Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Offf, Maria bolnavioara.. Sanatate multa multa!! Ancai zau ca nu stiu ce i-as putea spune, ca ea e o mama curajoasa, dar si incercata .. Sa plecati repede fetelor, sanatoase!!

Rubia, sanatate multa multa!!

Btz, draga de tine.. Cu Ovi tb sa fie bine, ai sa vezi. Asa rau imi pare ca nu am putut veni la Iasi.. poate totusi in iunie reusim! Cat despre tiroida, daca ai semne, endocrinolog musai! Chiar de-o fi sa nu fie nimic, tot tb sa mergi la medic!!

Diana, felicitari pt dintoc!

Al meu si-a revenit, am avut iar treziri fara numar azi noapte, asta dupa o zi jumate de somn cum n-am vazut la el nici cand era strumf mic mic.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Matei Marius de ooana
Mara Madalina de ANDREEA84
Yanis Stefan de beluistef

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fetele! ne-am uitat aseara la film cu sotul, pe la 11 juma s-a terminat filmul, si ii zic sotului sa mergem la culcare. Dar el zice ca se mai uita la un film (era din asta de-a lui, cu extraterestrii)... i-am zis ca ne uitam amandoi a doua zi, ca acum e tarziu, sa mergem sa ne culcam. Dar el a zis ca vrea sa se uite. Asa ca eu m-am dus in pat, si el a ramas la film... m-am pregatit si eu aseara, m-am epilat, pus lenjerie faina, etc. No, nu-i bai...

copilul meu tot putin mananca. ma enerveaza cel mai mult ca nu bea lichide. Fontanela imi pare mare de tot (am vazut bebei mai mici cu 6 luni si cu fontanela mai putin adanca), la gurita pe buza de sus ii apar mereu niste bucuruze mici, nu stiu de la ce. Ma gandesc ca de sete. Dar nu vrea nimic, nicicum. Cu lingurita reusesc cat de cat, adica vreo 5 lingurite, atat. azi incerc iar cu suc.

La multi ani Matei scump si drag!!! sa cresti mare si sanatos!

azi noapte s-a trezit la 2, si i-am dat Lp (ca seara la 8 juma mancase doar 100ml). dar nici azi noapte nu a mancat mult, cam 140lp. apoi dimineata la 8 s-a trezit, i-am dat iar Lp- doar 90. acuma sa vad cand ii dau fructele, ca am sucit toate mesele...

Sa aveti o duminica faina fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'Neata fete dragi,

Noi suntem la socrii la munte, dar e super frig (5 grade ) asa ca stau in casa si am timp de net.

Bumblebee, mi-au dat lacrimile cand am citit experienta voastra din spital. Multi lui Victor sa treaca maraiala si sa-si revina repede

Cris, trebuia sa-i spui si tu direct sotului de ce-*l inviti la culcare

Oana noi avem carticica Lamaze de cand avea Victor 5-6 luni, la inceput i-a placut dar acum nu-l mai intereseaza. De fapt mai nou se joaca doar cu telecomenzi, telefoane, butoanele de la combina, linguri, capace, tuburi,carti si reviste de adulti Din graba am uitat sa-i impachetez jucarii acum cand am venit la socrii dar nu le-a simtit deloc lipsa.

Diana felicitari pentru iepuras

Btz, ma bucur mult ca e mai buna relatia cu Ovidiu. Tinem pumnii sa iasa bine analizele!

Am vazut-o pe scumpa de Natali, e ca o mica printesa

La multe lunite Matei si Yanis Stefan!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza fetele!
de cateva nopti, mai exact de vreo 2 sapt avem treziri nocturne. Nu mai pot! stau si il legan pe picioare cate o ora noaptea, simt ca ma lasa toti nervii! nu stiu ce are. Cateodata viseaza ceva si se trez in urlete! ma gandesc ca o fi de la dintisori, poate o mai veni inca unu. ii dau cu gengigel. ma gandeam la cristina intr-o noapte (crispro) in timp ce-l leganam,ca stiu ca si ea trece prin asa ceva cu vladut. tare nasol e! abia astept sa creasca sa doarma toata noaptea si sa poata sa vb sa zica ce-l doare.
si ma bucuram la un mom dat ca doarme bomba toata noaptea dar se pare ca au venit noptile tulburi! si mai nou nici in pat cu noi nu mai vrea sa doarma, tot se trez. ca sa nu mai zic ca in patut sta o ora maxim 2 si apoi se trez, si maraie sa-l luam in pat.
La multe lunite pentru Matei de oana
Yanis de beluistef, oare ce mai face??? Belu mai da de veste daca citesti din umbra, te rog!
Mara Madalina de ANDREEA84
Doresc multa sanatate tuturor delfinasilor!
Va poop

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

wow, racusor da' multe mese aveti. noi avem 5 mese, aia de noapte nu mai are de ceva timp. ideea e ca eu la 10 ii dau ultima..si este 250 ml lapte de noapte care e mai satios.
dimineata nu se trzeste si deci prima masa ii dau la 8-9 tot lapte dar normal , tot 250. am citit ca acum trebuie sa bea maxim 600 ml de lapte pe zi, ca sa pape si alte lucruri in timpul zilei.

pe urma avem o masa de fructe cu iaurt/branza si biscuiti, legume+carne/oua si cereale invariabil ca noi tot slabuti suntem, dar foarte activi. deja merge 6 pasi singur

bytz off Doamne dar ce simptome are Ovidiu de s-a gandit la asa ceva?! iar cu starea ta e sigur hormonal. eu mi-am revenit sa stii . am tinut dunkan 3 saptamani, am slabit 5 kg dupa care am luat ceva pastile de slabit(nu dati cu rosii) si in total am dat jos 10 kg. ma simt foarte bine. acum sper sa nu le mai pun..oricum ar mai trebui sa dau 15 jos, dar ideea e ca nu ma mai simt umflata, obosita, fara vlaga.

cata, starea asta a Mariei e tipica pentru rotavirus. sper ca e hidratata/perfuzata, ca ii dau probiotice, lapte fara lactoza...ai pm cu numarul meu de telefon sa-i dai Ancai daca vrea sa vorbeasca cu mine. eu nu am o parare buna despre sectia aia de la Grigore Alexandrescu ca am mai vazut si la colega noastra de camera ce i-au facut celui mic...

boon, eu inca nu stiu ce sa fac cu plodu la mare.mi se pare mult de la 10-18 sa-l tin in hotel...pai asa cum se mai distreaza si el?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Coteasca, dar nu sta cuminte in pat cand se trezeste? Eu is norocoasa ca acum Vlad se trezeste tot asa noaptea, sta treaz o ora , doua, dar nu se misca din pat, povesteste, mai maraie, il mai mangai, uneori ii mai cant, dar noroc ca nu tre sa il iau sa il leagan. sigur is ceva dintisori la voi, mai ales ca dormea bine noaptea.

Ilinca, da , trebuia sa fiu si eu mai directa aseara.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LML Mara, Matei, Yanis

crispro, rodyka, pt retetele de mamaliga. Eu pun (pt noi) 3 apa +1 1/2 faina.

btz, curaj, mami, o sa fie bine. Sanatate intregii familii. Mergi urgent la endocrinolog, nu e de glumit. La sf. Spiridon sectia endocrinologie e chiar la intrare (la poarta, intri in cladirea pe care scrie gastroenterologie parca si faci dreapta-stanga; eu am cautat de am inebunit si eram trimisa din maternitate, gravida si cu risc de nastere prematura, abia ma miscam, am facut un intreg ocol ca sa ajung din nou... la poarta; Mie diagnosticul mi l-a pus prof. Mogos - venea si la Suceava; anul trecut dr. gineco m-a trimis la una tinerica, mi-a placut de ea dar nu mai stiu cum o cheama. Cristina sigur, fam. nu o mai stiu.)
EDIT - am intrat pe site-un spitalului si am gasit, o cheama dr. Cristea Cristina

Catalina, unde e internata Maria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!
eu aseara la 10 jumate m-am bagat la somn ca eram rupta. mara dormea de la 8 jumate. a plouat misto aseara cu tunete si fulgere, vreme perfecta pt somn. a mancat la 5 jumate si dimineatza, surpriza! era 10 cand s-a trezit am crezut ca nu vad eu bine ceasul :)) n-a mai dormit mara pana la 10 de cand era mica mica

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello!!!!

Multumesc fetele pt sfaturi.Sapt viitoare ma duc la endocrinolog.Mc Crissy de recomandare,daca tu ai avut o relatie buna cu ea cred ca 99% voi ajunge si eu pe mainile ei.

LALA din pacate are multe simptome.Maine seara ne clarificam.Speram sa fie ok
Am vazut poze noi pe FB,o scumpete s-a facut SEBI.Scuze,dar pe YM chiar nu am avut timp de taclale.Sper zilele astea sa schimbam cateva vb.Pup.

Astazi ne-au venit rezultatele la digestie,din fericire sunt foarte bune

Mergi la inceput