Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Am o intrebare:Paul de cateva zile face scaune dese,parca ar fi diaree.Cum am zis,analizele la digestie sunt bune,dar nu cred ca au determinat si un parazit.
Oricum scaunele sunt dese,mai mult de 5 pe zi nu sunt,miros urat si aspect de diaree.Nu stim de la ce sa fie.Posibil de la dintisori,avand in vedere ca gingia de sus e umflata,cred ca ies ambii dinti deodata.
Acum va intreb:cate scaune pe zi faceau bebeii carora le ieseau dintii?Si cum erau scaunele????Paul la primii dinti nu a avut nimic.
Va pup.Revin mai tarziu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Crisu', incetisor va intrati pe fagasul normal, pasiunea renaste, numai nu te descuraja! a trecut ceva timp pt o apropiere tandra, dup-aia stii cum e: pofta vine 'mancand'
.
Lalique, dar Sebi e tare harnicut!
Eu nu cred ca ii voi modifica prea curand mesele. Felul 2 nici atat, eu nici la adulti nu prea sunt de acord cu 2 feluri de mancare, stiu ca la gradi asa se da, dar nu sunt fan..
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Din mesajul lalalei deduc ca Maria e la o sectie de la Gr. Alex. Stiti cumva cum e pozitionata fata de sectia ORL?
Pe beluistef am abordat-o intr-o zi pe messenger, parea grabita dar mi-a raspuns ca sunt bine cu totii. La fel si arissa.
lalala, pana ajungeti la hotel, faceti baita, papica, somnel, trezire, papa din nou, se joaca putin si iaca se face 18
Avem si noi un coltuc din 3
Ieri i-am facut taitei cu lapte, un varf de lingurita de scortisoara macinata, 1/4 lingurita zahar vanilat (blenderuit, of corse). Nu dovedeam sa umplu lingurita
. I-am pus cativa taitei si in piureul alb (piept, 2 dovlecei mici, putin pastarnac, cateva pastai galbene, un cartof mic, o unghie de ceapa, 1/4 catel usturoi, cativa taitei fara ou, unt) care l-a papat la pranz
Uitam, Alice parca ai descris-o pe soacra-mea. Tot ca la politie ma simt cand stau de vb cu ea (de fapt ma simteam, ca s-a mai potolit un pic).
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
ilinca, unde la munte sunteti? stai calma, in cj sunt 7 gr, deci tot in casa stam
si eu ma gandeam azi la elena, la larisa..eu recunosc ca sunt dependenta de dc..de 4 ani sunt activa..si nu stiu ce super activitate tb sa am s anu mai intru deloc pe calc.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
buna ziua, mamici!
ce frig e si in Bucuresti, brrrr! LML sarbatoritilor de azi: Mara, Yanis si Matei!!!
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
btz, am patit-o noi. Eu ziceam ca e de la dinti, pediatru a zis ca e diaree. Si nu facea mai mult de 5 scaune, cam 3-5.Verifica langa buric, sa nu fie deshidratat (strangi pielea intre degete, daca raman pliuri e deshidratat).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Crispro, si pt rezumate
.
Oana, noi ieri am mancat peste pt prima data peste, salau. Nu mi-am dat seama da ca i-a placut pt ca noi de doua zile ne cam chinuim cu mesele. Mananca foarte greu. Chiar si fructele pe care le manca cu mare placere. Culmea e ca deschide gura, iar cand ii dau lingurita o impinge cu limba afara. Si e tare comica cum gusta mancarea. Deschide gura foarte putin, cat sa-i intre varful linguritei si se intoarce intr-o parte sa deguste si invariabil se stramba.
![](mamica.gif)
crispro spune:
Mereu cand ma apuc de rezumat nu stiu ce sa scriu... imi amintesc doar de ultimele zile ale saptamanii. dar per ansamblu a fost o sapt grea pt multe dintre noi- copilasi bolnaviori nu gluma. Victor de Bumblebee a ajuns la spital, au fost internati, a avut febra 39.6- se pare ca a fost faringita aftoasa. of, ce greu a fost. De Maria Ancai stiam ca e bine, ca isi facuse analizele si au iesit bune, si uite ca acuma sunt si ele in spital, se pare ca are enterocolita ( a avut diaree si scaune cu sange). Doamne, ce nasol! Rubia a stat si ea in priza cu Maria, a luat ceva virus, febra, injectii, nopti nedormite. Denisa ne zicea de Carla ca a facut si ea febra, si de atunci nu mai stim nimic... speram ca e totul bine. Eva Dianei are si ea primul dintisor. Au mai vorbit fetele de jucarii Lamaze pt copii (Diana detine recordul la nr de jucarii). Giuliano de Anne a scapat de gips dar tot are o proteza destul de incomoda ce o poarta noaptea si un pic peste zi. BTZ asteapta rezultatele mai multor analize- pt Paul (ca are ceva ganglioni mariti la ceafa ce au legatura cu rosul in gat), pt Ovi al ei si urmeaza sa mearga si ea un endocrinolog (posibile probleme cu tiroida). am mai discutat despre meniul bebicilor, mancare pasata, cantitati; despre delfinasi miscareti si cazaturi; despre bebe2- asteptam curajoasele. Crissy si Katalina ne-au zis ca ele dorm cu bebicii in pat, si ca e atat de bine, mai ales ca ele zic ca asta e ultimul copilas al lor.
Alice a avut parte de vizita soacrelor, care mai de care mai bagarete, de i-au facut capul calendar. Imi amintesc acum de Aelita ca zicea ca e pe moarte bunicul ei, si asa ne-am reamintit toate de bunicii nostri dragi... si de vremurile copilariei... Saddie a trecut si ea prin stres maxim, s-a mutat cumnatul ei la ea (posibil bolnav de TBC) si un baietel (nepotel parca) ce se jucase cu Medeea cu rubeola (parca). pana la urma nici unul dintre cei doi nu a avut nimic, asa incat isi pot planifica linistiti concediul - nu mai au mult. Rodi si Paula sunt la cura, Oana si sotul ei la fel, dar au trecut la alt tip de cura. Eu ma tin de sauna si masaj. Mama Tinei e mai bine, e acasa acum. De Mycya eu inca nu stiu nimic... Imaya a fost prin Bacau dar nu s-a intalnit cu Bumblebee. Fetele din Iasi si Bumblebee planificau o intalnire, dar acum ca s-a imbolnavit Victor, au lasat pe luna viitoare. Adriana e tot cu munca, muuulta.
Reteta de dovlecei de la Eladea a avut mare succes - cel putin mamicile s-au declarat incantate, dar si unii delfinasi (inclusiv Theo al Roxanei). Carmen a avut botezul lui Leti, a pus cateva poze pe contul comun- ce bine arata!!! Otilia e in Ro, sunt foarte curioasa cum a fost aventura drumului spre casa... Am mai discutat despre marimi de hainute, ca sunt multe fete care vor sa faca o comanda comuna de pe aramis (e minim 500lei) - Eladea zicea ca a avut unele hainute de acolo care s-au largit/intins (acuma nu mai sunt sigura ca Eladea zicea...). Rodi si-a facut plinul de rochite pe vara, a luat la ochi (ca marime ma refer). Iar Diana a luat de 18-24 luni, deja!!! Oana si-a luat hainute de vara din Buc, dar cred ca se mai baga la o tura. Paula vrea sa ii cumpere (sau a dat deja comanda) un costum maramuresean, abia asteptam sail vedem. Ne-am mai minunat de cat mananca Isa si Mihai de Victo, si Matei al Oanei... povesteam de programul cu mesele, cand trecem (daca trecem) la program de copilasi mai mari, cu o cina mai consistenta decat sticluta de laptic. Nu mai stiu daca sapt asta sau aialalta discutam despre spalatul pe dinti, si ziceam ca majoritatea folosim nenedent cu degetarul ala pe post de periuta, si mereu imi amintesc de Ilinca, zicea ca a terminat un tub... si cred ca tu ziceai ca il speli dupa fiecare masa, bine tin minte? nu de alta, dar eu mai am gramada din tubul ala, si il folosesc de minim 3 luni, cred ca imi ajunge pana la majorat... Kata a fost de Pasti in Bucovina, am vazut pe Fb poze frumoase cu ei, cica a fost tare cuminte V, a mancat si a dormit. Laurika e la fel de "incantata " de soacra... mai un pic si se vor muta si ei. Catalina zicea de Anastasia ca nu a luat nimic in greutate in ultimele 3 sapt. dar la cate nazuri face la papa, nu e de mirare... avem copii mofturosi, ce mai... si al meu de cateva zile mananca jumatati de portii, dar doarme mai bine.. S-a mai discutat despre bebei la mare, costumatia lor. Eladea a achitat avansul pt Grecia, toata lumea se pregateste de concedii... mi-am facut si eu planuri pe un an... dar cel mai departe merge Palomina, in Cuba! La neamuri!
Imi mai amintesc ca vorbeau fetele de mobila, ca Roxana se muta la casa noua. No, nu mai stiu... Cris s-a reintors acasa de la mama, Lalala a intrat mai des pe la noi ( si a pus poze pe Fb cu dragul de Sebi, ce a crescut). Imi mai amintesc de Laurica , ca si ei viseaza la turul Europei cu o autorulota... hehe, cine n-ar vrea?
Cam atat tu fete, scuze daca am omis ceva (de fapt sigur, ca nu aveam cum sa le scriu pe toate).
Am plecat!! mergem la nasii mei un pic ca a fost ziua copilului lor!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Am uitat sa scriu in rezumat, important: daca vreti sa donati 2% pt Alex- vineri e ultima zi de depunere a declaratiilor la finante!!!
Si tot important: daca vreti sa ne intalnim, mamici cu copii, catel purcel, si sotior, sa va treceti datele in excelul facut pe gmail, pe contul comun, in Docs.
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](birthday.gif)
![](surf.gif)
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni