Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
baby_r7 spune:
felicitarii noilor gravidute venite cu vesti de la echo!!!!!!!!!!
interesanta discutia, dar nu am rabdare sa reusesc sa si scriu prea mult............, azi domnisoara mea nu a vrut sa doarma..si mami e in coma de somn.............si are nervii intinsi la maxim......................bine ca a ajuns sotul acasa si a iesit la cumparaturi cu Bianca si am stat un pic linistita in pat ca eram in stare sa ma cert cu toata lumea............
apropo de colege rau intentionate.
eu cand eram gravida cu Bianca mai intai am slabit si oricum eu sunt de felul meu mai slabuta.......
aveam si eu binevoitoare care ma tot intreba zilnic: dar tu nu mananci nimic????
sau vai ce slaba esti, dar cat ai slabit!!!!???!!!!
ma bucur enorm ca nu am luat-o in seama.......mai ales ca eu slabeam pentru ca intr-o veselie..........
asemenea specimente de femei gasesti pe toate drumurile.....
nemultumite de cum arata se razbuna pe restul lumii jignind....
nu merita sa le bagati in seama..........
Lia sper sa mai mergi in spital, doar cand ti s-o rupe apa
asta seara m-am amuzat si eu cu al meu sot:
Bianca este nascuta pe data de 08.08.2008........
si ne amuzam la gandul ca bebe2 va veni pe data de 11.11.2011.........daca tot fac cezariana....hihihi
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+
baby_r7 spune:
gata eu ma bag in pat la tv........ca vad ca ma ia durerea de mijloc......oricum tati e bucatar asta seara....si noi amandoua stam sa il asteptam....ne uitam la Dansez pentru tine.........ca ii place lui Bianca si mami se uita cu ea.
noapte buna
aaaaaa si am uitat total azi sa va spun ca a ineput sa miste bebe , prima data a miscat la echo.cand il masura si aseara s-a simtit si la atingere............
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+
dana84 spune:
many,draga mea, suntem alaturi de tine.inteleg starea in care esti si gandurile pe care le ai dar gandeste-te ca totul trebuie sa fie bine si gandurile tale ajung si la bebe si nu ii fac bine...fii tare... suntem cu tine
georgia uite asta merita colega ta ...sa nu pui la suflet tgoate rautatile astea.si eu am la servici o colega cu care nu vb dar nici nu pot sa ma uit la ea de scarba ce imi e de ea.asa ca da-i ignore...delete...sau ce vrei tu...fii rea cu ea pt ca iti spun eu ca pe astea indiferenta le doare cel mai tare
brambule....asa fetita delicioasa ce ai tu...doamne cateodata copii scot niste chestii care te fac sa ramai masca...parerea mea este ca asa va fii cum zice fata pt ca daca ea a spus ca i-a spus Doamne Doamne ca va avea o surioara sa stii ca asa este.1000pt fata
corina LA MUUUUUUULTIIIIII ANIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geanina bine ai venit.sa ai sarcina usoara si bebe gras si sanatos
12+
Iti multumim Doamne
dana84 spune:
ahaaa.....stiam eu ca am mai uitat.....
liiiiiaaaaa...bine ai revenit iubita.ma bucut enorm ca bebe este bine si in parametrii si ca tu te simti ok.
babyfelicitari pt puiutul miscator
12+
Iti multumim Doamne
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeeeeeeeeeeee
o cafelutaa, un suculet ceva?
o zi faina sa aveti
many sunt convinsa de fapt SUNT SIGURA ca DT a iesit gresit
o sa fie fffffffffffffffffff bine la TT
pup fata si nu te stresa
si yo tot 38 am
am dormit ca o purcica
de la 22-4
este un record avand in vedere ca nu dormeam noptile si nici ziua nu inchideam un ochi
dar diazepamul in vena e o minune
ma relaxeaza si ma simt asa de bine cad sunt odihnita................
cred ca se vede, scriu intr-o veselie
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+12
ioana_iasi spune:
buna dimineata
Hristos a inviat!
Lia multumim pentru suculet,ce ma bucur ca sunteti foarte active.
Am de citit mult din urma,eu am fost 2 saptamani ffoarte ocupata cu serviciul,multe intrnari,apoi cand ajungeam acasa trebuia sa acord atentie lui teodor apoi luam somn.
Felicitari noilor mamici,felicitari celor care au venit cu vesti de la eco.
Va si revin imediat ma apuc de citit din urma.....
12+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
luny spune:
neatza! ca tot zicea Lia!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dianalaura spune:
Multam de cafea fetelor!
Noi pe acasa...Stefan saracu s-a saturat de stat in casa,...dar asta e...cu varicela nu te pui...
Acum o sa il las pe el un pic la calculator sa se joace, sa ii mai treaca timpul...
Afara e urat, sta sa ploua, bate vantul si e un frig.......nu cred ca sunt mai mult de 5-6 grade. Si suntem in luna Mai!!!
diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
abramburika spune:
Neata!!
Chiar asa frig e in tara? Aici sunt 20-22 grade peste zi. Ieri cand am venit din parc eram lesinate amandoua, ne batuse soarele in cap . Dar se sta bine, nu sunt caldurile alea infernale, inca.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!