Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lia, nici noi nu te-am uitat! sarcina usoara!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ma bucur sa citesc vesti bune pe aici, Lia te . Din pacate eu sunt la pamant, se pare ca ma indrept spre amniocenteza, dar nu asta este problema ci ptr. ca la varsta mea riscul de avort in urma amniocentezei este de 1:50, sunt devastata si ochii nu se mai vad de plans. Am incercat sa compar DT facut in sarcina cu Vlad cu cel de acum, facute in acelasi loc, cred ca au schimbat metoda, ca nimic din interpretare si explicatii nu se mai pupa.In plus acum sunt calculate:riscul de varsta al mamei, riscul calculat si riscul biochimic, care atunci nu era. O sa vad ce spune si proful si dr. mea. Data trecuta, cand eram tot speriata, am mers prima data la prof si datele statistice le-a bagat intr-un tabel al lui (din care eu nu am inteles nimic, era in ebraica) si a zis ca din punctul lui de vedere nu este nici un risc, cu toate ca DT dadea risc calculat crescut, si a avut dreptate, Vlad este perfect. Oare acum cum va fi ?. Ma apuc de munca, sa mai uit, sper sa pot.
Va si w-e placut

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lia, e tare sotul tau .

Emily, eu cu dr. Niculescu am istorie lunga, datorita lui Larisa mea este sanatoasa, stiam ca nu pot naste cu el, dar nu as fi mers la altul cel putin pentru primele controale. Stiu ca Rahimian este cel mai bun ecografist de acolo.
Fetelor, la dr. Romila cine mai merge?

Petro, m-a emotionat tare Silvia, este minunata!!!

Geanina, bun venit!

Roxana, multumesc, ti-am admirat si eu fetita .

Georgia, subscriu la ce au spus fetele inaintea mea, adaugand ca, in cazul in care ea va fi insarcinata cat timp veti mai fi colege, sa-i platesti cu aceeasi moneda .
Eu sunt genul ala care mananc ca sparta si numai prostii si nu prea se vede, dar am prietene care se ingrasa cu aer, cum zicea cineva aici. Asta nu inseamna ca le iubesc mai putin, fiecare are metabolismul ei si important este sa te simti bine in pielea ta. Eu as fi tare nefericita daca ar trebui sa-mi impun restrictii la mancare, merg pe ideea "traiesc ca sa mananc, nu mananc ca sa traiesc".

V-ati prins sa sunt in toane mai bune azi? Am venit de la epilat si am de gand ca in weekend sa fac ceva frumos pt mine, poate un tratament la par, poate un masaj... mai vedem. Pana plecam la mare visez cu ochii deschisi.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ma bucur sa citesc vesti bune pe aici, Lia te . Din pacate eu sunt la pamant, se pare ca ma indrept spre amniocenteza, dar nu asta este problema ci ptr. ca la varsta mea riscul de avort in urma amniocentezei este de 1:50, sunt devastata si ochii nu se mai vad de plans. Am incercat sa compar DT facut in sarcina cu Vlad cu cel de acum, facute in acelasi loc, cred ca au schimbat metoda, ca nimic din interpretare si explicatii nu se mai pupa.In plus acum sunt calculate:riscul de varsta al mamei, riscul calculat si riscul biochimic, care atunci nu era. O sa vad ce spune si proful si dr. mea. Data trecuta, cand eram tot speriata, am mers prima data la prof si datele statistice le-a bagat intr-un tabel al lui (din care eu nu am inteles nimic, era in ebraica) si a zis ca din punctul lui de vedere nu este nici un risc, cu toate ca DT dadea risc calculat crescut, si a avut dreptate, Vlad este perfect. Oare acum cum va fi ?. Ma apuc de munca, sa mai uit, sper sa pot.
Va si w-e placut

Multumesc Doamne!

dc tre sa faci amnio?
mie dr mi-a zis c-o sa fac doar triplu test

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

SI YO SUNT GRASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
nu-mi este rusine s-o spun
pana la urma nu am mancat si nu mananc din sacul nimanui
ideeea e ca am luat f mult in greutate dupa extrauterina si cele 2 sarcini pierdute
cel putin la prima sarcina am luat super mult
mancam numa slana, va jur
in sfarsit, azi dna dr mi=a zis sa nu mai mananc cu paine si f fainoase
o sa incerc
georgia, nu te stresa

bebelinul meu scump

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Many sper sa nu fie nevoie de amnio pana la urma! Sau daca e inevitabil sa treceti cu bine...Ai incredere in medicul tau, te'a ajutat sa ai un copil perfect deja, o sa iti fie alaturi si pentru bebelina

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Georgia "prietena ta" e penibila... Nu inteleg cum isi permite sa iti critice greutatea, da ce trebuie sa fim toate un standard. Atat timp cat tu esti bine nu vad ce o ... grija.. Eu as cam repezi'o si clar n'as mai manca nu ea...mi'ar sta mangarea'n gat dupa ce m'a facut grasa

Si la faza cu cine deschide usa, eu zic ca aveti aceasi prioritate, tu ca esti graviduta, ea ca are probleme de sanatate, deci nu esti obligata sa ii deschizi usa, daca era singura ce facea, cine ii deschidea usa?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73
[dc tre sa faci amnio?
mie dr mi-a zis c-o sa fac doar triplu test

bebelinul meu scump

+12

Ptr. ca DT indica risc crescut, o sa fac si TT si apoi vedem daca se impune amnio.

Multumesc fetelor ptr. incurajari

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Brambu, cauta musai www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=1002268&view=&osCsid=4flrgmbpoiol7glsj12to4n6p0" target="_blank">cartea asta, eu am tot auzit prin prieteni ca spuneau de Muf, ca are caracteristicile unui copil de cristal, am citit cartea si am inteles mai multe.. in mod normal, nu le am p-asta si nu cred neaparat in paranormal or whatever, dar.. ptr cultura generala am citit-o si niste chestii comune chiar am gasit! oricum, au fost subievte si aici pe tema asta, da un Gogu si gasesti cate ceva.
Georgia, multe i-as fi zis eu colegei... din prietenie, asa... pe langa nesimtire, are tupeu cat casa, zau ca nu merita efortul, nu te mai stresa ca nu face bine burticii..
many_bani nu te panica, a fost bine la primul copilas, sunt sigura ca la fel va fi si acum! cati ani ai tu de zici ca asta ar fi buba?..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Din aceeasi serie cu Silvia a lui Petro, Sabina mea o intreaba pe sora-sa: "Lari, tu esti Alexandra?", faza la care noi am ramas etonati, pentru ca, daca bebe3 e fetita, va fi Alexandra, insa nu am vorbit asta niciodata de fata cu ea, nu stiu de unde i-a venit. Daca e baiatel, va fi Lex, adica Alexandru.

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput