Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Is bucuroasa, is bucuroasa, is bucuroasa .... nimic de-a face cu analize, eco, dar cu sarcina, da. Cu poftele de sarcina . Ce inseamna sa ai prietene (chiar si mai mult virtuale si un pic reale, ne-am intaplnit o singura data)!! Numai am pomenit ca mi-e pofta de nuga siiii ... am primit azi acasa nuga!!! SI un cadou pt. S., un tricou desenat cu Miffy ... yuuuppiiii!!!

Nu ma bagati in seama, trebuia sa imi exteriorizez si eu bucuria .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui Lia73
[dc tre sa faci amnio?
mie dr mi-a zis c-o sa fac doar triplu test

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+12

Ptr. ca DT indica risc crescut, o sa fac si TT si apoi vedem daca se impune amnio.

Multumesc fetelor ptr. incurajari

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

asa se procedeaza si aici .amnio ramane ultima pe lista ,dar e si cea care iti da rezultatul clar .pt aceste teste trebuie sa fii pregatita sufleteste si psihic ,dar multe arata cote ridicate fara a fi totusi vorba cu adevarat de o problema cromozomiala.gandeste pozitiv si roaga-te la bunul Dumnezeu sa nu fie decat o eroare,iar bebe sa fie sanatos.pe cand ai programat triplul test?Ai peste 40 de e cota de 1 la 50 ?La noi se spune ca e 1 la 200 pana in 40 de ani .sper sa aud in curand de bine ! multa sanatate !

vine bebe

Mergi la inceput

lia ,bine ai revenit acasa si aici la noi in casa ! ai grija de tine in continare si bucura-te de linistea cm !

vine bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Is bucuroasa, is bucuroasa, is bucuroasa .... nimic de-a face cu analize, eco, dar cu sarcina, da. Cu poftele de sarcina . Ce inseamna sa ai prietene (chiar si mai mult virtuale si un pic reale, ne-am intaplnit o singura data)!! Numai am pomenit ca mi-e pofta de nuga siiii ... am primit azi acasa nuga!!! SI un cadou pt. S., un tricou desenat cu Miffy ... yuuuppiiii!!!

Nu ma bagati in seama, trebuia sa imi exteriorizez si eu bucuria .

ce atenta prietena ta ! si noi santem fani miffy,de pe vremea can locuiam in olanda ! pe acolo il cheama nijntje!

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Hello fetelor!!
Dar cat ati mai scris, am ramas muuult in urma...
Am fost alaltaieri la eco si mi-am vazut samburelul. Totul este in regula, inimioara bate cu forta, avem 179 bpm si mai avem formate extremitatea cefalica, trunchiul si mugurii mebranelor
Sarcina era atunci de 8 saptamani si 4 zile de la DUM si ecografic avea 8 saptamani si 2 zile. Asta se intelege, pentru ca am ovulat prin z 17...

In rest suntem bine, m-am hotarat sa nasc la Sanador. Am vazut spitalul si mi se pare suuper, iar in doctorita mea am incredere, asa ca raman cu varianta Sanador.

Va pup si va doresc un weekend minunat!

Cu ajutorul lui DD sunt 8+

ela's baby

Mergi la inceput

Noi nu suntem neaparat fani Miffy, ba nu o cunoaste, dar e fan iepurasi. E desenat de ea, de fata asta, cu manutele ei talentate. Asa ca, e un cadou cu si de mult suflet.

Mergi la inceput

many - gandeste pozitiv. De ce e riscul asa de mare la amnio? Hai ca o sa fie bine, ai sa vezi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Albert nu am 40 ani, 38 . TT o sa fac dupa sapt.16. Acum sunt daramanta dar incerc de dragul copilului sa ma adun.
Brambu

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Brambu, ce cadou dragutz! sa stii ca si eu impreuna cu mare parte dintre randunici suntem prietene si in viata reala, ne vedem des, vorbim la telefon, mergem la party-urile copiilor, la munte, la mare.. ne-am facut o gasca super misto, foarte unite suntem, si am devenit mai apropiate si mai prietene decat credeam eu vreodata ca s-ar putea.. si s-a intamplat ca prietenii vechi din viata reala sa ne dezamageasca, insa sa fim surprinse extrem de placut de cate cineva de pe forum... uite-asa ne-am strans un grup frumos!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

da stiu ca scrieti, nu gluma, burticutelor!
nu reusesc sa va ajung din urma...
felicitari noilor venite, sa cresteti sanatosi si sa stea bebeii cuminti in culcusul lor pana la termen!
am si eu o veste buna, azi am fost a patra oara la ultrasound,avem 23,5 mm si suntem foarte activi...adica bebeul ...
va pupacesc!

9+

Mergi la inceput