Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny apropo, ma doare spatele deja.. am si o scolioza ce-i drept, de acolo se trage... are cineva idee daca s-ar putea face ceva, vreo crema permisa in sarcina?... Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
neatza ,
va invit la o cafea si un rafaello de ziua mamei !sa traiti mamicilor!
Eu am avut si inca mai am probleme cu spatele.in sarcina precedenta am fost la ortoped ,am primit branturi speciale pt incaltaminte ,facute special la comanda,dar care nu au ajutat in mod deosebit.in trim 3 nici nu puteam sta pe scaun de durere ,dar din pacate nu mi-a putut da decat trimitere la fizioterapeut pt masaje ,caci creme sau pastile nici vorba .si evident acasa si la sala exercitii tipice pt problemele spatelui.am facut dupa mai multe investiatii ,am ajuns sa fac si rmn ,dar se pare ca e doar o problema musculara si tine de mine cat de bine ma ingrijesc.faptul ca stau mult pe scaun ,la comp si nu mereu sant atenta la pozitie e un dezavantaj.in curand reincep si eu programul la sala ,caci simt cum de 2 luni de cand nu am mai fost ,s-a slabit iarasi musculatura .inotul e iarasi f recomandat ,in mod special inotul pe spate .multa sanatate!
vine bebe
albertje spune:
walkiria ,multa sanatate si sper sa vii cu vesti bune in curand .urmeaza mai bine sfatul medicului si ramai acasa .iti vei gasi tu activitati interesante de facut ,sa nu te plictisesti.
miereamara ,superbe poze ,superbi parinti ,excelent de dragalas micutul vostru.nici nu avea cum altfel cu asa parinti ,nu?
vine bebe
luny spune:
cafea cu lapte?
albertje de inot stiu, de fapt e cel mai indicat in sarcina, si o sa inot din plin la piscina, numa sa vina caldura mai repede... eu trebuia sa fac fizioterapie pt scolioza, insa nu am apucat ca am ramas insarcinata... mai departe, Doamne ajuta!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
Neata!!
LA multi ani, mamicilor (pe unde se sarbatoreste)!!
albert - azi avem circul in program, da' cred ca schimbam. Vrem sa mergem intr-un parc, la Milano ... mandra mea e cea mai fericita afara, la alergat, catarat, leagane etc. Si am intrebat-o aseara ce vrea, circ sau parc si a zis parc. Sa vedem daca azi tot asta vrea ... ne supunem dorintelor ei, deci.
In rest, nimic nou ... mmm, macaroane cu branza, nu suna rau. Aseara am mancat mamaliguta cu branza si smantana (de la mag. romanesc, aici e alt soi de smantana).
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
albertje spune:
citat din mesajul lui abramburika Neata!! LA multi ani, mamicilor (pe unde se sarbatoreste)!! albert - azi avem circul in program, da' cred ca schimbam. Vrem sa mergem intr-un parc, la Milano ... mandra mea e cea mai fericita afara, la alergat, catarat, leagane etc. Si am intrebat-o aseara ce vrea, circ sau parc si a zis parc. Sa vedem daca azi tot asta vrea ... ne supunem dorintelor ei, deci. In rest, nimic nou ... mmm, macaroane cu branza, nu suna rau. Aseara am mancat mamaliguta cu branza si smantana (de la mag. romanesc, aici e alt soi de smantana). ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
distractie placuta oricum ,oriunde ar fi ! important e ea sa se simta bine !
si noi avem inca in plan sa mergem la zoo ,dar se anuntza pan in 30 de grade astazi si parca nu imi vine a umbla toata ziua prin soare .astept sa se trezeasca si baietii si sa supunem votului unde vom petrece astazi .
vine bebe
albertje spune:
citat din mesajul lui luny cafea cu lapte? albertje de inot stiu, de fapt e cel mai indicat in sarcina, si o sa inot din plin la piscina, numa sa vina caldura mai repede... eu trebuia sa fac fizioterapie pt scolioza, insa nu am apucat ca am ramas insarcinata... mai departe, Doamne ajuta! Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
la fizio poti merge si cand esti insacrcinata ,dar la cine are experienta .in general fizioterapia se bazeaza pe exercitii sau masaje usoare de relaxare a musculaturii .eu cum ziceam am inceput in trim 3 masajele ,dar fizioterapeuta mea avea o experienta vasta si stia unde anume nu are voie sa maseze pt a nu provoca contractii si nasterea .e bine sa mergi sa ai o dicutie cu un fizioterapeut si sa intrebi care sant procedurile ce urmeaza sa le aplice in cazul tau si cand e recomandat sa incepi .nu poti lasa problema asa la nesfarsit .cu avansarea sarcinii ,problemele se vor inteti .e bine sa previi .
vine bebe
dianalaura spune:
Neata fetelor!
Multam de cafea!
Ce as vrea si eu macat un strop de caldura...la noi e sopare de dimineata...dar din acela cu dinti...de iarna...e foarte frig afara..cica de maine se incalzeste....
Eu ma pregatesc de botez, e la verisoara mea, de la care o sa primesc hainutele. La fetita am fost noi nasi, ca nasii lor de cununie nu au ajuns in timp util la biserica..acum sunt curioasa daca se vor prezenta ..Va pup si va doresc o duminica placuta!
PS. Ma bucur ca nu am greturi (nici macar senzatia de rau, am experimentat-o doar de cateva ori), ca nu stiu cum treceam prin boezul asta cu punga dupa mine
diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
CarlaV spune:
Irina, v-am admirat pozele, sunteti foarte frumosi toti.
Walkiria, ceaiul indian chippewa este o combinatie de 8 plante, foarte utile mai ales pentru ficat, se gaseste la noi, cauta pe net.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
corina_s spune:
neata, asa pe la pranz
la noi e urat afara, sta sa si ploua..sper sa vina caldura mai repede
abramburika, plimbare placuta in parc
diana, sa nu vina greturile deloc si sa te distrezi la botez
eu nu am chef de nimic azi, trebuie sa fac si ceva de mancare
9+