Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

crissy am impresia ca orl e la etajul 2 si sectia de gastro la et 3..sper sa tin bine minte..asta e valabil pentru cladirea respectiva, adica de sugari..nu stiu exact cum sa explic..

bytz
eu nici nu am intrat pe yahoo..asa ca..relax..sanatate multa va doresc. cu scaunele ..hmm tocmai i-au iesit 2 dinti si a avut scaunele f f f moi , dar urat mirositoare sunt mai tot timpul la el..dar a avut 3 pe zi

bumble
asa-i la mers e tare harnicut..nu prea mai pot sa tin pasul cu el..aa..si are o atractie spre aspirator . cum mai e victor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, ma sa stii ca nu m-am dus sa vad dc respira, dar i-am luat temperatura..
oricum, ceva nu e bine cu puiutul meu, nu e asa de vesel cum e el d e obicei..tine asa gurita inchisa..a stat azi lg tati,.pe spate si se juca cu piciorusele..el n-a mai facut asa ceva de luni de zile..numa se intoarce si patruleaza...nu rade in hohote..poate de la raceala e mai apatic asa..
deci la noi somnul asta lung/des de peste zi, nu e a buna.
no, azi iar a dormit mult, acum e la a doua tura..dar cum ziceam, prefer sa fie mai vesel si sa doarma mai putin.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

n-a murit bunica-meu
nu stiu daca isi revine,sau e asa doar aparent..stiti ca batranii mai au reveniri din astea si apoi cad definitiv...probabil a "inviat" cand a vazut-o dupa atata timp pe sora-mea si pe matusa-mea,cealalta fata a lui...

ce faceti azi? eu lenevesc,sa vad cum ma misc sa iesim undeva,ca as zace,e un timp asa urat..

va pup!!!

Mergi la inceput

aelita noi nu facem nimic. stam in casuca. e vant, urat afara..mallul nu e distractie pt mine. cumparaturile ma obosesc.
mihai cum e bolnavior un pic nu am chef sa il duc la AC si alti virusei..
ma bucur ca am reusit sa ii culc in aceeasi camera. asa mi-e de drag de ei noaptea cd intru la ei inainte sa ma culc..sa vad dc stefan e invelit..cum doarme mihai..de fapt intru de dragu lor..asa sforaie fiecare in patutul lui..
si mereu ma gandesc la tine..cred ca e f frumos la tine cu copilasii tai micuti si draguti.

eu insa nu cred ca pot face fata la mai mult de 2.
ma duc sa mai citesc ceva cat dorm piticotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Aelita ma bucur sa aud. Nici noi nu facem nimic, stam in casa ca ploua la buc. Si marA doarme ca daca s-a trezit la 10 am culcat-o la 2

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

VICTO ce bine ca ai reusit cu dormitul !! asa intru si eu la ei noaptea,ei se culca mult inaintea mea,ma duc sa ii pup,iideranjez saracii,ca imi vine sa-i smotocesc ...Miguel e inca in patut langa patul meu,il smotocesc si pe el la fel inainte sa ma culc...mai bag mana printre gratii la el.ma impinge,niciunul nu suporta ceva langa ei Si eu sunt stresanta

aici e inchis peste tot,doar sa ii scot un pic la o plimbare prin parc,desi nu pot sa faca nimic ca e totul ud..daca a tot plouat.si asa urat.dar macar o gura de aer.

Am citit din urma ,ce frumos ati povestit despre bunicii vostri.
CRISPO
e atat de trist cand se duc...oricat am sti ca asta e rostul vietii...
Cand s-a dus bunica-mea eram gravida cu Sofia in vreo 8 luni...cu o luna jumate inainte sa nasc .nu aveam cum sa ma duc ...

am avut niste zile ...,de miercuri seara a fost si nepotelul de 5 ani la mine,pana vineri seara,ca sora-mea a plecat in tara.nici la gradinita nu aveam cum sa il duc,pt ca eu stau departe ,casa si gradinita lor e la o ora distanta.am stat acasa cu 3 baieti,Sofia la gradinita,cand venea si ea ii scoteam la topogane...uf,greu!!!! deci nu mai fac sigur!!

Mergi la inceput

o sa fie bine si cu 2 flacai la tine, chiar dc ai fi vrut inca o fetita...sofi va fi mereu speciala, iar baietii n-ai cum sa nu-i iubesti, ca-s deosebiti

am reusit cu dormitul in sensul ca ii culc acolo seara, dar cd se trezeste mihai, stefan vine in dormitor..ca il trezeste frate-su..sau vine si fara motiv ori baga din alea ca il doare capu .dar vreo 2-3 ore dorm acolo, amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna fetelor.azi speram si eu sa recuperez cu cititul,dar se pare ca nu am noroc. Am fost cu piciu in IOR(da,pe ploaie...ca in casa nu ne mai intelegeam)si am reusit sa pierd o ghetuta(am vazut cand eram aproape acasa).Asa ca ma mai duc o data in parc poate o gasesc,desi slabe sperante. Si am dat si o tura de lac,trebuie sa caut tot parcul :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Vai de picioarele tale pufescu

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, m-ai intrebat in cap trecut de solutia pt febra. Scuze, abia acum mi-am amintit, in spital dadeau paracetamol (pastila pisata, cred ca un sfert si cu apa, pus in seringa) si alternau cu nurofen, la nevoie novocalmin, oricum, tempt mai mare de 38,5 incepeau impachetarile. Deci, nimic miraculos si nemaivazut, dar daca Doamne feri era ceva de convulsii, au tot felul de minuni pt asta.. Mai mult de asta ne-au tinut internati..

Victor se simte bine, dupa mine, cred ca si-a revenit cu totul.. si eruptia s-a mai potolit, i-a mai trecut si din sictireala, de aseara somnul e ca inainte (adica doarme in reprize, foieli si bocete).
Acum mai vin cu alta nemultumire, transaminazele sunt marite, dar mai mult decat data trecuta . Dr spunea ca viroza sa nu-si fi facut de cap si pe la ficat..

Fetele din Iasi, ma bag si eu la o comanda pe aramis, banii vi-i trimit in cont si prod le-oi lua la inceputul lui iunie.

Am pierdut numarul Mycyei , stiam ca l-am salvat, dar nu il gasesc!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput