2, apoi la 4 pleaca sa-i ia pe nasi de la aeroport (adica 810 km), plus ca sigur va avea avionul intarziere, deci va ajunge catre dimineata...

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata mamici cu pitici

va servesc cu o si o gaufre belgiana bio

piticul mi-a dat trezirea la 5.30, cred ca ii era cald, ca aseara l-am culcat si cu o bluzita descheiata peste pijamale, ca mi se parea frig in camera, si cum nu prea sta invelit..asa ca l-am schimbat sa nu fie transpirat, i-am dat 5 portii de laptic..si s-a pus pe joaca si pe cersit laptic i-am mai facut 2 portii asa ca s-a culcat pe la 6 la loc, dar eu nu am mai putut adormi.

ma uit la anatomia lui grey si imi fac curaj sa invat weekendul asta musai sa ii comand hainute la pitic, m-am hotarat 12-18 luni, chiar daca o sa ii fie nitel mari, dar ce sa facem, el chiar face 12 luni intr-o luna si 2 zile doar nu o sa iau hainute mici

speram sa fie o zi fara maraieli si fara copii bolnaviori

si....LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI
AMELIA SI ANALISA (Oare ce mai face Sheri?)
GIULIANO CEL VITEAZ
ROBERT
ANNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Si noi treji de la 7 imi era un somn...m-am culcat la 1 dupa dansez pt tine

la multi ani sarbatoritilor de astazi !!!

si multa sanatate bolnaviorilor

weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Denisa, Carla cum e??

Victor e bine, super-extra-mega marait.. dar na, a stat numai la mine in brate 2 zile, de fapt de cand a inceput cu febra numai dupa mine a stat.

Cum va spuneam aseara, am dat peste un medic bun, devotat. Pe sectie am intalnit o alta tanti dr super ok. Eii, am fost sa-i ia sange si sa-i puna branula lui V si nu am avut voie sa stau acolo si eu.. nu pot sa descriu in cuvinte ce-am simtit in momentele alea, V nu ca plangea, parca era sfasiat.. inima mea la fel.. dup-aia impachetari pt puiut, ca inca nu coborase dub 39 si ne-au mutat pe sectorul sugari, la et. 3. 2 paturi pt mamici in camera,3 pt sugari. Am avut lenjerie de acasa, n-are rost sa spun cum aratau alea de acolo, pstul meu avea o latura mica asezata pe un scaun, salteaua statea cam stramb.. asadar, patul a fost o incantare. Patuturile sugarilor, oi fi eu snoaba, dar n-am putut lasa copilul in ele.. asa ca, am fost la baie numai daca a dormit V (baia pe culoar). Deci, mobilierul infect, absolut horror!! Sa mentionez ca inainte sa ne bage in salon au trebuit sa aeriseasca putin? ca mirosea a solutie pt gandaci?? alte saloane nu erau libere si nici la rezerve (as fi dar 70 de lei pe noapte pt conditii mai umane). Lavoar si o cada pt bbi in camera, care erau ok. Am avut o colega, cu un baiat de 11 luni, poate pe parcurs mai pove si experienta cu ea (de altfel o mamica faina si iubitoare).
Saloanele erau despartite intre ele de pereti, care aveau incastrate in ele geamuri, asadar se vedea de la un salon la altul. Baia, era totusi nou dotata si femeile de serviuciu chiar isi faceau treaba. La capitolul igiena nu erau deficitari. Pacat ca nu se putea vedea curatenia de starea deplorabila a mobilierului.
Cam atatea despre conditii..
Plansete zi si noapte... caldura iiiinfernala!! eram asa lipicioasa, V transpira la greu!!
Cine spunea ca puii de tigani nu mai patesc nimic eu zic sa-si schimbe parerea, era plin de puradei cu mamici, era si unul cu bunica lui. Una tinerica, plina de aur, cu un copil numit Diaur , avea un sot scandalagiu, ca el de ce nu poate intra sa vede copilul, ca nu poate sa mananca. Stiu ca e trist de fapt, ca si noi ni l-am fi dorit pe tati aproape, dar sunt unii care cred ca regulile sunt si pt ei.
Miercuri seara ne-au internat, noaptea a fost nasoala, V nu prea a dormit, nu era patutul lui, era cumva ingramadit (desi eu stateam pe o muchie), caldura mare, urlete multe din celelalte camera, colegul lui V se tot foia si maica-sa tot vorbea cu el , dup-aia se plangea ca nu doarme.
Joi dimi, la vizita medicala (dupa noi a venit medicul care ne preluase dupe ce ne-am facut internarea) eu eram terminata cu nervii, obosita, dadeam sa plang din orice si vroiam sa ma cer pe semnatura acasa, dar medicul mi-a explicat, f ferm ca pt V nu e in regula, ca i-au pus branula, ca cine-i face acasa intramuscular, ca sa nu-i schimbam antibioticul, sa nu cumva sa faca iar febra mare, asadar, am mai ramas o zi. Am bocit nitel, dar dup-aia m-am relaxat si am fost zen. Adevarul e ca as fi plecat din cauza mea, ca V nu a fost ataaat de nemultumi, sau nu dadea semne pana atunci. Cat am stat acolo, V a avut voie sa stea numai pe pat sau la mine in brate (nu l-am lasat sa se atinga de nimic pe acolo, de teama sa nu plecam si cu alte minuni acasa), se plicisea el, dar la mine in brate nu prea se mai plange de nimic. Dar a venit si noaptea.. de la ora 22, pe fecioarasul meu l-a lovit somnul, a adoormit, pe la 23:30 au venit asistentele pt tratament), ei, de atunci pana la 2:30, adica 3 ore, copilul meu a plans, a zbierat, iar eu l-am plimbat intr-una. Cand credeam ca s-a linistit, incercam sa ma asez in pat (cu el in brate), dar il luau iar urletele si dura ff mult sa-l impac, venisera toate asesitentele, nici ele nu stiau ce sa-i faca, au incercat si ele maimutareli, sa-l linisteasca, dar asta micu', cu ochii inchisi urla!! Am incercat orice, de la cantat, am incercat sa-l las in pat langa mine, in pat pe mine, oricum, dar nu iesea. Colega in timpul asta, la cateva minute, imi mai spunea sa-i fac un Tatal nostru (nu va suparati pe mine, eu chiar spun cu V in fiecare seara rugaciunea, dar asta era solutia ei.. pe care mi-a spus-o de vreo 20-30 de ori!!!). Incercasem sa-l ademenesc cu sanul, dar nici asta nu mi-a iesit pana pe la 2:30, cand a luat sanul, i-am mai dat si LP si in sfarsit a adormit, o ora, s-a trezit iar urland si am mai facut 2 ture de salon si l-am culcat pe mine si a dormit. Ieri mi-a dorfmit aproape toata ziua, nici cand era mic mic nu a dormit atata. Febra nu i-a mai urcat mai mult de 38.1, ceea ce pt noi a fost super!! Ieri ne-au externat si eu incerc sa ma reculeg. E trist sa ajungi in spitalele noastre.. dar noi am fost in "vizita" scurta, dar sunt alti copii bolnavi, cu mamici amarate.. Vai de viata lor!! Am cunoscut o fetita de 1 an jumate (era cat V) si de la 7 luni a inceput sa faca crize de epilepsie . Am cunoscut o mamica la vreo 18-19 ani, care traise cu tatal baiatului si dupa cateva luni de sarcina, marlanul a fugit cu sora ei , i-am dat cativa banuti, ca altceva nu aveam sa-i dau.
Erau 5 copii abandonati pe palier , 3 parasiti la nastere, 2 nu i-am vazut. M-a impresionat cadrul medical cu grija fata de ei, adevarul e ca, daca nu iubesti copiii, nu ai cecauta printre ei!!
Mi-era asa o ciuda pe mine, cand ma gandeam cum ma boceam eu ca e groaznic acolo, cand pb noastre erau asa marunte fata de altii.. si ma simteam f neputincioasa, nu as putea sa ii ajut cu adevarat pe niciunul..

Ma scuzati ca m-am lungit atata, daca imi mai amintesc ceva, revin.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata, fetele!

Al meu copil are deja program fix de somn, de la 9 seara la 9 dimi, cu trezire de la 3la 4 sau 5. Iar peste zi 2 ture, una dimineta de la 11 si una de la 16 (o tura de 2 ore, si una de 40 de min- insa le mai muta, nu stiu care cat dureaza)

Multumesc fetelor de complimente la adresa grasanului meu.

Catalina, asta cu masuratul e relativa... al meu nu creste cum cresc altii in lungime, adica eu il masor acasa si are cam 71-72. Dar mie mi se pare inalt. de 3 luni cica a pus 2 cm. Dar nu ma stresez deloc. Cu greutatea, la cate mofturi a facut Anastasia, nu e de mirare. Dar si aici conteaza cand a mancat si cat, cum a facut scaunele in ziua aia, etc.

Racusor, chiar vroiam sa te intreb: voi aveti in plan un bebe2?

Saddie, ma bucur ca e totul bine cu Medeea, ca nu au cei 2 bolile alea. Acum puteti sa planuiti linistiti concediul!

Al meu nu plange aproape deloc. Cand e obosit doar maraie. De plans doar cand se loveste rau (dar slabe sanse, ca nu se misca). Azi dimi s-a trezit la 8, in loc de 9, dar asta pt ca m-am miscat eu in pat si i-am dat un cot in cap. Nu am vrut... dar s-a trezit.

Cris, bine ai revenit!!! Cum a fost la mama? cum e Natali?

Haha, Cris, vad ca acelasi program de somn il aveti si voi! Identic! Doar ca uneori peste zi o tura de somn la noi ajunge si la 2 ore, sau 2 juma (ieri).

La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sanatosi!!!

Bumblebee, un mare, mare pt tine, esti o mamica cu un suflet mare de tot!!! si il pupacim si pe Victor, dragul de el! Ce experienta ai avut! Io cred ca o tineam numai in plans acolo.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput