Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Avem vreo 3-4 dar nu au mare succes- carticele papam bine setul de 9(parca) de la corint junior - primele mele carti ( de la mega image -45 ron) sii le iubim pe cele de la DK cu texturi.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

eu ma gandeam la www.all4baby.ro/produse/1921-carte-discovery-lamaze.aspx" target="_blank">carticica asta

www.all4baby.ro/produse/1623-floare-muzicala-lamaze.aspx" target="_blank"> floare 1
www.all4baby.ro/produse/1611-gradina-cu-flori-lamaze.aspx" target="_blank">flori 2
www.all4baby.ro/produse/2079-gradina-cu-flori-lamaze.aspx" target="_blank">flori 3
care dintre ele?

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Maria este inca in spital si vor sta pana saptamana viitoare. Este molesita, apatica....un omulet bolnav. Din cate am inteles medicii au decis sa extinda investigatiile dupa ce trece rotavirusul.....

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ioi, chiar ma gandeam cum fac cand implineste Vlad 2 ani.. ma gandeam sa il dau la cresa pt a sta in colectivitate, sa se imprieteneasca cu alti copii, etc. Apoi ma gandeam cate boli ia, ca asta mi-ar mai trebui fiind si la serviciu, si ma gandeam la o bona. mai am un pic de timp, sa vad cum fac. apoi cu bb2, ioi, ca atata ma gandesc si ma razgandesc... ba as vrea, ba nu as vrea... asta depinde de cum dorm noaptea, de cum ma lasa Vlad, de fapt. dar pana acolo mai am de lucru mult in relatia cu sotul!

Acum copilul e cu tata-so in dormitor , la desene, spera sa il adoarma... are inca 10 min, apoi ma bag eu.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Uff, ma regasesc si eu in cele scrise de tine daca R are zile bune spun ca mai fac unul, cand e nervos sau nu dormim bine noaptea, ma jur ca nu mai fac:)))

ca tot vb de premergator, cand am inceput sa-l pun pe R in premergator mai mult de 10 min nici eu nu vroia sa stea, pt ca nu stia sa puna piciorul sa mearga, ci doar statea in picioare si se juca cu jucariile premergatorului, dupa maraia sa-l iau de-acolo....a stat in stilul asta cam o luna de zile si dupa sa vezi cum a inceput sa se miste singur ca vroia sa junga la anumite obicte....cred eu, ca un copil v-a merge cand se simte el pregatit

Bumblebee, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa

Anne, "te invidiez" ca numai la voi in Italia se gasesc ciorapi asa de lungi(pana la genunchi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Maria este inca in spital si vor sta pana saptamana viitoare. Este molesita, apatica....un omulet bolnav. Din cate am inteles medicii au decis sa extinda investigatiile dupa ce trece rotavirusul.....

Catalina

O vestuta pentru David
Multumim

ma gandesc mereu la ele cred ca ii este tare tare greu...

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Era sa uit si azi sa fac urarile
La multi ani scumpe mamici, sa fiti sanatoase si fericite!
Bratafel
Creatza

Amelia si Analisa de Sheritra
Giuliano de Anne45

Robert de enik83
Anne de JuliaSM

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

da, rodica, se intereseaza de mara o iubesc amandoua. ma rog, toate 3. pe maicamea nu am mai socotit-o :)) dar cea de la cta e obositoare tare. e de juma de zi aici iar eu ma simt de parca am alergat intr-una de cand a venit, atat de obosita sunt. am iesit mai devreme afara si hop si ea. mergea in spatele meu. si asta nu imi place. pt ca ma simt prost atunci cand sunt cu cineva sa merg eu mai in fata, nu sunt mai presus de nimeni. apoi spalam niste pahare, statea in spatele meu, se uita peste umar. "da ce faci acolo?" ce puteam sa fac in chiuveta?

am si eu o problema si mereu va fac capu mare :)))soacrele

am vazut ca zicea cristina de isa ca face "nu". nu am vazut-o :(
mara zice "da". dar foarte hotarat asa "DA da" apoi o ia "dadaadada"

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

mie chiar mi-ai facut capul f mareeee pt ca nu stiu de ce ai atatea socre:)))) cu adica ai 2 soacre?

poate ai mai spus si n-am fost eu pe faza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Catalina

O vestuta pentru David
Multumim

Offf!nu am cuvinte....

Domne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, ma bucur ca ai fost mai vorbareata cu noi in seara asta , eu tot sper sa iasa bine analizele lui Ovidiu. iar tu fa-ti curaj si pentru tine

tina, are 2 soacre alice ptr ca sotul ei a avut 2 mame : cea naturala si cea care l-a crescut!

catalina, cred ca ii e foarte greu ANCAI in spital . cel putin vor continua investigatiile, sper sa dea peste personal medical de "calitate"

se pare ca nu voi fi singura toata noaptea, nasii au avut mai mult noroc decat noi, avionul a ajuns exact la ora indicata, asa ca in cel mult 3 ore ajunge tati acasa. intre timp i-am facut baita Isabelei, i-am pus cateva jucarioare in vanita si mi-am amintit de dilema lui Raul cu suzetele, la fel facea Isa cu jucarioarele: lua una in mana, apoi o lasa si lua alta , pana i le-am luat s-o spal si s-o scot din baie. doarme de o ora, de cum am pus-o in patut.

ma duc sa vad ce mai e pe la ferma

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am adormit-o si pe Maria, adica am tinut-o in brate si ne-am uitat amandoua la tv , ce dor mi-a fost de momente de-astea... doar ca acum e mare si am amortit cu totul, mi-e mila s-o trezesc s-o trimit in camera ei, asa ca am invelit-o aici pe canapea.

noapte buna, delfinariu. si o duminica placuta va doresc

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oana

Carticica - pare fainuta. Daca nu are altele merita.

Floare 1 - uitasem de ea e asa si asa.
Floare 2 - astea sunt top de top la noi.
Floare 3 - sunt floare 2 imbunatatita (asa par) deci bune.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput