Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau!
eu as sta numai in pat, am o lene si o moleseala, ceva de speriat! macar atat sa am si eu..
walkiria cu ficatul nu e de joaca... eu in locul tau chiar as sta acasa si as face cum spune medicul. Si eu am luat tratament(antibiotic chiar) in ultimul trimestru de sarcina pt streptococ B si nu au fost probleme, stai linistita ca nu afecteaza bb, mai ales daca gineco iti spune ca e ok! din pacate si acum 2 saptamani am fost nevoita sa ma tratez la fel, ptr o amigdalita pultacee.. am evitat cat s-a putut, dar a fost prea nasol.. apoi mi s-a explicat ca riscul e mai mare sa pierd sarcina daca nu iau tratamentul, decat invers! trebuie sa pui lucrurile in balanta, beneficiu/risc! si eu cred ca nasc la Medlife!la ce medic mergi? a, s-ar putea sa nu fii stricata la stomac, ci sa fie un simptom d esracina, merge f bine ceaiul de menta!
miereamara ce poze faine, soare, cald, piscina si parinti relaxati, super! mie chiar mi-a desenat peretii Matei

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

poate va ajuta..

"Tratamente naturale si eficiente in sarcina

Cata vreme esti insarcinata iti este interzis sa te folosesti de medicamente deoarece ii poti face rau copilasului din burtica. Poti, in schimb, sa apelezi la ajutorul darnicei naturi, cea care iti poate oferi solutii eficiente pentru tine si in acelasi timp inofensive pentru micutul tau.
Carenta de vitamine este prima care te afecteaza atunci cand esti gravida. Pentru a suplimenta vitaminele din alimente poti consuma ceai din fructe de catina sau de macese, ambele cu o mare valoare vitaminizanta. Pentru efect depurativ este recomandat ceaiul de urzica sau cel preparat din frunze de coacaz si zmeura. Ceaiul se prepara prin infuzare , turnandu-se 250 ml (o cana) de apa clocotita peste o lingurita de flori sau frunze de planta.

Pentru combaterea starilor de greata sau voma, cel mai bun este ceaiul din frunze de menta. La fel de bun este si ceaiul de busuioc sau de lichen de piatra. Se prepara prin infuzarea unei lingurite de planta la o cana de 250 ml de apa clocotita, la care se adauga un varf de cutit de bicarbonat de sodium alimentar, pentru reducerea aciditatii. Se recomanda consumul a doua cani de ceai pe zi, baute cu inghitituri mici. Roinita combate si ea greturile matinale, dar ceaiul trebuie utilizat cu prudenta (doar o cana de ceai pe zi).

Un alt remediu natural pentru greturile primului trimestru de sarcina sunt bananele. Aceste fructe au un continut mare de potasiu si vitamina B cu rezultate spectaculoase in combaterea neplacutei senzatii.

In caz de diaree sau migrene, viitoarea mamica poate apela la ceaiul de busuioc. Aceeasi planta este recomandata imediat dupa nastere pentru stimularea lactatiei. Tot pentru problemele cu diareea, ca antidot este indicat ceaiul din frunze de afin, rachitan, zmeur sau mur. Se pune o lingurita de ceai la o cana de apa si se face infuzie.

Impotriva febrei este bun ceaiul de lichen de piatra si de herba tintaura. Cel de herba tintaura se prepara sub forma de infuzie, din partea aeriana a plantei. Se consuma doar o cana pe zi. Tot pentru combaterea febrei se pot utiliza cataplasmele cu faina de mustar, care se aplica in zona pieptului, a fruntii sau a gatului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Diana , luni am programare la dr si am sa vb cu el sa ma programeze pe 18-20 dec.

Si eu am o lene si o molesala,...... abia am mancat si iar mi-e foamesi mai am o problema eu am fost fumoatoare inraitade cand am aflat ca sunt insarcinata le-am rarit adica de la 2 pachete am ajuns la 5-6 tigari.Dar nu mai vreau sa fumez deloc dar nu stiu cum sa fac.La prima sarcina nu am fumat ptr ca nu suportam nici mirosu daramite gustu, e acum nu prea am greturi si vad ca nu prea ma deranjaza tigarea

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

walkiria ce bine ca ai intrat, ca ne faceam griji
o sa fie bine, insa eu zic sa te pui pe tine pe primul plan, sa te odihnesti si sa o lasi cu munca mai usor
cu ce medic nasti?

vreau si eu la caldura, ca tare m-am saturat de frig si ploi in fiecare zi
fetele, eu azi am fost o lenesa
m-am trezit si tarziu, am dormit si dupa masa vreo 2 ore
a facut sotul putin curat iar eu ma duc sa fac niste macaroane cu branza
vad ca mai m-au lasat greturile, insa am o stare de as dormi non stop

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Walkiria, eu nu am slabit si nu m-am ingrasat pe cantar, azi fac 10 saptamani, insa vad ca talia incepe sa devina o amintire frumoasa . Nu te ingrijora, ai timp sa iei in greutate.
Eu am vazut ca chippewa este miraculos pentru refacerea celulei hepatice, dar poti folosi numai dupa ce nasti si termini de alaptat.

Merg sa vad pozele Irinei, azi mi-a fost mai rau ca niciodata in ultimele 2 saptamani .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

mai ai macaroane cu branza, Corina???

Mergi la inceput

apropo, ma doare spatele deja.. am si o scolioza ce-i drept, de acolo se trage... are cineva idee daca s-ar putea face ceva, vreo crema permisa in sarcina?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luny, masaj...

Ane, bun venit! Cum e vremea acolo?

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Miereamara esti o mami f frumoasa si ai un pictoras superb!

Luny stiu ca nu e de joaca, problema mea e ca de 7 ani de cand am descoperit virusul ma tot chinui cu regim, pe car in ultimul timp nu prea l-am mai tinut ca efectiv sunt satula sa ma abtin de la atatea.

Carla ce este chippewa? Si unde se gaseste?
Corina, scuze ca v-am ingrijorat. Am vrut sa incep sa scriu dupa ce am recuperat tot, ca sa nu pierd nicio discutie de-a voastra.

Eu merg la Medlife la dr. Gabriel Mitroi. Mi s-a parut ff ok, s-a uitat pe tot dosarul meu, a luat analiza cu analiza la verificat....si credeti-ma ca am un dosar destul de stufos, ca mai am si trombofilie si a tr sa fac o gramada de teste.
O sa fac cezariana, ca sa minimizam riscul de a contacta bebele virusul b.

Noi am fost la cumparaturi si maine facem mancarica, ca azi am lenevit amandoi.

Saru'mana pt sfaturi, chiar o sa incerc ceaiul de menta ca vad ca e bun si pt greata.
La mine apare greata mi mult seara, dar nu mai dau la boboci.

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 11+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

luny iti trimit chiar acum o portie
eu oricum nu stiu ce sa mai fac de mancare
si daca fac, nu pot garanta ca o sa si pot manca

9+

Mergi la inceput